Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Voltam ma tesztvezetni a vitarat(gl+) :D

    Megmondom őszintén nekem nagyon bejött.

    Ilyen csini értékesítőcsajjal mentünk kocsikázni. Hely benne,legalábbis elől az tűnt fel,hogy nagyon nagy.. Tehát nekem előre kellett húzni egy kicsit mert nem nagyon lehet optimálisan elérni pedálokat,kormányt ha teljesen hátra van tolva.. Szélességre, hosszúságra mélységre is elég nagy.. Ülés az mint egy nagy fotel.. Elég széles,hogy nagyobb daraboknak is kényelmes legyen, meg tényleg kényelmes ,tart is..

    3ezer fölé nem pörgethettem, mert célozgatott a csaj,hogy nem kéne mert még csak 2000km van benne :DDD
    Nagyon szépen lehet vele váltani,vajsima kuplung,vajpuha fék.. Ezt megkellett mondjuk szokni a swiftem után,hogy éppen rálépek és már meg is fogja az autót.. Gázpedál is elég érzékeny szerintem, plusz normálisan veszi dinamikusan a gázadásokat..

    Fogyasztás: Mivel nem mehettem 3 ezer fölé ,így ehhez viszonyítva tudom mondani.. 5.-be 120nál volt 6,1l fogyasztás ami szerintem elég jó. Gondolom ha pörgettem volna akkor evett volna 7,5-8at de cserébe húzott is volna.. Amíg nem mondta a csaj h ne nyomja 3 fölé addig egyszer kipróbáltam,hogy húz... Szerintem teljesen jól és kényelmesen.. Nem paszíroz bele az ülésbe, de tud menni ha kell..

    Hátam mögött is elfértek volna... Megnéztük a multimédiás részt is.. Hangszórók nagyon szépen szólnak, Mutatta a csaj a mirrorlinket is.. Akkor mondta,hogy gl+ban nincs gyárilag felteleptett navigáció de 3x elmondta,hogy van rá lehetőség,hogy meglehessen oldani.. Illetve a telefonod navigációját is tudod használni mirror link segítségével(én ezt csinálnám speciel)...

    Ami egyedül nem tetszett(lehet glx be más vagy nem tudom),hogy 120 fölött kezd kicsi hangja lenni autópályán.. Lehet,hogy ez normális de én azt hittem,hogy 150ig nem is hallok semmit,közben 120nál már lehet hallani nem szélzajt hanem motorzajt.... Ezen kívül amúgy 100ig semmi hang nincs..

    Csomagtartója is elég nagy és magas..

    Összeségében az róla a véleményem,hogy jó -modern autó, hozza az elvárt szintet a kategóriájához mérten, árát megéri a gl+ ,konkurenciánál (duster) szerintem sokkal jobb, szebb és dizájnosabb meg modernebbnek tűnik meg szerintem az is, de nyílván nem szabad egy felső kategóriás városi terepjáróhoz hasonlítani mert azért még olyan szinten nincs a vitara.. Viszont duster illetve ilyen vételár körüli városi terepjárokon belül szerintem jó döntés.. Én tuti vennék magamnak egyet ha lenne rá pénzem.. 4,1m a gl + , csaj célozgatott rá,hogy erről még lehet tárgyalni.. Szerintem ha úgy vesszük,hogy kp ra akkor 3,8-3,9 ért tuti ellehet hozni a gl+t ami nagyon megéri szvsz, ha beszámítatunk autót (olcsóbbat) autócsereprogram akció keretében akkor viszont ilyen 3,3m ra jön ki ami mégjobb..

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák