Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
gyóóóóó na ennek is van kapa a szájában
bnő : Jajjjj szegény deparaszt
hmm...az énekhangja viszont kapátlan.
és szépen is szol.
-
Prison85
senior tag
Sziasztok! Volt egy produkció úgy 15 perce: 2 fiatal srác lépett fel, egyikük énekelt, a másikuk zongorával kísérte. Végül nem jutottak be (2 igen és 2 nem szavazat), de nem is ez számomra a lényeg.
Nem tudja valaki, hogy mi volt az a szám, amit előadtak? Az elejére nem figyeltem sajnos... Előre is köszönöm!
-
kukinyo
addikt
Nagyon jó volt ez a monológ.
-
baluka26
veterán
válasz
molnarpeter #44 üzenetére
kátnájdzsóra táncoltunk szalagavatón
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
molnarpeter #44 üzenetére
pösze.
sőt raccsol is
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
molnarpeter #42 üzenetére
valoban....ezek bejöttek.
-
mdraco
őstag
Hát én 3 zsűrinek nemet mondanék és egynek igent.
-
tomcsi23
veterán
válasz
molnarpeter #37 üzenetére
Ha majd jön olyan, jelezzük.
dara: tudjuk, hogy Rád lehet számítani.
-
molnarpeter
nagyúr
Ennyire nem hatnak meg titeket a produkszijók?
Ezmiez
Ez a nő... A produkszió most jönmp
-
baluka26
veterán
Ja, nem volt rossz Dávidka
Legközelebb azért több fog kelleni neki.
Anno X-Faktorban is továbbjutott, amúgy -
tomcsi23
veterán
Na ez a Nórika.
-
baluka26
veterán
válasz
molnarpeter #24 üzenetére
Amúgy tovább fog jutni, mert jó hangja van, és kicsit másképp énekli majd
-
koshmar
addikt
Tetszik a topik.
Én egyszer egy X-Faktorost akartam nyitni, de így még jobb.Most vissza is olvasok.
-
molnarpeter
nagyúr
kenwood: Igen, pörög mint állat, és én csináltam.
Tibii: Jó sok dolgot kell
Na mindjárt kell UP mer gyün a csillaxületik
mp
-
kenwood3
addikt
Már ilyen topik is van ?!
Én nyomon követtem a Megasztár 3-4-5 öt illetve az X-faktort és láttam a Csillag Születik-ből is 1-2 adást(a mostanit nem nézem nem kötöm le magam még 1 ilyen hosszú sz@rr@l). Én azt mondom az összes ilyen megtalált énekes közül Rúzsa Magdi az aki a legkiemelkedőbb közülük . Ő szerintem ha nem magyarként születik akkor simán világsztár lenne . Neki a legnagyobb baja az , hogy nincs 1 normális dala sajnos , de azokat a zenéket amiket elénekelt a Megasztár 3-ban (magyarul ismert zenéket) szerintem az világszínvonal(ha mondhatom így)
-
baluka26
veterán
Tessék nézni ma Csillag születiket, egy évfolyamtársam (Erős Dávid) fog benne énekelni (Fluor - Mizu
)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20 üzenetére
Így igaz. Egyszer jó lenne egy közvéleménykutatást csinálni arról, hogy kit ismernek még pl kép alapján...
mp
-
geprombolo
őstag
Azért van egy-két tényleg tehetséges egyén is ezekben a versenyekben! Az élet utólag úgyis megmutatja, hogy ki az, aki jó, ki az, akit csak felkaptak. Most nincs Ki mit tud?, hát van minden csatornának legalább egy saját kimittudja. Ne felejtsük el, hogy anno olyanok mutatták meg tudományukat, mint Zorán, Kovács Kati, Cini, Koncz Zsuzsa, stb.
Majd meglátjuk, hogy 20 év múlva ki lesz még mindig színpadon a mostaniak közül. Ha akár egyetlen mostani nyerő kiállja az idő próbáját, akkor a verseny, amiben napfényre került, nem volt felesleges, sem hülyeség.Drukkoljunk a jóknak, hogy szórakoztassanak minket, mert a zene, tánc, művészetek teszik szebbé az ember lelkét!
Zárójelben megjegyzem, hogy soha nem követtem figyelemmel egyik versenyt sem, de szeretem a szépet!
-
dnelb
veterán
válasz
molnarpeter #17 üzenetére
Maradjunk az SP-nél ..
-
dnelb
veterán
SP jól nyomta, Eszter meg elég röhejes volt amikor mondta a "yeahh"t
-
kukinyo
addikt
válasz
molnarpeter #14 üzenetére
Én zsűri tagként gondoltam rájuk.
-
kukinyo
addikt
válasz
molnarpeter #12 üzenetére
Nem tudom.Lehet hogy igazad van.Kapásból 10 embert fel tudnék sorolni akik értenek is valamihez és az emberek biztos hogy adnának a szavukra.
-
kukinyo
addikt
válasz
molnarpeter #9 üzenetére
Nem értem hogy mitől döntenének másképp.Még 1 év sem telt el.Ennyire megváltoztak volna?
-
kukinyo
addikt
válasz
molnarpeter #7 üzenetére
Nekem már is lenne egy kifogásom:Miért ugyan azok a zsűri tagok? Ezek ugyan úgy döntenek mint az előző szériában.Miért ne lehetne más embereket oda rakni,akiknek más az ízlésük,megítélésük bármivel kapcsolatban.Evvel teljesen leutánozzák az előzőt.
-
molnarpeter
nagyúr
-
Boxer001
veterán
válasz
molnarpeter #1 üzenetére
Rühellem az összes ilyen trágyát, egyéb kérdés?
-
kukinyo
addikt
válasz
molnarpeter #1 üzenetére
Támogatom az ötletet.Itt ki lehet beszélni ki kivel szimpatizál és miért,vagy miért nem.
-
molnarpeter
nagyúr
Mivel eddig nem sok ilyet találtam, gondoltam nyitok egy topikot neki. Xfaktor, csillag születik, megasztár, a nagy duett - minden jöhet
mp
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest