Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cickánykoma

    tag

    Sziasztok!

    Az alábbi problémával szenvedek már lassan 1 éve. Van egy most 2 éves FSP EP1000-es szünetmentesem.
    Régebben a nagygépes konfigomat használtam vele (most egy i5-2500K-s rendszer van ebben) de tavaly nyáron vettem egy Hp Microservert ami megy éjjel-nappal és szinte csak azt használom, a nagygép videóvágáskor van csak havonta pár órát bekapcsolva. Lényeg a lényeg: időnként ingadozik az áram vagy kihagy pár másodpercekre/percekre és a szünetmentes nem hidalja át, hanem levágja a servert, ami eléggé kellemetlen nekem.

    A nagygéppel rendesen működött - és működik is, direkt kipróbáltam nemrég visszadugva rá, de ugye logikusan nekem a servert kéne már, hogy védje és ellássa árammal, mivel az megy nonstop. Próbáltam a Winpower és az FSP-hez ajánlott Viewpower programokat (ezek a nagygép alatt mennek rendesen) de akárhogy próbáltam azt jelzik csak, hogy "Lost USB communication" mintha nem látnák a servert. A Microserveren az összes 6 darab USB-porton végigzongoráztam a szünetmentes kábeljét, de ugyanaz, egyszerűen nem látja (lásd csatolt képen a hibaüzenetet)

    A kábel hibáját kizárnám, mert a másik konfiggal működik rendesen. Valami tippetek nincs hogy miért nem működik rendesen a monitoring? Gondoltam PS2-es átkötésre is, de a Microserverben nincsenek ilyen őskori portok már :B Ja igen, a Microserver és egy 24"-os monitor van rákötve, ezek együtt (fogyasztásmérővel nézem) esznek 100-110 W-ot.

    [ Szerkesztve ]

    Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D

Új hozzászólás Aktív témák