Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aeroglobus

    tag

    válasz kisapa #37025 üzenetére

    Szia!

    Nem tudom, válaszoltak-e neked már, a T-Homes Sat beltérivel kapcsolatban. Annak idején az öregeméknél azt kötöttek be, azóta is az van. Akkor tudom, hogy a beltérik - mert ö többel kérte - kártyáit, meg a beltérit párosították a központban. Tehát csak azzal a kártyával ment a szolgáltatás ami a beltériben eredetileg benne volt. Ha két beltéri között felcserélted a kártyát, egyik sem ment. Mondjuk azóta már állítólag fel lehet cserélni, passz..........
    Az viszont biztos, hogy a Sat T-Home a műholdról a DVB-S2-es formátumba sugároz. Tehát ha lehet is nézni, akkor olyan beltéri kell ami tudja ezt.

    Más:

    A Speedport HGW-vel kapcsolatban adtál tanácsot.

    Sikerült összehozni a routerrel, a HGW nem mondemként lett beállítva.
    Az IP cím kiosztásokkal volt probléma. Találtam leírást egy régebbi Speedporthoz Linksys routerrel, és azáltal sikerült összehozni, ezután pedig a DMZ-ben át tudtam a routeremre a forgalmat irányítani, és így már tökéletesen működik, kipróbálva.
    Azért nekem szimpatikusabb hogy az Asus legyen inkább a helyi hálózati eszköz /nem is beszélve a rajta lévő egyéb általam is használt plusz szolgáltatásokról/, s nem a T-Home által hozott ketyere.

    Végül BOLDOG ÚJ ÉVET Minden fórumozónak! :)

Új hozzászólás Aktív témák