Hirdetés

Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz giigz #37967 üzenetére

    Á kihagyom kicsit necces, pedig 5/7-be parádés lenne, lesz annyi meccs azt se tudom mit rakjak eddig ezeket szedtem ki, kommentálom miért...:)

    154 Barnsley - Nottingham D 3,00x:

    Ugye itt nincs is nagyon mit kommentálni szinte mindenki tudja hogy Barnsley 24 meccs óta nem játszott döntetlent, így szerintem ez kihagyhatatlan már számomra.

    187 Nancy - Lyon V 2,10x

    Lyon most nagyon sz@r 7 meccsből mindössze egyet tudott nyerni, 5. helyen vannak ami semmit sem ér, ráadásul majdnem azonos ponttal rendelkezik utánuk 3 csapat, Nancy meg ugye idén mindössze 2x nyert csak, úgyhogy elképzelhetetlennek tartom hogy a Lyon ne nyerjen most, bár megmondom őszintén ezt a 2.10-es oddsot nem is nagyon értem...

    190 Sochaux - Valenciennes H 2,75x

    Sochaux kieső utolsó helyen van, most már mindent bele kell adniuk. Tavaly 5. helyen zártak most nem hiszem pont ők fognak kiesni. 2 fordulóval ezelőtti Sochaux - Lille meccset pont néztem, végig jó játszottak otthon, csoda volt hogy a Lille tudott nyerni, szerintem hogy most is otthon játszanak és nem babra fog menni a játék most behúzzák a Valenciennes ellen.

    226 Tottenham - Manchester Utd. V 2,44

    Ez kicsit necces, de itt már ugye a City-Mu párharcról van inkább szó 1-2 helyért. Mivel City a Bolton ellen játszik és 95% hogy nyerni is fognak akkor már 5 pontra is fognak vezetni. Így nem hiszem hogy az Mu lefogja sz@rni ezt a meccset, mivel kami szeló lesz szerintem be is vállalom...

    Valakinek valami hozzáfűzni való, esetleg valami jó megérzés 1.9-es odds felett?

Aktív témák