napokban próbáltuk haverral játszani de se lan, se netes game nem jött össze, nem láttuk egyást sehogy.
iPhone 4S
napokban próbáltuk haverral játszani de se lan, se netes game nem jött össze, nem láttuk egyást sehogy.
iPhone 4S

Tűzfalak, satöbbi cumók ki voltak lőve? tudom noob kérdés de én is el szoktam felejteni 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"
És ha látjuk egymás csak a csatlakozás nem jön létre akkor mi van?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
mivel hamachiban zöld volt a fény (aktív a kapcsolat), mennie kellene.
iPhone 4S

És simán interneten keresztül nem próbáltátok?
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"
Feltettem, kicsit jobb lett.
Ha jászok, a procik nem futnak 100%-on, ha a tálcán van, akkor viszont igen. Erre van valami magyarázat?
[link]
nah majd énis kipróbálom ezt az Online mókát aztán kiderül hogy nekem megy-e a dolog vagy sem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Na végre sikerült csináltam egy másik profilt email cimnek nem a szar freemailt irtam be és már egyböl sikerült.
A freemailt kerülje mindenki egy nagy szar.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Próbáltunk egy Duel-t Winner_hun-al összehozni. Neten ha én csinálok szervert nem lát, ha ő csinál akkor én látom de a Connecting feliratnál megáll a tudomány. Hamachival egyikünk sem látja a másikat. Jelszóval, anélkül, tökmindegy

Different songs for different moods.

Nem lehet, hogy routerral akartok szervert csinálni és azért nem engedi be a másikat?
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
Ugyanebben a felállásban anno a Stalker bétatesztnél simán tudtunk játszani. Többen is. 
Nekem van routerem, de mniden nyavaja ki van kapcsolva benne
Dehogy szar
Ha szar, minek használod?

Na jó ezt ne ugy értetem csak akkor amikor ilyen email cimmel csináltem profil nem engedet fel.
Most fent vagyok csak olyan lassan vált fegyvert meg a lövésis el van csuszva egy kicsit igy meg szar,leszednek hamar.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
egyébként melyik szerverre jártok PH!-sok?
csakmert oda kéne majd mennem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Én arra amelyikra felenged meg ha meg normálisan megy.
[ Szerkesztve ]
én most kipróbáltam..nagyon nagy
Mondjuk nem egy COD2 online így kb olyan az arányom hogy 10szer halok mig 3szr ölök de az is lehet hogy egyből profikhoz mentem
Mindenesetre nagyon jó szerintem

Most csináltam egy szervert laci666 neve nézd már meg hogy látsz e

Hogyan kell gyógyítani a járműveket, meg szörfdeszkán repkedni meg ilyenek? Mert mindenki szörfdezkázik én meg nem tudok. 
laci666: dm, tdm, ctf?

hiába van kikapcsolva, ha a megfelelő portok nincsenek forwardolva...az ut meg hiába figyel azokon a portokon, csak a belső hálóról tudja fogadni majd a kapcsoltokat...
ha dmz be rakod az sem biztos, hogy segít...szvsz ilyen esetekben érdemes kézzel beállítani a szükséges portokat...viszont ez még mindig nem ad magyarázatot arra, hogy hamachin keresztül miért nem láttátok egymást... ha jól tudom, ha már a kapcsolat létrejött a hamchin belül, akkor annak az adapternek a portjai közül egyik sem lesz blokkolva...próbáltátok lan módban megadni a a hamachi adapter ip címét?
ha már mindent végigpróbáltatok akkor bocs nem okoskodni akartam, csak arra válaszoltam, hogy ha routereden minden tiltást kikapcsolsz az még nem jelenti azt hogy a csomagok megfelelő helyen "kopogtatnak" a host gépen...
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-
oksa megnézem
sajnos nemlátom
[ Szerkesztve ]

Igen látlak bent, de hiába nyomok a connection-re nem csatlakozik be hozzád. 
akkor te még jobban jártál mint én mert én nemis láttam...mondjuk az is lehet hogy nem néztem jólkörbe
nah mindegy végülis...hátha talizunk majd valami serveren

