Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • resool

    aktív tag

    válasz phranxinatra #147782 üzenetére

    Nagy kedvenc :) Hétvégéken hordom főleg, hétköznap nem nagyon megy az öltözetemhez, de néha kirúgok a hámból :DDD (+ hétköznap banki munka nem fogja felhúzni teljesen)
    Eszméletlenül pontos, ugyanazt hozza amit a Rolex, ha mindig járna szerintem elég lenne csak hónapváltásokkor korrigálni, annak ellenére, hogy engem már az is zavar amikor 3mp felett jár az eltérés (összesítve nem naponta, úgy főleg zavarna).
    A mérete/alakja nekem nagyon bejön, de erről a részéről nem is érdemes beszélni, mert mindenki olyan órát vesz úgyis ami tetszik neki.
    A kis sárga mutató és indexek éppen annyi feltűnést keltenek amennyi nekem tetszik.
    Nagyon jól elfekszik a csuklómon, kimagasló élményt ad a viselése, már amennyire ez nem hangzik hülyén... persze nekünk órafanoknak ez még talán nem.
    Összességében nem nagyon lehetnék elégedettebb vele.
    Ha mindenképpen ki kéne emelnem egy negatívumát akkor az az lenne, hogy a 80 + órás járástartalékot irodai munkavégzés mellett nem lehet 9-10 óra alatt felhúzni, ami mondjuk nem meglepő persze + itt a járástartalék kijelző egyértelművé teszi, míg a többi órámnál fogalmam nincs, hogy felhúzódott-e a hétköznapok folyamán, persze hétvégén amikor hordom az órát akkor ezzel nincs gond.
    Most 6 darabosra szeretném csökkenteni az óráim számát (Nomos elviekben elkelt már pl.), ő természetesen oszlopos tagja marad, mint a hétvégi órák vezére :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák