Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz dchard #108499 üzenetére

    A spórolást arra értettem hogy nyilván azért nincs meg a kellő sávszél csúcsidőben, mert kevés jut el hozzánk belőle. Vagy egyszerűen azért van mert a "gerinc" kábelen ami az oszlopon megy végig, nem tud mondjuk több Gbps átmenni, így ha mondjuk valaki a környékembe fixen tölt 3-400Mbps-el akkor ebből adódó visszaesésem ezért van?

    kabelmania27

    Próbálok holnap egy toldót szerezni, aztán tesztelem hogy nélküle mi lesz. Telekom-nak amúgy szimpatikus a hozzáállása mert a gond miatt aktiváltak 72 órára egy korlátlan mobilnetet a számomra. Illetve sms is jött pár órája hogy megkezdték a hibaelhárítást. Gondolom ha a központból nem jutnak semmire akkor kijönnek.
    Viszont amiből gondolom hogy tényleg van valami gond, nem pedig csak nagyon le van terhelve ez a rész, az az hogy bentről is látta a technikus hogy csomagveszteségem van. Először Vanda próbálta a hibát elhárítani, de persze 0 eredménye volt neki. :D Utána mondta a technikus hogy Vanda szerint minden rendben van, de megkerüli a rendszert, és feljegyzi hibának, mert ő is látja hogy nem stimm valami.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák