Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rEnk
tag
sziasztok!
Windows xp-n évek óta használok egy total commander power pack verziót(Total Commander PowerPack 1.41) ami mindenre jó volt amire én használtam és nagyon megszerettem...
De most változott egy nagyot a világ és win7 van a gépemen. Felteszem ugyanazt a verziót és az ikonok fön már nem láccanak illetve még 1-2 apróság van ami zavar hogy nem működik rajta..egye fene modnom felteszem a legújabb tc-t. láss csodát az is tökjó meg minden egy dolog van ami zavar vele kapcsolatban. az én kis power packos tc-mben ha 1 könyvtáron nyomtam space-t akkor kijelölte és kiszámolta a elfoglalt területet (ezt eddig a 7.5ös is megcsinája) + ugrott a következő könyvtárra.
szóval a kérdésem az lenne hogy nem lehetne ezt a kis apróságot elővarázsolni az újban is?
(próbálkoztam a gyorsbillentyűknél kombózni valamit de nem sikerült megoldani)előre is köszi a válaszokat
üdv: rEnk
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest