Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tasiadam

    veterán

    válasz Cs1csó #19402 üzenetére

    Áthidalás mindenképp az egyik kötelező jelleg. Hiába van drága, GOLD tápegység a gépemben, nem örülnék, ha kuka lenne egy kisebb autó ára.
    A laptop az opcionális, nemtom hány órát visel el akksiról, de szerintem 1et minimum munka közben, lehet hogy többet is. Ez elég lehet. Szóval vele ne számoljunk.
    A gépen fogyasztása erősen korlátozott, pl amit mérek, at sosem több, mint 200W. FPS limiterem van és sok magon, az is alulfeszelve.
    Az USB-s kikapcsolás mint funkció jó lehet, viszont ha nem ülök a gép elött, úgysem megy. NAS-on nincs, míg itt lakom, nem is tervezem.
    A 2 monitor fogyasztása az 60W szerintem. Modem-router 10-10W. Ha ezeket tudja vinni vagy 2 órán keresztül (Persze ha a gépem nem megy, mert 2p alatt kikapcsolom) akkor már jó vagyok.

    Viszont azt nem tudom, hogy ha nincs áram a társasházban, akkor kapnak-e áramot a kinti házban lévő switchek és routerek. Mert ha azok is leállnak, akkor csak a gépek védelmére kell nekem ez, mert net nélkül nehéz dolgozni is. Bár ezt megoldottam eddig is mobil hotspottal.

    Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

Új hozzászólás Aktív témák