Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Harkovz #21877 üzenetére

    ha egy kereskedőhöz úgy mégy oda, hogy úgy érzem, az scross jobb, akkor azt fogja mondani, h az jobb. neki mindegy, melyiket adja el. kipróbáltam a mi eladónkkal. először simán jobb volt az scross, aztán meg a vitya jobb ugyanazokban a paraméterekben. kb azt se hidd el, amit kérdez..

    meg jött h jobban megy az scross. mivel váltó, motor, súly ugyanaz, nyugodtan fogadásra hivtam, hogy gyorsuljunk a tesztautókkal. nyilván kijött volna, h mindkettő 12sec...

    ugyanazokat az olcsó anyagokat használják mindkettőbe. ami inkább meglepett, hogy anno azért a focus, astra azért sokkal jobb volt, mint a korabeli suzukik. mára ők jelentősen leromlottak. a mostani focus után jobb volt beülni az egyes focusba, pl. ahogy a Hastra is jobb minőségű belül, mint a J.

    sztem az scross-t meg fogják szüntetni, sztem ha újat akarsz, akkor hajrá. tudom, suzuki sportot csinál, hogy ami célcsoportra más gyáraknak van 1 tipus, neki 3-4, de mi a bánatnak tartják meg az scrosst a vitara mellett? inkább várható egy grand vitara 2,sztem. ott többet is kereshetnének.

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák