Nagyon-nagy ötlet mondhatnám "BIG LIKE" 
Jó kis küzdelem lenne,nem mintha sok esélyünk lenne nekünk kistanoncoknak 
De mindenképp tetszetős a névsor és jó kis küzdelmek lennének 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Arpiman
(újonc)

kabalababa
(kvázi-tag)
Boldog Születésnapot Blood!!! 
[ Szerkesztve ]

stepelord
(lelkes újonc)
A világ legegészségesebb dolga a születésnap. Minél több van belőle egy embernek, annál tovább él.Isten éltessen 

Akybron
(fanatikus tag)
Boldog Szülinapot !
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

taky1984
(kvázi-tag)
THX!

tEh_nite
(lelkes újonc)
ha --> ebben <-- tudtok segíteni akkor bármikor meg tudom csinálni nektek a cup -t
Üdv fórumtársak 
Sikerült vételeznem egy Unreal Tournament 3 (Black Edition)-t steam-en keresztül.
Ha esetleg valaki még ilyenre vetemedne akkor jelezze
Már regisztráltam egy nevet, de gondolom nem nehéz egy PH-s nevet is gyártani másik mail címre.
Üdv 
National Basketball Association (NBA) - Go Heat !! - Ha itt nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)
(#9159) rrbmirgamid válasza HartgeH3-2.8 (#9158) üzenetére

rrbmirgamid
(kvázi-tag)
Hmmm. Én is most vettem meg nem régen, a nagy akciós időszakban. Veterán kategóriás vagyok, korábban én csak az UT GOTY-tal játszottam, az UT 3 teljesen új számomra; még ismerkednem kell vele :-)
http://www.panoramio.com/user/rrbmirgamid
(#9160) HartgeH3-2.8 válasza rrbmirgamid (#9159) üzenetére
Én is még ismerkedem vele,de eddig nagyon tetszik
Eléggé newbie kategória vagyok igazából csak hobby nekem az UT viszont ez a co-op mód pl tök jó, hogy van benne 
Ha esetleg lennénk még páran az nem lenne rossz 
Teszem föl regisztrálnék játékon belül egy új nevet, adott esetben annak abszolút semmi köze az (achievements-hez) ugye?
[ Szerkesztve ]
National Basketball Association (NBA) - Go Heat !! - Ha itt nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)
(#9161) rrbmirgamid válasza HartgeH3-2.8 (#9160) üzenetére

rrbmirgamid
(kvázi-tag)
Azt gondolnám, hogy független a Steam accounttól. A Steamből indítod, akkor onnantól már mindegy, mi történik. Aztán ez csak elmélet, lehet, hogy a valóságban nem így van.
(#9162) HartgeH3-2.8 válasza rrbmirgamid (#9161) üzenetére
Igen én is erre tippeltem lényegében meg is erősítetted amit gondoltam 
Olyan, hogy PH játékosok (listája) esetleg nem lesz majd ?
Korábban itt írta egy kolléga , hogy neki nem talál szervereket.Nálam szerencsére rengeteget talál és azokban is nagyon sok játszható.
Nálatok is ez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
(#9163) rrbmirgamid válasza HartgeH3-2.8 (#9162) üzenetére

rrbmirgamid
(kvázi-tag)
Van bőven, de azért a felénél (vagy nem is tudom mennyi, csak emlékeim vannak, nem vagyok a gép előtt) már elég magas a ping. 100 fölött már "nem illik" fellépni :-)
Jó lenne összebarkácsolni valami PH-s lövöldözést :-)

