Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz TommyY2 #51445 üzenetére

    Miért van cégesem? Bérelni autót itthon őrületes pénzek 3 napra (cégszintjén, nem magánemberként!), el sem tudjátok képzelni h mennyibe fáj egy kombi 1,4 TFFSI Octavia 3 napra, amin van matrica meg minden csiribirzabszalma és az osztrák rendőr sem tud belekötni (hát még a francia meg az olasz, esetleg szlovén ha arra mész...) Egyszerűbb lízingelni egy autót, ha jó a konstrukció.
    Amit hirdetnek jobbra-balra h napi 10-20rongyért van, azt el ne higgyjétek, az sosem lesz annyi, arra még rájön az ÁFA (+kaució+matricadíj+EU biztosítás+utasbiztosítás+casco önrész), plusz azzal ha kimész már Hegyeshalomnál elveszi az osztrák a forgalmidat vagy visszafordít... De ugye ezt ha holnap aszondja a góré, húzzak a 'csába, akkor vissza kell adni... na akkor meg mehetek a nagykőrösire közlekedőedénynézőbe. ;)

    Magánban tudod miért nem bérlek? Egyszerű, mert a közös ló háta mindig túrós lesz, a bérbeadó cég valószínűleg nem jókedvében csinálja ezt, hanem nyerni akar rajta és ahogyan én a magyar vállalkozókat elnézem, egyik sem panaszkodhat... Hogy miért mondom ezt? Egyszerű, ha tényleg csak annyira lenne jövedelmező a vállakozás amennyit bevallanak a NAV felé, akkor alkalmazottként dolgoznának. ;)
    Szóval bérelni nem fogok, mert én nem fogom a saját és a családom testi épségét kockára tenni néhány tizes spórolásáért azokkal a szemétdombokkal amiket bérbeadnak néhányan jóáron (itthon). Ha megáll alattam valamiért (és erre sajna nagy az esély) az Isten háta mögött, akkor tuti mosni fogják kezüket és így lesz az olcsó autó a végén drága... mert a kauciót abban a pillanatban buktad, de akkoris ha beléd jönnek hátulról... #csaxolok

    Amúgy meg nem azért dolgozom h a fejem alá a koporsóban majd húszezressel tömhessék ki a párnát. Ezt egyszer már megénekeltem itt korábban, amit akartam már elértem az életben, innentől nyugdíjas éveimre gyűjtögetek meg a gyerekeimnek, h ne a csupasz hátsójukkal álljanak a nagyvilágban ha engem délután véletlenül elcsap a vereshetes. ;] Vagy ha legközelebb germániában 2kilónál elszállok, mert ugye erre is volt már példa...

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák