Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btz

    addikt

    válasz suste #60705 üzenetére

    Mondjuk az igaz hogy egy routernél nem a világ problémája hogy nincs app, de nekem vannak webcamjaim, aminél javas webesfelületen nem lehet forgatni, mozgási terület érzékelési területeket, előre beállított pásztázási szabályokat megadni adroidos eszközön, az app képes azonnali értesítést is adni mozgás, nagyobb hangszint jelzés esetén. Ilyen esetben egy app elengedhetetlen a maradék nélküli mobilos, tabletes használhatósághoz.
    Mondjuk jó arra is egy app a router esetén, hogy az is képes rögtön jelezni ha valami gond van, ha több kliens kapcsolódik a routerre, azonali jelzést tud adni, ha felcsatlakozik mondjuk a emeleten a tabletjével a gyerek, este 10 után pedig egy kattra kilőhetem róla, jobban szemmel lehet vele tartani a hálózat lakóit. Vannak azért kényelmi funkciói. Én ebben látom a létjogusultságát egy appnak.
    A telepítő cd-t én sem használom, a letakart portokról is azonnal lehúzom a "hélyat".
    Nem is ez a legsajnálatsabb dolog hogy az appra nem készítették fel, hanem hogy semilyen más jellegű, ujjpítást nem raktak bele ezen a speedbooston kívül, még az ipv6-ot is lespullták róla, de előtte kiadták a v3-as verziót, ami teljesen ugyan ez a gép, az kaphat ipv6-ra való felkészítést, az enyém aki 1 éve ugyanannyit adtam érte én nem kapom meg. Ezt azért egy kicsit kib....nak érzem.
    Plusz a remekül használható gyári förmver(vény)-t is le kell ahhoz cserélnem, hogy viszonylag normális repeaterként tudjam használni. Kiváncsi vagyok hogy alakítottak e a funkción valamit, de már nem rakom vissza ezt az újat csak azért hogy kipróbáljam, de valószínűsítem hogy nem sok minden változott a majd 1,5 év alatt.

    [ Szerkesztve ]

    ⓑⓣⓩ

Új hozzászólás Aktív témák