Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz wmati #26322 üzenetére

    Az a baj, hogy nem leszek ott a helyszínen a beüzemeléskor, de meghagytam nekik hogy feltétlenül szóljanak, hogy nagyobb jelszintre van szükség (minimum +8-10dB-re), és hogy ne a padláson keressék a megoldást (és barmolják szét az általam kijavított hálózatot). Még a végén visszarakják a 8dB-s Teletronik MMWO-t aztán még rosszabb lesz a jelszint...

    Képzeld ilyen hülyeséggel traktálta őket az ügyintéző korábban, hogy Digitális kábeltv-hez újra kell kábelezni a lakást, mert a mostani (3-szorosan árnyékolt príma vadiúj) vezetékek "nem bírják" el. Persze nyilvánvaló, hogy az ügyintézőnek fingja nem volt és eleve keverte az IPTV-vel amit nem akarnak.

    Mondjuk az is őrület, hogy a szerelő képes volt annó úgy átadni a hálózatot, hogy a kábelmodem -15-16-os szinteket és 31-32-es SNR-t mért az első pillanattól kezdve... A bithibaarányt meg a Logot el kellett volna menteni, mert tanulságos volt... Tankönyvi eset, hogy miként ne üzemeljünk be kábelnetet... Amúgy az analóg kábeltv sem volt 100%-os a szintek miatt.

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák