Hirdetés

Aktív témák

  • villamos

    őstag

    válasz kali #3181 üzenetére

    Belátom, hogy a vitánk parttalan. Pár modern tévével rendelkező ügyfél kedvéért nem fogja megváltoztatni a kedves szolgáltató, a francos üzletpolitikáját.
    Egy kicsit megpróbáltam körbenézni, hogyan csinálja nyugaton a kedves szolgáltatónk ezt az egészet. Ránézve a kinti weblapokra nincs különösebben hangsúlyozva, hogy a szolgáltatásuk dobozkával érhető el. Ez valószínűleg csak a helyi ÁSZF -ekben van benne. A több tévé használatos menüpontoknál viszont ott figyel a dobozka képe, kérdéses hogy esetleg csak illusztrációképpen van e ott, de nem hiszem. Nyugaton feltételezéseim szerint már korábban is inkább műholdon tévéztek, az ottani felhasználók számára sokkal természetesebb, hogy egy ilyen vacakkal kell tévézni, nem pedig a levegőből jön a tv adás csak úgy.
    A wiki információi szerint a UPC Hollandiában használ CI+ szabványt 2010 -től, illetve egy Svájci leányvállalata is használja.
    A CI+ szabvány tartalmaz védelmet. Fejlesztésében több tévékészülék gyártója is részt vett, a szabvány 2008 májusában készült el.

    Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

Aktív témák