Akybron
(fanatikus tag)
Magyar "közcélú" szervereket tekintve van a Bermuda, és ennyi. Ami ezen kívül van, az klánok által bérelt szerver.
A Bermuda 3 játékmódot ad: DM (deathmatch, azaz öldöklés), Greed (kapzsiság), F2F (Ez lenne a duel, de ez igazából 2 személyes DM, ezért a DM listában jelenik meg)
HartgeH3-2.8:
Ha visszaolvasol kb. 2 évet, akkor láthatod, hogy PH klán is volt, kettő is (Az elsőnek tagja voltam
). Nem ért el túl nagy sikereket. Két dolog kellett volna: 1.: egy jó "főnők", aki kordában tartja a csapattagokat. 2: Idő a csapattagoknak. Valahogy soha nem sikerült a csapattagokat egyszerre összeszedni gyakorláshoz (egyik 5-kor ért rá, a másik 7-kor, a harmadik hétfőn, a negyedik kedden...)
[ Szerkesztve ]
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

kabalababa
(kvázi-tag)
És egy valakinek nem volt mikrofonja, vagy amikor volt, nem akarta használni. (én) 
(#9166) HartgeH3-2.8 válasza rrbmirgamid (#9163) üzenetére
rrbmirgamid Igen szerintem se lenne rossz ötlet néha napján ahogy idő engedi felmenni
Nekem gamer lévén alap a füles meg a TS3 szóval akár mehet is, csak a tudás ami egy kicsit hiányos 
Akybron: Na ezt nem tudtam akkor visszanézek mik voltak itten
bevallom nem nagyon néztem vissza gondoltam mivel steam-en elérhető ez a black edtition sokan rákapnak a dologra
Ha gondoljátok van TS van szoba van füles, szóljatok aztán GO 
Érdekes az elején beállítottam egy hatalmas állat nagy szörnyet hogy majd azzal csapatok annak tök jó hangja van erre mindig másikat rak be multiba .. 
Lehetséges random generálja, azt elvileg ki lehet lőni ugyebár.
Szerk: Elkezdtem a story-t , oda ha be van állítva a publik akkor mindig jönnek, az tetszik.
[ Szerkesztve ]

rrbmirgamid
(kvázi-tag)
Megmondom őszintén, nagyon nem tanulmányoztam, csak megnéztem, hogy működik-e. Eddig csak sp-ben nézegettem a játékot. :-)

Akybron
(fanatikus tag)
Multiban ha "menet közben" csatlakozol, előfordul, hogy az alap karaktert tölti be. De a következő menetkor betölti a kiválasztottat.
Én sokáig voltam húsvéti kigyúrt mutáns nyuszi
, de igen kevés ember tölti le ezt a lökött karaktert, így csak én látom magamat nyúlnak.
rrbmirgamid: én max 3 mapot játszottam a kampányban, inkább néhány azonnali akciót a fegyverek megismeréséhez, azt' utána irány a multi.
[ Szerkesztve ]
Én tolom a kampányt szerintem rogyásig amíg kicsit bele tudok jönni a dologba 
Igen mondjuk kicsit vicces, hogy bár van valami története a dolognak de minden mapon csak egymást kell zúzni vagy a különböző játékmódok jönnek elő 
Ez a szteroidos nyúl állat komoly 

stepelord
(lelkes újonc)
hehe én láttalak mert nekem is meg volt de csak pár meccs erejéig

Ezt itt részemről támogatnám mint a fórumtárs által felvetett ötletet 
Hétvége van úgy sincs barátnő, kockuljunk (akinek van azt megértem) 
TS szerót tudok mondani ha esetleg nincs, érdekel valakit egy kis game?

Setzka
(kvázi-tag)
Érdekelni érdekelne de bazhatom ha kb 1 orálya szart be a tápom ,most találtam itt egy fost még a videokártyát is kikellet vennem hogy életre keljen
de elvileg holnap jon az uj akkor talán .D
CYPRESS
Akkor mindenki nevében mielőbbi feltámadást kívánunk a gépezetnek 

stepelord
(lelkes újonc)
Boldog születésnapot SETZKA 

Termigáßor
(tag)
Most van neki? Akkor megelőzött 1 nappal 
Zoli! Füled érjen bokáig!
shield(gun) only...

Akybron
(fanatikus tag)
Boldog Szülinapot mindkettőtöknek. 
Nekem várnom kell dec. 26-ig 

stepelord
(lelkes újonc)
Boldogat neked is

Setzka
(kvázi-tag)
Happit és sokat 
CYPRESS

Termigáßor
(tag)
Köszi meg minden! 
Neked is Stepe! 
shield(gun) only...

Setzka
(kvázi-tag)
Valaki nem -e tud mukodo redirekt servert mert egy csomo bevan halva,és sokan egy oráig toltik lefele ,kossz .D
CYPRESS

kabalababa
(kvázi-tag)
Pl.: http://uz3.ut-files.com/

Setzka
(kvázi-tag)
kosszcsi
CYPRESS
(#9185) whiteman0524 válasza kabalababa (#9183) üzenetére

whiteman0524
(fanatikus tag)
Ne haragudjatok a hülye kérdésért, de ezek a fájlok pontosan mire valóak?
(Gondolok valamire csak nem vagyok benne biztos)
[ Szerkesztve ]

Setzka
(kvázi-tag)
arra hogy ha nincs meg neked az a map ami épp bevan szavazva akkor innen leszedi neked gyorsan a szerver, nem minden van rajta de a legtobbje neked ez pl nem kell nyugi 
CYPRESS

whiteman0524
(fanatikus tag)
Jah értem már. Köszi szépen. Tehát ez akkor jó, ha a szerver nagyon lassan engedi letölteni a mapot.

Setzka
(kvázi-tag)
valami olyasmi .D
CYPRESS

stepelord
(lelkes újonc)
Köszcsi , puszcsi , szercsi , láwcsi
- Ha még egyszer így beszélszcsi , úgy pofánbaszcsi , hogy kiköpcsi öszcsi
fogcsi !

Akybron
(fanatikus tag)
Jújj de félcsi tőlcsi! Ha ilyen vagy, öri-hari.

[ Szerkesztve ]

stepelord
(lelkes újonc)

stepelord
(lelkes újonc)
Boldog Születésnapot AKYBRON!!! 

Akybron
(fanatikus tag)
Köszönöm!
Este 7-kor fogok megszületni 

kabalababa
(kvázi-tag)
Akkor előre is Boldog Születésnapot!!! 

Akybron
(fanatikus tag)
Köszi, már csak pár óra.

stepelord
(lelkes újonc)
nehéz szülés lessz

Setzka
(kvázi-tag)
AKoor mivel már 1.5 orás vagy isten éltessen remélem már nem tudod elolvasni most ezt olyan atom részeg vagy .D
CYPRESS

stepelord
(lelkes újonc)
tehetnének ide már egy lájk gombot 

Setzka
(kvázi-tag)
Fuj 
CYPRESS

Akybron
(fanatikus tag)
Nesze Neked! ![;]](/dl/s/v1.gif)

kabalababa
(kvázi-tag)
De ez csak egy kép, nem gomb. 

Akybron
(fanatikus tag)
Lehetett volna Klikkelhető kép, és akkor már gomb. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

zoltanz
(PH! kedvence)
Próbáltam bekapcsolni a Physx -et, azzal elég jól nézne ki(driver-ben néztem a CPU-t és a GPU-t is) nem látok semmit a game-ban ebből, igaz csak egy 8500GT -vel próbálom, valamint a játékban is kapcsolgattam (melyikkel lehet aktiválni?). 
Fel kell tenni a MOD -ot mindenképp?
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Setzka
(kvázi-tag)
Felfel
CYPRESS

Akybron
(fanatikus tag)
Az alap mapoknak annyire kevés fizika igénye van, hogy mindegy, hogy hw, vagy sw physics van. A kifejezetten physics-es pályákon fog látszani, de ezekből az Epic által van 3-4 darab, custom mapokból nem tudom mennyi létezhet.

zoltanz
(PH! kedvence)
Így is elég jól néz ki néhány pályán a játék és persze az akciójeleneteknél sztem.
Pedig csak egy Geforce 8500GT 512MB kártyán nézem (patch nélkűl), 1024/768 -ban, 2xMSAA-val.
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.