Hirdetés

2012. február 4., szombat

(#9151) Arpiman válasza taky1984 (#9146) üzenetére

Arpiman
(újonc)

Nagyon-nagy ötlet mondhatnám "BIG LIKE" :C
Jó kis küzdelem lenne,nem mintha sok esélyünk lenne nekünk kistanoncoknak :(
De mindenképp tetszetős a névsor és jó kis küzdelmek lennének :K

(#9152) kabalababa

kabalababa
(kvázi-tag)

Boldog Születésnapot Blood!!! :)

[ Szerkesztve ]

(#9153) stepelord válasza kabalababa (#9152) üzenetére

stepelord
(lelkes újonc)

A világ legegészségesebb dolga a születésnap. Minél több van belőle egy embernek, annál tovább él.Isten éltessen :)

(#9154) taky1984

taky1984
(kvázi-tag)

Köszi mindenkinek!!! :R

(#9155) Akybron válasza taky1984 (#9154) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Boldog Szülinapot !

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#9156) taky1984 válasza Akybron (#9155) üzenetére

taky1984
(kvázi-tag)

THX!

(#9157) tEh_nite válasza taky1984 (#9146) üzenetére

tEh_nite
(lelkes újonc)

ha --> ebben <-- tudtok segíteni akkor bármikor meg tudom csinálni nektek a cup -t

(#9158) HartgeH3-2.8

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv fórumtársak :)

Sikerült vételeznem egy Unreal Tournament 3 (Black Edition)-t steam-en keresztül.
Ha esetleg valaki még ilyenre vetemedne akkor jelezze :) Már regisztráltam egy nevet, de gondolom nem nehéz egy PH-s nevet is gyártani másik mail címre.

Üdv :)

National Basketball Association (NBA) - Go Heat !! - Ha itt nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)

(#9159) rrbmirgamid válasza HartgeH3-2.8 (#9158) üzenetére

rrbmirgamid
(kvázi-tag)

Hmmm. Én is most vettem meg nem régen, a nagy akciós időszakban. Veterán kategóriás vagyok, korábban én csak az UT GOTY-tal játszottam, az UT 3 teljesen új számomra; még ismerkednem kell vele :-)

http://www.panoramio.com/user/rrbmirgamid

(#9160) HartgeH3-2.8 válasza rrbmirgamid (#9159) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is még ismerkedem vele,de eddig nagyon tetszik :) Eléggé newbie kategória vagyok igazából csak hobby nekem az UT viszont ez a co-op mód pl tök jó, hogy van benne :DDD

Ha esetleg lennénk még páran az nem lenne rossz :)
Teszem föl regisztrálnék játékon belül egy új nevet, adott esetben annak abszolút semmi köze az (achievements-hez) ugye?

[ Szerkesztve ]

National Basketball Association (NBA) - Go Heat !! - Ha itt nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)

(#9161) rrbmirgamid válasza HartgeH3-2.8 (#9160) üzenetére

rrbmirgamid
(kvázi-tag)

Azt gondolnám, hogy független a Steam accounttól. A Steamből indítod, akkor onnantól már mindegy, mi történik. Aztán ez csak elmélet, lehet, hogy a valóságban nem így van.

(#9162) HartgeH3-2.8 válasza rrbmirgamid (#9161) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen én is erre tippeltem lényegében meg is erősítetted amit gondoltam :)

Olyan, hogy PH játékosok (listája) esetleg nem lesz majd ?
Korábban itt írta egy kolléga , hogy neki nem talál szervereket.Nálam szerencsére rengeteget talál és azokban is nagyon sok játszható.

Nálatok is ez a helyzet?

[ Szerkesztve ]

(#9163) rrbmirgamid válasza HartgeH3-2.8 (#9162) üzenetére

rrbmirgamid
(kvázi-tag)

Van bőven, de azért a felénél (vagy nem is tudom mennyi, csak emlékeim vannak, nem vagyok a gép előtt) már elég magas a ping. 100 fölött már "nem illik" fellépni :-)

Jó lenne összebarkácsolni valami PH-s lövöldözést :-)

(#9164) Akybron válasza rrbmirgamid (#9163) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Magyar "közcélú" szervereket tekintve van a Bermuda, és ennyi. Ami ezen kívül van, az klánok által bérelt szerver.
A Bermuda 3 játékmódot ad: DM (deathmatch, azaz öldöklés), Greed (kapzsiság), F2F (Ez lenne a duel, de ez igazából 2 személyes DM, ezért a DM listában jelenik meg)

HartgeH3-2.8:
Ha visszaolvasol kb. 2 évet, akkor láthatod, hogy PH klán is volt, kettő is (Az elsőnek tagja voltam :) ). Nem ért el túl nagy sikereket. Két dolog kellett volna: 1.: egy jó "főnők", aki kordában tartja a csapattagokat. 2: Idő a csapattagoknak. Valahogy soha nem sikerült a csapattagokat egyszerre összeszedni gyakorláshoz (egyik 5-kor ért rá, a másik 7-kor, a harmadik hétfőn, a negyedik kedden...)

[ Szerkesztve ]

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#9165) kabalababa válasza Akybron (#9164) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

És egy valakinek nem volt mikrofonja, vagy amikor volt, nem akarta használni. (én) :DDD

(#9166) HartgeH3-2.8 válasza rrbmirgamid (#9163) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

rrbmirgamid Igen szerintem se lenne rossz ötlet néha napján ahogy idő engedi felmenni :) Nekem gamer lévén alap a füles meg a TS3 szóval akár mehet is, csak a tudás ami egy kicsit hiányos :DDD

Akybron: Na ezt nem tudtam akkor visszanézek mik voltak itten :) bevallom nem nagyon néztem vissza gondoltam mivel steam-en elérhető ez a black edtition sokan rákapnak a dologra :) Ha gondoljátok van TS van szoba van füles, szóljatok aztán GO :)

Érdekes az elején beállítottam egy hatalmas állat nagy szörnyet hogy majd azzal csapatok annak tök jó hangja van erre mindig másikat rak be multiba .. :F
Lehetséges random generálja, azt elvileg ki lehet lőni ugyebár.

Szerk: Elkezdtem a story-t , oda ha be van állítva a publik akkor mindig jönnek, az tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#9167) rrbmirgamid válasza Akybron (#9164) üzenetére

rrbmirgamid
(kvázi-tag)

Megmondom őszintén, nagyon nem tanulmányoztam, csak megnéztem, hogy működik-e. Eddig csak sp-ben nézegettem a játékot. :-)

(#9168) Akybron válasza HartgeH3-2.8 (#9166) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Multiban ha "menet közben" csatlakozol, előfordul, hogy az alap karaktert tölti be. De a következő menetkor betölti a kiválasztottat.
Én sokáig voltam húsvéti kigyúrt mutáns nyuszi :) , de igen kevés ember tölti le ezt a lökött karaktert, így csak én látom magamat nyúlnak.

rrbmirgamid: én max 3 mapot játszottam a kampányban, inkább néhány azonnali akciót a fegyverek megismeréséhez, azt' utána irány a multi.

[ Szerkesztve ]

(#9169) HartgeH3-2.8 válasza Akybron (#9168) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Én tolom a kampányt szerintem rogyásig amíg kicsit bele tudok jönni a dologba :DDD

Igen mondjuk kicsit vicces, hogy bár van valami története a dolognak de minden mapon csak egymást kell zúzni vagy a különböző játékmódok jönnek elő :DDD

Ez a szteroidos nyúl állat komoly :C

(#9170) stepelord válasza Akybron (#9168) üzenetére

stepelord
(lelkes újonc)

hehe én láttalak mert nekem is meg volt de csak pár meccs erejéig :D :D :D :D :D :D :D

(#9171) HartgeH3-2.8 válasza taky1984 (#9146) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt itt részemről támogatnám mint a fórumtárs által felvetett ötletet :)

Hétvége van úgy sincs barátnő, kockuljunk (akinek van azt megértem) :DDD

TS szerót tudok mondani ha esetleg nincs, érdekel valakit egy kis game?

(#9172) Setzka válasza HartgeH3-2.8 (#9171) üzenetére

Setzka
(kvázi-tag)

Érdekelni érdekelne de bazhatom ha kb 1 orálya szart be a tápom ,most találtam itt egy fost még a videokártyát is kikellet vennem hogy életre keljen :D de elvileg holnap jon az uj akkor talán .D

CYPRESS

(#9173) HartgeH3-2.8 válasza Setzka (#9172) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor mindenki nevében mielőbbi feltámadást kívánunk a gépezetnek :)

(#9174) Setzka

Setzka
(kvázi-tag)

Probléma megoldva uj táp:D

CYPRESS

(#9175) stepelord

stepelord
(lelkes újonc)

:DD Boldog születésnapot SETZKA :DD

(#9176) Termigáßor válasza stepelord (#9175) üzenetére

Termigáßor
(tag)

Most van neki? Akkor megelőzött 1 nappal :DDD

Zoli! Füled érjen bokáig!

shield(gun) only...

(#9177) Akybron

Akybron
(fanatikus tag)

Boldog Szülinapot mindkettőtöknek. :C
Nekem várnom kell dec. 26-ig :DD

(#9178) stepelord válasza Termigáßor (#9176) üzenetére

stepelord
(lelkes újonc)

Boldogat neked is :D :DD :C

(#9179) Setzka

Setzka
(kvázi-tag)

Kossz lányok :D

CYPRESS

(#9180) Setzka válasza Termigáßor (#9176) üzenetére

Setzka
(kvázi-tag)

Happit és sokat :D

CYPRESS

(#9181) Termigáßor válasza Setzka (#9180) üzenetére

Termigáßor
(tag)

Köszi meg minden! :DDD

Neked is Stepe! :))

shield(gun) only...

(#9182) Setzka

Setzka
(kvázi-tag)

Valaki nem -e tud mukodo redirekt servert mert egy csomo bevan halva,és sokan egy oráig toltik lefele ,kossz .D

CYPRESS

(#9183) kabalababa válasza Setzka (#9182) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

Pl.: http://uz3.ut-files.com/

(#9184) Setzka válasza kabalababa (#9183) üzenetére

Setzka
(kvázi-tag)

kosszcsi

CYPRESS

(#9185) whiteman0524 válasza kabalababa (#9183) üzenetére

whiteman0524
(fanatikus tag)

Ne haragudjatok a hülye kérdésért, de ezek a fájlok pontosan mire valóak? :B (Gondolok valamire csak nem vagyok benne biztos)

[ Szerkesztve ]

(#9186) Setzka válasza whiteman0524 (#9185) üzenetére

Setzka
(kvázi-tag)

arra hogy ha nincs meg neked az a map ami épp bevan szavazva akkor innen leszedi neked gyorsan a szerver, nem minden van rajta de a legtobbje neked ez pl nem kell nyugi :D

CYPRESS

(#9187) whiteman0524 válasza Setzka (#9186) üzenetére

whiteman0524
(fanatikus tag)

Jah értem már. Köszi szépen. Tehát ez akkor jó, ha a szerver nagyon lassan engedi letölteni a mapot.

(#9188) Setzka válasza whiteman0524 (#9187) üzenetére

Setzka
(kvázi-tag)

valami olyasmi .D

CYPRESS

(#9189) stepelord válasza Setzka (#9184) üzenetére

stepelord
(lelkes újonc)

Köszcsi , puszcsi , szercsi , láwcsi
- Ha még egyszer így beszélszcsi , úgy pofánbaszcsi , hogy kiköpcsi öszcsi
fogcsi ! :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

(#9190) Akybron válasza stepelord (#9189) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Jújj de félcsi tőlcsi! Ha ilyen vagy, öri-hari. ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#9191) stepelord válasza Akybron (#9190) üzenetére

stepelord
(lelkes újonc)

:DDD :C :DDD

(#9192) stepelord

stepelord
(lelkes újonc)

:DD Boldog Születésnapot AKYBRON!!! :DD

(#9193) Akybron válasza stepelord (#9192) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Köszönöm!
Este 7-kor fogok megszületni :DD

(#9194) kabalababa válasza Akybron (#9193) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

Akkor előre is Boldog Születésnapot!!! :)

(#9195) Akybron válasza kabalababa (#9194) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Köszi, már csak pár óra.

(#9196) stepelord válasza Akybron (#9195) üzenetére

stepelord
(lelkes újonc)

nehéz szülés lessz :D :D :D

(#9197) Setzka válasza Akybron (#9195) üzenetére

Setzka
(kvázi-tag)

AKoor mivel már 1.5 orás vagy isten éltessen remélem már nem tudod elolvasni most ezt olyan atom részeg vagy .D

CYPRESS

(#9198) stepelord válasza Setzka (#9197) üzenetére

stepelord
(lelkes újonc)

tehetnének ide már egy lájk gombot :DDD

(#9199) Setzka válasza stepelord (#9198) üzenetére

Setzka
(kvázi-tag)

Fuj :D

CYPRESS

(#9200) Akybron válasza stepelord (#9198) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Nesze Neked! ;]

(#9201) kabalababa válasza Akybron (#9200) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

De ez csak egy kép, nem gomb. :DDD

(#9202) Akybron válasza kabalababa (#9201) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Lehetett volna Klikkelhető kép, és akkor már gomb. ;]

[ Szerkesztve ]

(#9203) Setzka

Setzka
(kvázi-tag)

B.U.É.K. meg minden..

CYPRESS

(#9204) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Próbáltam bekapcsolni a Physx -et, azzal elég jól nézne ki(driver-ben néztem a CPU-t és a GPU-t is) nem látok semmit a game-ban ebből, igaz csak egy 8500GT -vel próbálom, valamint a játékban is kapcsolgattam (melyikkel lehet aktiválni?). :U
Fel kell tenni a MOD -ot mindenképp?

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#9205) Setzka válasza zoltanz (#9204) üzenetére

Setzka
(kvázi-tag)

Felfel

CYPRESS

(#9206) Akybron válasza zoltanz (#9204) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Az alap mapoknak annyire kevés fizika igénye van, hogy mindegy, hogy hw, vagy sw physics van. A kifejezetten physics-es pályákon fog látszani, de ezekből az Epic által van 3-4 darab, custom mapokból nem tudom mennyi létezhet.

(#9207) zoltanz válasza Akybron (#9206) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Így is elég jól néz ki néhány pályán a játék és persze az akciójeleneteknél sztem.
Pedig csak egy Geforce 8500GT 512MB kártyán nézem (patch nélkűl), 1024/768 -ban, 2xMSAA-val.

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#9208) stepelord

stepelord
(lelkes újonc)

kihóttt a fórum megént :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.