Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz bod101 #24051 üzenetére

    Az az ügyfélszolgálati telefonszám megváltozott, gúglival meg lehet találni a működőt.

    Én is pontosan így jártam néhány hete, ahogy itt leírták a többiek. 4db 1043ND-vel szívtam. Felhívtam őket és össze-vissza kamuztak, hogy tudnak a problémáról, már készül az új firm, amivel javítják. Hát ha nem jövök ide a fórumba tanácsot kérni, akkor még most is arra várnék, hogy kijöjjön az új firm és húzogathatnám-dugogathatnám továbbra is a routereket! Ráadásul a 4db router földrajzilag is messze esik egymástól és némelyik nehezen elérhető, eldugott helyen van. Úgyhogy szaladgálással egybekötött tornabemutatóval volt egyenértékű, amit 2-3 naponta (szerencsés esetben) kellett művelnem!

    Feltettem az OpenWrt-t, egyet bekonfigoltam normálisan, az összes többi routerre beimportáltam a beállításokat és az óta is tökéletesen műxenek, semmi baj velük, terhelhetőek, stb. A legnagyobb problémám az óta az volt a wifivel, hogy kifogyott a DHCP az IP-ből a szerveren. :)

    Hallgass a többiekre, ha jót akarsz magadnak! Vagy Vargalexet tegyél fel, vagy sima OpenWrt-t és a problémád nagyjából örökre megoldódik, a gyári firm egy rakás hulladék. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák