Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brent

    aktív tag

    Na, befejeztem a Stormcloakos quest sorozatot. Solitude a kékeké.

    Hát nem tudom...
    Ugye a Thalmor embassyben lehet találni feljegyzéseket a Stormcloakok vezetőjéről, nem írja le egyértelműen, de a birodalmiak szerint elf beépített ügynök, aki azért szítja a feszkót, hogy ezáltal végleg elgyengüljön a birodalom--> lerohanhassák az elfek.

    Ide-oda csapódtam, hol el hittem, hol nem, de ez az utolsó momentum kissé meredek volt.. amikor Ulfric megkérdezi, hogy kiakarom-e nyírni Tullius tábornokot, rávágom, hogy igen(kipróbáltam, mind a 3 választási lehetőséget), erre oda adja a saját kardját, hogy azzal öljem meg.. ami történetesen, egy tuningolt Elf kard.. :U

    Kissé szimbolikus nem ?!

    A birodalmi tábornokkal még is végez a Thalmor, indirekt, a beépített ügynökükön keresztül (Ulfric) akinek valószínű ők adták a kardot, hogy majd azzal nyírja ki Tulliust (a tábornok lássa a halála előtt, hogy végül úgy is a thalmor fog győzni, egyfajta jelzés értékű), de azért az még is nagyobbat szól, ha maga a sárkányszülött "pusztítja" el a birodalmat.. ezért Ulfric a kezedbe nyomja azt a kardot ami az elfek győzelmét szimbolizálja és abban a pillanatban ahogy levágod Tulliust, győzött az Aldmeri Dominion..

    Én erre jutottam/erre jöttem rá.
    Szerintem, ha lehet itt olyanról beszélni, hogy "jó" vagy "rossz" oldal, akkor nem Ulfricék a jók.. de ez nem azt jelenti, hogy rosszak, csak megvezetett birkák, legalábbis a Stormcloak kis katona, Ulfric meg egy traitor, de nem csak a birodalom árulója, hanem az emberi faj árulója is.

    Szerintem újból kezdem majd, de ezúttal az imperial oldalán és könyörtelenül lezúzom ezt a lázadást.

Új hozzászólás Aktív témák