TDM-es szerverek közt kell keresni. Amúgy hasonlóan jól nyomom a játékot mint te
, de elvagyok vele. Rájöttem, hogy F-el kell halottanak tetetni magam, de ezek a szemetek soha nem veszik be. 
Amúgy athomi85 néven vagyok.
[ Szerkesztve ]

Tűzfalat kikapcsoltam akkor nem tudom mi lehet a gubanc.
nah jóvan picit megyek gyakorlok aztán majd megnézzük ezt a servert.
AMugy te kilőtted a tűzfalat? mert lehet azé nemtudtál csatlakozni Laci serverére...

Nálam mindig ki van lőve. 
en azt regeltem, megis megy. most akkor toroljem?

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

Esetleg probáljátok meg régebbi hamachival...pl Titan quest nem hajlandó elindulni a legujjabbal.aszem 1.0.2.2
Athomi : Légdeszka Q betü,de ha picit visszaolvasnál, akkor sok egyéb másra is fény derülne 
edgR 1 sec el elöztelek meg
[ Szerkesztve ]
Silent World...Just once pls....
q billentyu..
Szuperboci: vagom
[ Szerkesztve ]
akkor én már meg se próbálom

Jó ez ,csak már kicsit unalmas ez a két pálya...
Ha valakinek mégis sikerült olyan szervert csinálni amihez tudunk csatizni ne folytsa magába...

Sima LAN szervert tudtatok már csinálni? Ha igen, akkor hamacsival csinálhatnánk egy kis hálót meg egy helyi szervert és kész is.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

LOL. Lan tudsz csak olvass vissza picit. Nem látják egymást...

Most akkor megy vagy nem
Hol nem látják egymást, sima LAN-on sem? Ha LAN-al megy akkor tudunk publicot is csinálni, ha ott nem látják egymást akkor passz.
Hamachiban láttuk egymást, ha Thrawn csinált szervert, akkor én nem láttam, ha én csináltam, ő látott de a connectingnél nem történt semmi sem
Hamachiban sehogy nem láttuk egymást, csak netes csatlakozáskor láttalak. Te engem még úgy sem. Érthetetlen 
Hát nálam kiírta hogy Thrawn, akkor már láttalak, vagy nem? Meg láttad a megosztott dolgaimat is
Hamachiban persze, de UT-ban nem 

Ja értem. Valóban érdekes. Srácokkal régebben COD2-t nyomtunk hamacsin és sosem volt probléma, azért gondoltam erre, de akkor így sem.
Akkor csak simán támadjunk meg egy szervert ahol épp nincs senki ![;]](/dl/s/v1.gif)
Akkor nagyon ugytünik hogy nem lesz PH-s összecsapás
Titan Questet is lehett hamacsin..ezt nem lehet(legalábbis egyenlőre nem tudjuk hogy kell)..ez ennyire egyszerü
(#1043) Szuperboci válasza Sirandrish (#1042) üzenetére

nem tudsz olvasni?
irtam hogy a 1.0.2.2 esel nem megy.
és 1.0.2.1 essel megy. 
[ Szerkesztve ]
Silent World...Just once pls....

Csinálok egy szervert, kíváncsi vagyok hogy látjátok-e?
Név: dante3 ut3 server
jelszó: phforum
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Igen, és be is tudtam lépni
Azt kifelejtetted, hogy Team Deathmatch-ben kell keresni

Én nem látom....
Miért nem biztos hogy TDM?
(#1047) Sirandrish válasza Szuperboci (#1043) üzenetére
jólvan valahogy ez elkerülte a figyelmemet
Én sem látom 
akinek balga modon (hozzam hasonloan) elkerulte a figyelmet:
ha normalis servert akarsz kifogni, akkor refresh, majd az aljan - ki tudja miert
- talalod a normalis pinggel rendelkezo servereket. ha ping szerint sorbarendezed, akkor is..
47/62 pinges servereken mar aranylag normalisan lehet jatszani.