Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Pr3s #59433 üzenetére

    Szia!

    Szerk.: az USB-TTL cuccrol is csinalok detto egy how-to -t, ha van ra igeny...
    Illetve, van egy ket ilyen aprosag, amit nehezen talal meg az ember, ha sziv vele, mert meglehetosen keves eetben fordul elot (itt talan nem is olvastam sekitol ezt az esetet a hianyzo R362 -es ellenallasrol, csak veletlen botlottam bele). Ezeket erdemes lenne osszefoglalni valoban, egy nagy, topikindito, OP-ba.

    Kedves toled, hogy ezt irod. Termeszetesen osszefoglalom, ha erre valoban lenne igeny, de nem igerem semmikepp sem, hogy ez ma lesz.

    Valojaban az alapkoncepcio, amiket mar tobben is leirtak, forditottak angolrol, teljesen rendben van :R , az ugy mukodik is. Itt, ennel az en esetemnel annyiban volt kacifantosabb a tortenet, hogy nem a "gyerekjatek" DKU-5 vagy CA-42 tipusjelzesu Nokia kabeleket elvagva, kellett parat forrasztgatni es mar megy is a dolog, hanem egy (egyebkent a fajtaja kozott alapvetoen szabvany) Ericsson adatkabellel kellett jatszani, kimerni, forrasztgatni. Nem sokkal masabb, csak egy kis plusz utanajaras, azaz, ezt meg nem irta talan le szajbaragosan senki, kepekkel illusztralva (de pl. lattam mar Samsung kabeles leirtast, pont itt a forumban).

    A lenyeg:

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák