Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz nismoka #48077 üzenetére

    Nem bizony. Tipikusan "fej fej mellett haladtak" minden tulajdonságban. Egyedül a BFI-ben van szignifikáns különbség; meglepő módon a Samsung javára.

    Ha eltekintünk attól, hogy az RTINGS tesztjei nem feltétlenül mérvadóak... akkor is, ha 8.0 feletti összpontszámmal értékelnek egy készüléket, akkor azért az a készülék jellemzően bizony nagyon nem rossz a gyakorlatban.

    Vincent Teoh is tesztelte, így természetesen a SONY és a SAMSUNG említett típusai kapcsán is minden fontos jellemző meghallgatható, megtekinthető a videókban.

    A HDTVTest oldalán ő odáig ment (igaz, kényszerűségből), hogy a SONY XG95-öt, a Samsung Q90R televízióval hasonlította össze.

    És tulajdonképpen a SONY kifejezetten jól szerepelt a nála ~30-40%-kal drágább, egyébként kiváló televízióval szemben.

    A lényeg pedig az, hogy a mozgásmegjelenítésben (külön kitérve a BFI-re) egyértelműen a SONY nyert.

    Akkor most kinek van igaza? (Ismerve a SONY tévék mozgásmegjelenítését, én az utóbbit vagyok hajlamos elhinni. És hiszek a szememnek, annak, amit a fenti bemutatókban láttam.)

    Summa summarum: a 2019-es SONY LCD csúcsmodell nagyon is kiváló készülék. Hamarosan a Z9 már úgyis mindenhol kifut a piacról, és akkor a SONY az Xx9500-at fogja tovább "pofozogatni".

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák