Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#7001) Piloss válasza PiciKenny (#7000) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Ha jól tudom az UT3-ban nincsen speed

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#7002) PiciKenny válasza Piloss (#7001) üzenetére

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

ennyire még nem ismerem :B

80R1

(#7003) Piloss válasza PiciKenny (#7002) üzenetére

Piloss
(senior tag)

semmibaj,én is új vagyok még :D

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#7004) Feree13 válasza old gray (#6999) üzenetére

Feree13
(őstag)

Nemolyanrég találkoztam egy playa-val bermin van ilyen hogy speedhack.
Csávó légkalapáccsal ment és mindenkit legyiilkolt, kb 4x gyorsabb mozgással.
Az agyamat eldobom az ilyen faszoktól...

Amt senti irt:

A power uppokra rá kell hangolódni, sosem lesz belőled igazán jó játékos ha nem állsz rájuk. A power uppok az ut-ban olyanok mint mondjuk egy warcraft-ban a varázslatok.
Vannak, de nem muszáj használni őket, viszont nélkülük szinte lehetetlen győzni.
Ennyi.

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#7005) old gray válasza Feree13 (#7004) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Itt nincs még 2x-es sebesség sem, szerintem ez nem a "hagyományos" speehack amikor alig látni az ellenfelet: [link]. De akkor mi? :U Vagy a speedhack-el be lehet állítsni, hogy pl. 20%-al gyorsabban mozogjak? :DDD

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7006) PiciKenny

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

ti milyen magyar szerveren játszotok?:)

80R1

(#7007) old gray válasza PiciKenny (#7006) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

A Bermuda DM és a Bermuda F2F.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7008) PiciKenny válasza old gray (#7007) üzenetére

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

látom nem kér serialt meg mintha le lenne kódolva

80R1

(#7009) edgR válasza old gray (#6999) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

semmivel se gyorsabb

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#7010) old gray

old gray
(PH! addikt)

Ferykee érdekes volt a dueled Irb|s-el. Mintha mindig tudta volna, hogy hol respawnolsz.... :U Én mondtam, hogy v.mi nem tiszta ezzel az alakkal....Igaz úgy tűnt, hogy az aimbotot most nem kapcsolta be.

[ Szerkesztve ]

(#7011) Feree13 válasza old gray (#7010) üzenetére

Feree13
(őstag)

Nemsokat játszottam vele. Nem mintha, hanem tényleg tudta hol respawnolok és sietett oda.
Kurvagáz az ilyen, nem is játszottam vele tovább... Amúgy ő is simán győzhető, warmup alatt simán vezettem is ellene...
Rühellem a spawnereket, ebbe mi az élvezet? :F

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#7012) Custer válasza Feree13 (#7011) üzenetére

Custer
(tag)

erről szól az 1on1:)
ha olyan helyzetben vok, énis hallgatozok, h hol születik újra, és próbálom lepumpálni, mielött fegyverhez jut:D

Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.

(#7013) old gray válasza Custer (#7012) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ezért olyan gusztustalan az 1on1 szerintem és ezért nem is fogok soha rágyúrni erre a műfajra, max. 1-1 meccset játszok, hogy a jobbaktól ellessek 1-2 trükköt. A játék eleje már meghatározza, hogy ki lesz előnyben, aki jó fegyver / armor mellett respawnol, az örülhet (pl. a decken az armor+shock rifle, jump boots megszerzése nem gyenge előnyt jelent, míg a másik oldalon a DD mellett kezdő playernek nincs semmi extra..). Aztán jön a még gusztustalanabb shield vadászat, sajnos én timeolásban béna vagyok, sokszor elfelejtem, hogy mit mikor vettem fel, így esélyem kb. zéró. És ezután jön a leggusztustalanabb dolog, amit ferykee is írt a respawnkill. A vége általában ragequit. :DDD

(#7014) RoLy.hu válasza old gray (#7013) üzenetére

RoLy.hu
(lelkes újonc)

Ez faszság, meg kell tanulni timeolni meg odafigyelni a dolgokra nem csak ész nélkül rohangálni a mapon és máris menni fog. 50 shieldet meg fél pillanat alatt ledarálok bárkiről szal tökmind1 ki hol spawnol kezdéskor.

"In a game where those who play it struggle to be among the best, many fail - some succeed. But only a few can reach the sum of excellency."

(#7015) yoleeka válasza RoLy.hu (#7014) üzenetére

yoleeka
(tag)

Van igazság benne amit sikeferi mond, bár az 50 shieldet ledarálok bárkiről fél pillanat alatt... hát ja csak nem mindenkinek van olyan aim-je mint neked. Tény gyakorlással azt is fel lehet hozni gyorsan.

Amugy ismeri valaki a Nuka! nevű playert? játszottam ma vele meg Best72-vel egy 3vs3-at... hát a srác az rosszabb volt roly barátunknál... :S Olyan volt mint Chuck Norris, nem számított hogy már megölt, és még nem respawnoltam, míg a hullám a földön volt, megölt megint.. :D Igazából qrva mindegy volt mit csinálok, meg hogyan, mert a vége az volt hogy feküdtem. :)

Amugy meg time-olni sztem sem olyan nehéz, én pl csak a nagyobb cuccokat tom egyenlőre megjegyezni, belt, amp...

[ Szerkesztve ]

Better to reign in hell, than serve in heaven...

(#7016) old gray válasza RoLy.hu (#7014) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

A bárkiről azért enyhe túlzás nem? :P

Ok, te is leírtad a véleményedet, neked az 1on1 jött be mert lehet precíz ember vagy és van egy beépített stopper a fejedben, én nem ilyen vagyok, a való életben is elkések mindenhonnan, mint ahogy sokszor a shieldről is lecsúszok pár mp-el. És ez nem faszság hanem én szeretem élvezni a játékot, és nem stresszelek ha kikapok, vagy ha a shield megint kiment a fejemből. :DDD Akkor szoktam lenni a plafonon amikor "technikai" okokból nem megy a játék, mint tegnap a kurva fps-drop miatt újra kellett indítani a gamet, után egyből jó volt. Ez viszont amiatt van, mert EPIC fail.

(#7017) gamerpeter válasza old gray (#7013) üzenetére

gamerpeter
(kvázi-tag)

1on1 et még 10-0rol is meg lehet forditani.nem 1x volt már rá precedens,ugyhogy az én véleményem meg az ,h tök 8,h hol születsz.a timeolás viszont fontos annyira ,h eldönt(het)i a játékot.

[ Szerkesztve ]

(#7018) Custer válasza RoLy.hu (#7014) üzenetére

Custer
(tag)

Nehéz ezt kimondanom, de egyet értek veled :DD

a beltvadászatról csak annyit, h általában a ravaszság és a leleményesség felér a skill-el, szal nem feltétlenül kell jobbnak lenned, h fel tudjad venni előle.

Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.

(#7019) yoleeka válasza Custer (#7018) üzenetére

yoleeka
(tag)

Közben kiderítettem ki volt a titokzatos Nuka! player... VHTR, Ölég durván tolja a srác, nem gyenge fogalmazhatunk igy, hogy 1on1-ban mit művelhet, meg sem szeretném tudni... :D

BTW érdekelne tudna-e valaki mondani progit, amivel az élőben felvett zene alól ki tudom vágni a pofázást, amit a DJ ökörködött... Sürgős lenne ofc. :D Konkrétan amivel ha megnyitom a fájl-t akkor felismeri a két hangsávot. (1 zene, 2 pofázás) :)

(#7020) old gray válasza yoleeka (#7019) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Yoleeka tegnap evil-xan nagyon nyomta a szöveget neked: "yoleeka pls without hacks". :DDD

(#7021) yoleeka válasza old gray (#7020) üzenetére

yoleeka
(tag)

pedig tiszta voltam a játék terén :D esküszöm, bíró úr! :D

(#7022) old gray válasza yoleeka (#7021) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Nem kell térdre borulni, meg nekem itt ne esküdözzél, nem vagyok hívő (meg sem vagyok keresztelve) szóval úgysem hiszem el. :DD

(#7023) szinesz.bob válasza yoleeka (#7021) üzenetére

szinesz.bob
(tag)

:Y

Fátnomore????:Életembennemhallottam------------Plézbu???:Fogalmamnincs!---------Prodidzsáj????Nagyongáz!

(#7024) Custer válasza yoleeka (#7019) üzenetére

Custer
(tag)

Ilyen sztem nem létezik, ha mégis, akkor az érdekelne engem is:D
Már csk azért sem, mert egy mp3 v bármelyik hétköznapi hangformátum eleve egy sáv, és ezt mindne program csak egy sávként kezeli, ergo nem tudod szétszedni. Ezek terén eléggé otthon vok, de ettől függetlenül létezhet ilyen :D ha van akkor mondom KELL nekem is.

http://www.esl.eu/eu/ut3/1on1/prem_qualicup1/rankings/

(#7025) yoleeka

yoleeka
(tag)

Tessék Old, kellett neked ide mindenféle dolgokat írnod... :D most simán vagyok csak nuub, 1on1-ban még a leggyíkabb ember is elver, tdm-ben már jobban megy a dolog, de ott sem fényes, az hogy evil-nek szar napja volt, hát IJ. :D

[ Szerkesztve ]

(#7026) yoleeka válasza Custer (#7024) üzenetére

yoleeka
(tag)

hahaha érdekes a link... VHTR nagyon bután játszik, megnyugodtam, az csak egy dolog, hogy én voltam balf@sz ellene, de ezek szerint ő is nagyon jó...király, ja éljen siófok a hétvégéig :DDD

Jó munkát, kedves játékostársak. :D

(#7027) old gray válasza yoleeka (#7026) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Játszottam ma az ngi.it szerveren vele, ez tuti nem az a figura akivel pár hónapja találkoztam. Annak asszem v.h.t.r. vagy vmi hasonló violt a neve, Valami 2x-1 lett a vége a deck-en. :Y És tényleg, kb. respawnolni sem volt időm már a nyakamban volt. Mint egy gép ... visuont érdekes, hogy más mapon nem akart játszani. :U Jah ma is bebizonyosodott, hogy az 1on1 nem nekem való. 1db shieldet tudtam összeszedni, hiába próbáltam timeolni, sz.rt sem értem el vele. :B :DDD

(#7028) old gray válasza Custer (#7024) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ez az ESL komolyabbnak tűnik mint a Clanbase, még ha nincs is annyiféle ladder. Azt meg elképzelni sem tudom, hogy mikor fogok egy VHTR szintű alaknak méltó ellenfele lenni..szerintem soha. :DD

(#7029) Custer válasza old gray (#7028) üzenetére

Custer
(tag)

sztem nem komolyabb. vagy csak én vok nagyon elfogult ellene :) cb szabályrendszere sztem sokkal kifinomultabb, meg az egész jobban átlátható, egy oldalon sok információ van, ellenben esl-en meg lóf@sz, nincs semmi. Azért jelentkeztem quali cup-ra, mert cb-n most ut3ból semmi nincsen, jövő héten letljuk a döntőt, aztán köv. oc-ig punnyadás.

(#7030) old gray válasza Custer (#7029) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Sorry Custer, hogy a 2. meccsről leléptem, de mint írtam pár hsz-el visszább a "technikai" okok miatt könnyen felb.szom az agyamat, és ez most megtörtént. Packet loss és nem sebző lövedékek, átmegyek a power upon és nem veszi fel, nem sikerül a dodge és leesek az ellenfél elé... ezek miatt nekem ragequit szokott lenni. :B

(#7031) szinesz.bob

szinesz.bob
(tag)

Na már magyar aimbotos is van a bermi szeron overclocker666 néven.... :W

Fátnomore????:Életembennemhallottam------------Plézbu???:Fogalmamnincs!---------Prodidzsáj????Nagyongáz!

(#7032) kabalababa válasza szinesz.bob (#7031) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

Én ma találkoztam egy cheaterrel a bermin:

THE_TERMINATOR

Ez egy kis demo róla, épp a map végefelé mentem be, majd ki spect-be. :)

(#7033) taky1984 válasza kabalababa (#7032) üzenetére

taky1984
(kvázi-tag)

Valamiért nem tudom megnézni a Terminátorrol felrakott videódat.Azzal a sráccal játszottam este és mit csinált amiért azt mondod h cheater?

(#7034) kabalababa válasza taky1984 (#7033) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

Nem csak én mondtam rá, hogy cheater, hanem szinte mindenki, aki ott volt.
Minden lövése célba talált, "látszott", hogy a falon keresztül követte a játékosokat, majd egyszer csak egy bio trutyit dobott le egy sarkon, és bele is szaladt a játékos.

Sajnálom, hogy nem fraps-el vettem fel, teljesen megfeledkeztem róla, pedig az jobb lett volna.
Hiába vettem demót, még én se tudom normálisan visszanézni. /kb. azt utolsó 1-2 UT frissítés óta van ez/

Amúgy neked mit ír ki, hogy nem megy?

Botter on VCTF server

[ Szerkesztve ]

(#7035) kabalababa válasza taky1984 (#7033) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

De ugye most te nem arra gondolsz, akivel dueleztél?
Mert nem rá mondtam, hogy cheater. :)
Én a bermi dm szerverén voltam akkor.

(#7036) old gray válasza szinesz.bob (#7031) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

overclocker666-ról egy jelenet: [link]

Egyértelműen aimbot.

(#7037) szinesz.bob

szinesz.bob
(tag)

Na most megint fent van a csíter... :o

(#7038) kabalababa

kabalababa
(kvázi-tag)

Csak most a többieket sajnálom, akik tényleg játszani szeretnének.
Szólni kéne valahogy SySERR-nek.

(#7039) kabalababa

kabalababa
(kvázi-tag)

Itt van a demo-ból készített videó.
Ez a kép remegés a visszajátszáskor van, nem a fraps-el történő felvétel okozza.
Élőben sokkal jobban kivehető volt minden, ahogy lefelé nézve követi a játékosokat.

(#7040) old gray válasza kabalababa (#7038) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Üzentem neki msn-en ill. belinkeltem a youtube-os moviet.

(#7041) kabalababa válasza old gray (#7040) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

Ok, thx.

Én meg a játékban szóltam neki ez előbb. :)

[ Szerkesztve ]

(#7042) szinesz.bob

szinesz.bob
(tag)

behindview 1. ugy jobban látszik

(#7043) old gray

old gray
(PH! addikt)

[M-X]`Hyde ismerős valakinek?
Mert ez az alak is szarrá vert 1on1-ben. :U

(#7044) 1up

1up
(újonc)

Ja, szokott engem is, durván tolja. Nemhogy azt tudja, hogy hol vagyok, de minden egyes lépésemet előre kitalálja 1on1-ben.

Peti

(#7045) old gray válasza 1up (#7044) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Na igen, akinek az agya már ráállt az 1on1-re az nagyon tudja, hogy az ellen hol respawnol. A warm upban egész jó voltam, amíg egyenlő feltételekkel lövöldöztünk, de utána a mecsen a map-controlljával ellehetetlenítette, hogy megerősödjek, belthez alig jutottam, ill. fegyvert sem nagyon tudtam szerezni.

(#7046) old gray

old gray
(PH! addikt)

Hogyan csinálják egyes játékosok azt, hogy a meccs végén tovább mutatja a pályát és még tudják irányítani a karaktert? Teszem azt 5pont a score limit vCTF-ben, a tag 5. alkalommal szerez pontot, vége a meccsnek, de még tovább szaladgál a zászlóval. :U

(#7047) gamerpeter válasza old gray (#7046) üzenetére

gamerpeter
(kvázi-tag)

ez simán 1 bug.szoktam én is látni.
Hyde-al szoktunk néha játszani.nem rossz de nem voltam elájulva.mondjuk csak 2v2-n láttam,1on1ben még nem

(#7048) old gray válasza gamerpeter (#7047) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Hááát te is tudod, hogy az 1on1 ill. 2vs2 ég és föld...

Nem akarjuk újraszervezni a pH!-t? Kötöttségek nélkül, max. 4-5fő, hogy ne híguljon fel a csapat, ill. nagyon gyenge játékosokat nem veszünk be a csapatba. Ha nem akkor nem, gondoltam egy próbát megér a dolog... :U

(#7049) szinesz.bob

szinesz.bob
(tag)

Játszottam pár 1v1-et jól el is vertek... :) Amit nem értek én 160hp 150 pajzs az elln 100hp 3X találok roxal és nem hal....közben leminiz rólam mindent.... A másik a sock kombo lehet csak én lövöm bénán de nekem alig sebez... Persze enegem mindig fullra... szórom a plazmát közben nekem dob 1 sock 2lagost hogy??? ha én csinálom én mindig meghalok érdekes... a flekk is mintha nem akarna találni ha talál is alig sebez főleg a másodlagos... persze én 1 ilyentől full táppal +halok.... Olyan mintha az ellen taszítaná a lövéseket én pedig vonzanám. Miért van ez? Láma vagyok? :)
Na + a lag mikor nekem nem kéne elveszik az előre betöltött full bio a rox 3 nem megy ki stb...

[ Szerkesztve ]

(#7050) old gray válasza szinesz.bob (#7049) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ez mind ismerős dolog de fogalmam sincs hogy miért van ez így :F De nálam durvább a történet: pl. a power upokat nem veszi fel, 2x kell átmennem rajtuk néha-néha. Lehet v.mi piszkos trükk van a háttérben? A végén paranoiás leszek. :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.