Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)

(#13001) Ripper03 válasza pohár (#12996) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aha remek.
Addig nem tudok várni most is postáról jövök 4 szelvényt felraktam:)

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#13002) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lenne egy kérdésem:
Tettem ma egy olyan meccset, hogy Franciaország - Dánia Touloni ifjúsági torna,elődöntő.
Nem találom az eredményeken.Valaki segítene hol tudnám a mérkőzést majd megtekinteni vagyis az eredményt követni?

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#13003) pohár válasza Ripper03 (#13002) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

keresd ki a hamarosan közt a meccset ;)

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#13004) Ripper03 válasza pohár (#13003) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fasza nincs benn.Milyen gyökér meccsre tettem nem írja sehol se.

Szerk: 071 3 Franciaország - Dánia 1.60 / 3.25 / 4.60 K 20:45 maj.25
link 071 na ez hol megy?D

[ Szerkesztve ]

(#13005) Ripper03 válasza pohár (#13003) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vajon ez lesz az?

(#13006) pohár válasza Ripper03 (#13005) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez, de a sportingbeten is ott volt az eredmény, te vagy a bamba ha nem találtad meg, azért adtam mert ott van :P

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#13007) Ripper03 válasza pohár (#13006) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jólvan na :O

(#13008) jenei92

jenei92
(senior tag)

Grúzia 0 - 0 Kamerun :(( :U

(#13009) Ripper03 válasza jenei92 (#13008) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem Görögország és Montenegro nyerni fog megtettem őket.Meg a Francia u20-at ezek kellenek ma.

(#13010) jenei92 válasza Ripper03 (#13009) üzenetére

jenei92
(senior tag)

görögöket én is megtettem de így már mind1

(#13011) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vezetnek a Görögök :C

naszki leírom erre 2-2 :O

[ Szerkesztve ]

(#13012) pohár válasza jenei92 (#13010) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem a montenegrói győzelem kell, az AIK már 3-1, azt már mondhatni tutinak :D

(#13013) huhuhorgasz

huhuhorgasz
(újonc)

Helló all!

Asszem ha teszek is, akkor egyelőre a lottózóban fogok. Majd tudnátok ajánlani nekem olyan meccseket, amiken lehet ne kicsi pénzt nyerni? Csak úgy kezdetnek, amíg megismerem a játékot. Pl, ha már 200Ft-ból nyernék egy 1000est én már nagyon elégedett lennék. Nem vok telhetetlen.

Ja igen. Találtam egy progit, letöltöttem. Nem én csináltam, de megosztom veletek. A progi azt csinálja, hogy (excel tábla) beírod, hogy mennyit teszel fel. Beírod, azt is, hogy a meccseknek mennyi a szorzójuk és kiszámolja a várható nyeremény összegét.

[KÉP]

itt egy kép róla

Akinek kell az küldjön egy privátot az e-mail címével

[ Szerkesztve ]

(#13014) pohár válasza huhuhorgasz (#13013) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt kiszámolja neked bármelyik iroda mikor megteszed nála a tippeket...

(#13015) huhuhorgasz válasza pohár (#13014) üzenetére

huhuhorgasz
(újonc)

Csak így előre megtudhatod mennyi a várható nyeremény, mielőtt megraknád a szelvényt

(#13016) Dexar007 válasza huhuhorgasz (#13015) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

Ez eddig is így volt. :B

Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos.

(#13017) Dexar007

Dexar007
(senior tag)

Murray, Andy - Chela, J-I - mur.
Észtország - Horvátország - 1X

2.24-->2100-->4700. :R

Jó volt.. :B a pénz nagy részét lekértem a számlámról,jelenleg 10 alatt szórakozgatok.Ez valszeg így is marad a vb-ig,de lehet h majd teszek valami biztosabb 2-es oddsú meccsre nagyobb összeget.

A korlátozásról meg annyit hogy múlt héten két szelvénynél is kiírta az unibet hogy ,,erre a fogadásra max 13798FT-ot tehet",írtam az ügyfélszolgálatnak hogy ez mégis mi lenne,mert korábban ebből nem volt gond válaszul ezt kaptam.:

Sajnos nem tudunk bármilyen fogadáson bármekkora összeget elfogadni. Általában az esemény nagysága, illetve a piaci adottságok szabják meg a limiteket, de ezeket sajnos nincs lehetőségünk előre jelezni. Ilyen esetekben elküldheti a nagyobb összeget egyéni elbírálásra és 20 percen belül értesítjük a döntésről.

Köszönöm szíves megértését és együttműködését!
:U

Érdekes mindenesetre,de azért hogy Forintra pontosan meghatározzák hogy mennyi a maximum..nem kis szemétség.Arról nem beszélve hogy az a 13.7eFt alig van 50euro,ami egy ilyen kaliberű fogadóirodának nem jelenthetne problémát..
Egyébként én a fogadásnál attól még a ,,továbbra " kattintottam így 20perc múlva elbírálták hogy engedélyezik e vagy sem,de én ezzel a foci vb alatt nem fogok szórakozgatni.Viszont ahogy nézegettem a többi irodánál a kisebb meccsekre szinte csak over underre lehet tenni,unibetnél pedig a legkisebb meccsnél is lehet arra fogadni h ,,hazai csapat szerez gólt" piros lap lesz e stb..szóval nehéz lesz jót találni.

(#13018) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a horvátok les...hatnak :W :W

(#13019) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jeeee tegnap a Horvátokon ment el a szelvény.Minden más bejött.ezaz remek

(#13020) pohár válasza Ripper03 (#13019) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is, bő 5k-t nyertem volna :W

(#13021) Ripper03 válasza pohár (#13020) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én6,5K-t:D

(#13022) Gyick válasza pohár (#13018) üzenetére

Gyick
(fanatikus tag)

lesz@rhatnak?? :DD

(#13023) szjoci válasza Dexar007 (#13017) üzenetére

szjoci
(senior tag)

több szelvényen kell megrakni a max összeget. ugyanott vagy ;)

(#13024) Krisztián válasza Ripper03 (#13021) üzenetére

Krisztián
(őstag)

11et.... :((( 7 meccsből ez az 1 ment el :N

[ Szerkesztve ]

(#13025) Ripper03 válasza Krisztián (#13024) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Viszont most vezet Dánia másik szelvényen megraktam.Ezen kívül lesz 3 másik meccsem szombaton.De ezzel nem nyerhetek sokat majd a lutri szelvényemen.Ha bejön elárulom mit tettem:)

(#13026) Dexar007 válasza szjoci (#13023) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

Jó is lenne,csak hogy ugyanarra még egyszer nem tudok fogadni:),mivel az meg teljesen le van korlátozva,esetleg úgy hogy az első fogadásnál 14975 a max összeg a másodiknál viszont már csak 7532..:(..

(#13027) pohár válasza Dexar007 (#13026) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyere a sportingbethez, ott nincs ilyen csicskaság :N

(#13028) Dexar007 válasza pohár (#13027) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

A kérdés hogy meddig..unibeten se volt,csak mostanában vezették be rajtam.
Egyébként sportingbet valóban nem rossz,ahogy nézegetem ott is lehet a legkisebb meccsen is ,,hazai gólra tenni" stb...A legtöbb fogadóirodánál a kicsi meccseken max arra tehetsz hogy over lesz vagy under. :B

(#13029) pohár válasza Dexar007 (#13028) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyere nyugodtan, ez nem bwin meg unibet :D
Itt nem korlátoznak tudtommal, semmilyen ürüggyel...

(#13030) Dexar007 válasza pohár (#13029) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

Unibetről is mindenki ezt mondta,majd kiderül hogyan tovább..egy ideig úgyse lesz normális meccs amire érdemes lenne nagyobb pénzben fogadni.

(#13031) szjoci válasza Dexar007 (#13026) üzenetére

szjoci
(senior tag)

Ez akkor tényleg elég tré... Én tippmixelni szoktam online hébe-hóba, de ott nincs ennyire kötve a dolog: egy szelvényre max 100.000-et rakhatsz fel. Ennyi. De azt bárakárhányszor :)

(#13032) giigz

giigz
(őstag)

Én egy ilyet raktam egész hétvégére...

86 Dornbirn - St. Pölten V 1.53
91 Hartberg - Trenkwalder Admira V 1.27
124 Chehovskie Medvedi - Barcelona V 1.16
129 Barcelona - Unicaja Malaga 2.m. H 1.08
188 Houston - Philadelphia H 1.40
199 Brose Bamberg - Braunschweig 3.m. H 1.14
217 Anglia - Japán H 1.20

Eredő odds: 4.66220
Tét: 2200 Ft
Várható nyeremény: 10255 Ft

[ Szerkesztve ]

Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

(#13033) giigz válasza giigz (#13032) üzenetére

giigz
(őstag)

Ez gyors volt... :D

Az első meccs... :)

(#13034) Deathjay^ válasza pohár (#13029) üzenetére

Deathjay^
(fanatikus tag)

Bwin-en milyen korlátozás van? Gondolkodunk haverral hogy a vb idején felrakunk 1 kis pénzt. Csak még nagyon nem tudjuk melyik oldalra kéne :D

xbox 360 gamertag: DeathzOor

(#13035) Dexar007 válasza Deathjay^ (#13034) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

Hát ne a bwin-re.

(#13036) szabee3 válasza Dexar007 (#13035) üzenetére

szabee3
(lelkes újonc)

Én a Bet365-ön küldtem, ott is eléggé sok variáció van, csak megkell őket találni :D

(#13037) giigz

giigz
(őstag)

Természetesen, minden amit raktam volna bejött...

(#13038) Dexar007 válasza giigz (#13037) üzenetére

Dexar007
(senior tag)

grat.
Mennyit nyertél volna? :DDD

(#13039) Deathjay^

Deathjay^
(fanatikus tag)

Akkor bwin és unibet kilőve. Ma utána olvastam és az expketet jónak mondják. Esetleg erről van valami tapasztalat?

xbox 360 gamertag: DeathzOor

(#13040) giigz válasza Dexar007 (#13038) üzenetére

giigz
(őstag)

Tiszta 5k-t...Amikor rakok elmegy, amikor csak felírom akkor természetesen bejön. :)

(#13041) giigz

giigz
(őstag)

De ma azért is nyerek tiszta 5k-t...:)

202 Chehovskie Medvedi - Ciudad Real V 1.09
199 Brose Bamberg - Braunschweig 3.m. H 1.14
217 Anglia - Japán H 1.20
192 R. Federer - S. Wawrinka H 1.06

Eredő odds: 1.58059
Tét: 10000 Ft
Várható nyeremény: 15805 Ft

(#13042) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegnap bejött a Norvég Spanyol győzelem.Ma még egy Angol győzelem ami úgy érzem meglesz és nyertem jee.Nem sokat sajna

(#13043) geeg20

geeg20
(lelkes újonc)

helló kell valakinek betclic meghívó mert akkor mind a 2 eten kapunk 1500 ft :C

(#13044) giigz válasza geeg20 (#13043) üzenetére

giigz
(őstag)

Ezt az 1500Ft-ot azonnal megkapjuk? :)

(#13045) geeg20

geeg20
(lelkes újonc)

nem itt van a leírás mit kell tenni

Hogyan ajánlhatom be a barátomat?

Barátokkal együtt fogadni jó szórakozás. Invitálja meg néhány ismerősét a BetClic-re! Találkozhatnak a pókertermekben és játszhatnak ugyanannál az asztalnál is, létrehozhatják saját pókeriskolájukat, vagy fogadhatnak egymás ellenében a nagy sporteseményeken. És hogy még jobb legyen a kedvük: mi bónusszal jutalmazzuk Önt és barátját is. Önt azért, mert új tagot hozott, 1500 Ft-ot kap, míg a barátja a 20 000 Ft-os Üdvözlő bónusz helyett 21 500 Ft-ot kap.

Hogyan ajánlhatom be a barátomat?

A BetClic tagjaként Ön barátait és kollégáit is meghívhatja. Ön és barátja is jogosult bónuszra.

Barát meghívásához kattintson a Számlám linkre, majd a Barátaim fülre. Az ív különleges kóddal rendelkezik, amely az Ön számlájához tartozik. Barátja/Barátai vagy a kapott e-mailben található linkre kattintanak, vagy beírják az Ön felhasználónevét amikor regisztrálnak. Ezzel a módszerrel tagságuk visszavezethető az Ön számlájára, és így automatikusan megkapja a bónuszt.

Figyelem!
Olyan embereket hívjon meg, akiket személyesen ismer – barátokat, vagy munkatársakat.
A BetClic nem támogatja a spamet.

Mit tegyen a barátom, hogy mindketten megkapjuk a bónuszt?

Barátjának, vagy munkatársának regisztrálnia kell, hogy BetClic-taggá váljon. Ha már korábban tagok voltak, akkor nem vehetnek részt a programban. Minimum 20 000 Ft-tal kell feltölteniük számlájukat, és legkevesebb 10 különböző fogadást kell kötniük. Mindegyik fogadást legalább három kimenetellel rendelkező eseményre kell megkötni – tehát nem teniszre – és a szorzónak nagyobbnak kell lennie 1.2-nél. A rendszer azután regisztrálja őket az Ön barátaiként, miután megkötötték 10. fogadásukat.

Barátja elfogadja, hogy amíg a regisztrációs folyamat le nem zárult, és nem kapta meg a bónuszt, mi informálhatjuk Önt barátja regisztrációjáról, arról, hogy mennyi pénzzel töltötte fel számláját és hány fogadást kötött.

Figyelem!
Nem igényelhető bónusz olyan személyek után, akikkel közös hitelkártyája van, vagy akik ugyanazzal a lakcímmel rendelkeznek, mint Ön.
Továbbá, az ugyanabból a családból származó személyek nem lehetnek barátajánlók.

A bónusz

BetClic tagként Ön minden egyes hozott barát után bónuszt kap, függetlenül attól, hogy Ön fogadott, vagy sem.
A beajánlott barátokért és munkatársakért személyenként 1500 Ft bónuszt kap, azt követően, hogy azok minimum tíz alkalommal fogadtak.

Mielőtt lehívhatná a bónuszt, azt legalább háromszor meg kell játszani, – kettőnél több kimenetelű eseményeken, például futballmeccseken – 1.2-nél nagyobb szorzóval.

Barátai és kollégái 21 500 Ft értékű ingyenes fogadási lehetőséget kapnak ajándékba. Ez az egyetlen bónusz, amire jogosultak a barátajánló programban.

(#13046) giigz

giigz
(őstag)

Kubica megint előrébb végzett, mint Petrov...A szezonban 7/7 jött, és ma is 1,18 volt...:D

(#13047) giigz válasza giigz (#13041) üzenetére

giigz
(őstag)

:DD :C

(#13048) pohár válasza giigz (#13046) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eh, nekem tegnap elvitte a szelóm a Ciudad és Ferrero...

(#13049) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagy nehezen, de sikerült elverni Japánt:D:D:D Így be is jött a szelvény.Nem egy nagy nyeremény, de amit előző héten feltettem visszajött.

(#13050) Gyick

Gyick
(fanatikus tag)

Én is ma nyertem 4kt.Jöhetne már az a vb.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.