Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bashir

    csendes tag

    Üdv!

    Beszálltam a klubba egy 55XG95-tel.
    5 év garival vettem, múlt heti BF pénteken, maximálisan elégedett vagyok a céggel, 2 nap alatt itt volt.
    Összeszerelés könnyű, mazzag(!) elég rövidke, távirányítót még bűvölöm össze a t-home távjával.
    Mindent megtalált elsőre, kodi fel, Android megy simán, bár már látom, hogy túl sokat nem fogok vele találkozni (mert minek).

    Clarity-t picit állítottam a SOE el is múlt. Színek extrém természetesek, emberi bőr, ég, víz, állatok, félárnyékok rendben. Kontraszt, világosság marad, nézegettem avsforums owners topic-ban a srácok beállításait, egyelőre olyan custom-ot állítottam be, ami a nagyon gyenge felbontású régi szerzeményekre hasznos, egyébként normál és mozi, szemre (teljesen egyéni módon) a normál jobbnak tűnik. Verzió júliusi biztonsági frissítésű, egyelőre nem piszkálom, újat nem dobott fel. Hang közepes, egyáltalán nem olyan rossz, mint olvastam, blooming hdr-ben tapasztalható, ez van, nem vészes, direkt erre kihegyezett videókban látszik. A sarkokban a sötétedés nagyon semmilyen, ha figyelem, akkor sem mindig veszem észre. Mozgás állati jó, a hosszú, lassú mozgásoknál nem látni megakadást, röccenést, vannak erre is remek videók a YT-on. Minden részlet látszik, a fekete elég jó, van a készülék mögött-felett egy halvány led sor, azt leszámítva sötét a szoba - remek! A képernyő tükröződik, ha van mit, ha fekete az egész, ha kikapcsolt - de filmnézés közben szinte észrevehetetlen. Oldalra fakulása, színvesztése elhanyagolható, nagy kanapé két szélén, 3 méterről: semmi változás.

    Egyszóval: gyönyörű.
    Fél óra alatt kiismerhető az egész rendszer, elégedett vagyok.
    Sokáig a Q90 volt a versenytárs, de 150k,- huf különbség az nekem sok.
    Ja, igen. Kb. másfél éve nem nézünk rendszeresen tv-t, tegnap ment 10 órát, kábelről, annyi sárga-piros logó meg minden más istennyila random szemét volt a képernyőn, hogy az oled nálunk nem lett volna pálya.

    Ha van kérdés, ötlet, tipp, javaslat, szívesen fogadom, ha tudok, válaszolok.
    Hatalmas megkönnyebbülés, aki egy cipőben jár velem, az érti, mire gondolok. Huh. Hurrá!

    J-B

Új hozzászólás Aktív témák