aha, tehát ha leveszem a titkosítást, akkor nem kéri a kulcsot..
de nem a kulccsal van a gond.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
12V zselés akku motorba, szünetmentesbe, elektromos rollerbe olcsón eladó!!!
40-100GB HDD-T KERESEK, WINDOWST RAKNÉK FEL RÁ (LENT A TÖBBI INFO)
Új Western Digital 750 GB HDD eladó! Árcsökkenés! Utolsó darab!
Használt Nvidia MX 440 8x 128 MB DDR & használt His Ati Radeon 9250(128 MB DDR) AGP videokártya
Asetek WaterChill CPU KT03A-12VS 120mm Rad vízhűtés eladó!!! Képek!!!
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hálózat, szolgáltatók » T-Home (vezetékes telefon, IPTV, Kábel TV, SatTV, xDSL, Kábelnet, Optinet, áram, földgáz) (kiemelt téma)Hozzászólások

Csima
(kvázi-tag)

petne
(őstag)
Az rendben, de nézd meg, hogy csatlakozik-e úgy.
Ha igen, akkor szépen aktiváld egymás után a titkosítási szinteket, mert az is lehet, hogy a laptopod wlan interfésze nem ismeri csak például a WEP szintet.

Csima
(kvázi-tag)
Értem. Még azt légyszí hogy, hogyan veszem le a titkosítást

petne
(őstag)
Beírod a böngésződbe a http://192.168.1.254/ címet, a felhasználónév/jelszó 3play/3play. A kezdőoldalon ráklikkelsz a Wireless linkre, majd azután a jobb felső sarokban a Configure-ra. Itt tudod állítani a Wireless-szel kapcsolatos dolgokat. A titkosítás a Encryption rész után találod, előszöd kikapcsolod (disabled), majd megnézed, hogy csatlakozik-e, azután lépsz tovább (Use WEP Encryption)...

Snoop-y
(senior tag)
Még 3 napot kell aludnod és hivatalosan is megtudod...
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

juliabrilke
(PH! kedvence)
Nem hivatalosan gyorsabban?

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Sajnos nem 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

juliabrilke
(PH! kedvence)
Ok. Egy próbát azért megért.
Akkor várok vele.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Csima
(kvázi-tag)
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, teljes a siker!

petne
(őstag)
Nincs mit... 
az milyen dolog, hogy azon a kábeltv hálózaton, amin vagyok 7 db-ket ugrál a downstream snr mostanában?
Bevezetéstől 2 héttel ezelőttig volt 34-36 db között.
Azóta néha hirtelen (értsd 1 másodpercen belül), esik akár 7 db-t az snr, 26-28 db-re, és órákig ott marad, majd ugyanilyen hirtelen visszaugrik 34-36-ra.
Merthogy fura egyébként, de a kábelnetnél már 30 db alatti snr rossznak számít (vicces főleg mert egy adsl még 10 db-n is stabil), és amikor beesik 30 alá, elkezd lassulni és összevissza szakadozik.
Így azt csináltam, hogy a modem előtt lévő elosztót (hogy a tv-be is menjen kábel) kiszedtem, így nyertem 3db-t ami pont elég arra, hogy amikor hirtelen leesik az snr, még 30 fölött legyen (31-32), szóval ne szakadjon. Most mivel normális snr van dél óta, ezért 37-40 között van. Most visszarakhatnám az elosztót, és menne a net tv-stül. De ha megint leesik az snr, akkor megint szétszakad a net, így vagy tévé, vagy 2 percenként szakadó net lehet.
Valaki tud valami magyarázatot erre a hirtelen csökkenő snr-re? mert én nem.... btw ilyenkor a kábeltv képe is hirtelen szemcsésebbé válik, és van amikor 10 másodpercen belül 4szer is vált. Ja persze a t-nek szerda óta nem sikerült semmit tenniük... mert akkor jelentettem be, mivel mostanában vált a jelenség rendszeressé.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

lakatosturbo
(fanatikus tag)
Emberek csak kiváncsiságból kérdezem mennyibe kerül egy egyéves szerződés felbontás?
"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

Gyuree91
(lelkes újonc)
36 000Ft tudomásom szerint. 
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)

petne
(őstag)
Pontosan annyi... 

19870820
(senior tag)
hello.Most ismét gondom van az internettel.Kb fél oránként bontja az internetet és valamikor 5-10perc amig ujra lehet kapcsolodni.Pár nappal ezelött kértem externethez csomagváltást,lehet hogy emiatt ilyen az internetem most?Valaki segitsen Köszi.
Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

petne
(őstag)
Milyen csomagod és milyen modemed van? Használsz routert?
Esetlegesen meg lehetne nézni a vonali paramétereket és abból kiderülhet egy két dolog.
[ Szerkesztve ]

rii
(PH! nagyúr)
hol tudok port-ot beállítani, meg programot, hogy kiengedje a router?
akárkivót'tevótá
Hali
Virtual server -> WAN IP = * ; Lan IP = a géped IPje, protocoll type= TCP; LAN port/Public port=412; Enable= pipa be
Kb ennyi, ha nem megy szólj.

csibe74
(újonc)
Sziasztok!
2009.03.24.-én a T-Home-nál megrendeltem szolgáltatást. (IPTV, DSL SOLO EXTRA).
Most hívtak, hogy 2009.04.21.-én jönnek bekötni.
Nekem ez nagyon sok. Van valamilyen mód, hogy meggyorsítsam a folyamatot?
2009-ben 1 hónap a bekötés a netre, ez igen durva...

T-online
(tag)
Hello
Ha Extra, tehát 25/5Mbit-es internetet rendeltél, azt VDSL-en fogják megvalósítani, jelenleg szűkös a lefedettségi terület, valószínűleg plusz munkálatokra van szükség, hogy be tudják kötni.
Üdv:
T-online
T-Home TV - Ne csak nézz, tévézz! (www.t-hometv.hu) - megújultunk

csibe74
(újonc)
Szia!
Köszi a választ. De amikor megrendeltem, már akkor tudták, hogy nálam elérhető. Ez egy új lakópark a 11 kerben és állítólag a legjobb optikai hálózatát építette ki oda a T-Com. Elvileg akár 100Mbit/sec -es sebességet is lehetne ott elérni, azt mondják a hozzáértők.
Akkor nincs más hátra várok, csak olvasgattam , hogy 1-2 héten belül megszokott történni a bekötés.. (igaz hivatalosan 30 nap)

lakatosturbo
(fanatikus tag)
Emberek a t-home oldalán holna az a kereső amivel meg lehet nézni hogy létesíthető e IPTV szolgáltatás egy adott utcában?
"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."
Hello,
itt kiválasztasz egy alapcsomagot, és megrendelem gomb. Ott meg tudod adni a címet, és egy kis molyolás után kiírja, hogy létesíthető-e.

TeeJay
(PH! kedvence)
nyomtam a Pirelli HGW-nek egy 1perces masszív reset gombot
és láss csodát utána új FW-t kapott
eddig október 31-es dátummal volt most meg február 13-as FW van rajta
ami változást láttam hogy a virtual server résznél javították a dolgokat
szóval most már pofonegyszerű portot nyitni
a MAC adress filter is megújult
ezenfelül a system részhez bekerült egy új dolog
"PPPoE Pass Through" enable/disable
kérdésem az lenne tudja valaki ez mit jelent?
disable módban van alapjáraton aztán kíváncsi lennék mit csinál ez
akinek még régi FW van érdemes váltani erre mert itt már a portforward javítva van
majd még alaposan szétnézek benne mi újat hozott 
Runtime Code Version:
1.42S-M (Feb 13 2009 19:55:25)
Boot Code Version: 0.72.10b
ADSL Modem Code Version: 07.03.01.01B+
[ Szerkesztve ]
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

alit
(kvázi-tag)
Egy kis érdekesség!
Átrakod enable-be elfogadtatod, megnézed a Pirelli kapott egy Ip címet, létrehozol egy új kapcsolatot mint sima adsl-nél, csatlakozol és ime egy újabb Ip-cím és így tovább új gép új Ip...
2nél több nem lesz

alit
(kvázi-tag)
Én háromig jututam plussz a pirelli ezután elfogyot a gépem. Szerintem lenne még tovább.
Üdv.!
Lenne egy kis problémám.
Elkevertem a hálózati kulcsomat, mit tudok csinálni?
Ez merőben érdekes, mert 2 nél többször nem szabadna beengednie a.
kíváncsi vagyok, hogy ez most bug vagy feature... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha nem módosítottad, akkor ott van a HGW alján.

TeeJay
(PH! kedvence)
magyarul akkor ezt ha bekapcsoljuk akkor gond nélkül ráköthető most már egy másik router a HGW-re? és gondolom a másik routert is PPPoE-ra kell tenni meg oda is beadni az adatokat. mert ha ez megy akkor zsír lenne mindenki használhat saját routert
a HGW meg csak modem meg voip tudással fog foglalkozni 
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs
Azt hiszem szerzek egy pirelli t, ezt látnom kell 

Furky
(őstag)
Hi!
Ha fel szeretném mondnai ma egy T-Pontban a t-online-os ADSL előfizetésemet, akkor vajon vigyem be nekik a modemet, vagy kijönnek majd "leszerelni"?

Garold
(fanatikus tag)
Nem kell vinni a modemet. T-Pontban aláírsz pár papírt és 8 napon belül kikötik a DSL-t.
A legtöbb modem már nem szolgáltató tulajdonú, ha a tied mégis az lenne kimegy érte a szerelő lemondástól számítva 30 napon belül.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??

Furky
(őstag)
Köszönöm szépen. Akkor a modem marad 
Az a gond, hogy még a szerelők változtatták meg mikor itt voltak.
Pirelli, vagy Thomson?

alit
(kvázi-tag)
Közben ismét kipróbáltam ezt a pirelli témát, mert korábban nem egy felh.név/jelsz párossal csináltam hanem pirelli gyári, test, test, saját. Most a sajátot írtam pirellibe is és a három gépbe is és mindegyik felment összesen 4db különböző Ip címet kaptam.

lazuljel05
(újonc)
Üdvözlet mindenkinek!!
Nekem olyan problémám lenne,hogy ma vásároltam egy TP-LINK TL-WR941ND -és routert.
Jelenleg a T-Home álltal adot router(speedtouch) helyére. A wifi jel erősítése végett.
Az a bajom,hogy a telefon vonalunk is interneten keresztül jön. A szolgáltatótól kapott router tudja kezelni a telefont, de a TP-LINK-en nincs ilyen csatlakozási lehetőség.
Meglehet ezt valahogy oldani, hogy a telefon internet alapú maradjon és a modem meg legyen a TP-LINK?
Lehet, hogy bevásároltam??
Előre is köszönöm a segítségeket!!

alit
(kvázi-tag)
A speedtouch-ot mindenképpen meg kell hagynod mert a telefont csak az tudja üzemeltetni. Viszont az új routert berakhatod utána és használhatod annak a wifijét.

lazuljel05
(újonc)
Köszi!
És ezt hogy tudom megvalósítani?
Mármint beállítás ügyileg és a modemeket hogyan kapcsoljam össze?

alit
(kvázi-tag)
A thomson egyi lan portját összekötöd a TP-link wan portjával. Itt egy leírás, a Quick setap-nál a dynamic ip-t válaszd.
http://www.bergocomputer.hu/userguide/WR941ND.pdf

lazuljel05
(újonc)
Nogyon szépen kösznöm a segítséged. 
Hálózat >> WLAN (vezeték nélküli LAN) >> Biztonság >> >> SSID & titkosítás
Itt az "azonosító a titkosításhoz" mezőben lesz a kulcs. (elvileg
)

TeeJay
(PH! kedvence)
magyarul akkor bejött a tippem?
tehát hogy a Pirelli HGW így tudja kezelni a VOIP-t de ha rákötünk egy másik routert és abban PPPoE-re rakjuk megadva az adatokat akkor tud tárcsázni a HGW felé mintha az egy sima modem lenne Bridge módban?
így akkor megvan a HGW-router összekötés lazán 
Csak a NAT nál lehetnek gondok. 

TeeJay
(PH! kedvence)
DMZ esetleg?
Ezt most nem igazán értem. 
Másik laptopon amire annó beírtam a kulcsot ---> Hálozati kapcsolatok \ vezeték nélküli hálózati kapcsolat \ tulajdonságok \ vezeték nélküli hálózat \ hálózat nevének a tulajdonságaira katt ----> itt van a hálózati kulcs beírva, de ki van csillagozva.