Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

Szia doc ! :)

Igen tudom, hogy létezik másik ablakkezelő is mint a kde, de nekem az tetszik alapból.
    Talán a 3.5-ös verzíó még fekszik a gépemnek is és jobban bejön ,mint az új 4-es ami szerintem már túl csilli-villi.
    Na ja, észrevettem, hogy nem kapok egyből grafikus telepítő felületet. :DDD

Szóval leszedtem végül mindkét cd-t az elsőről ( amit d1-nek jelőltek ) indítottam a gépet.
    Sajnos nyomtatópatron híányából nem tudtam az írásodat kézhez venni, mint segítség ezért önállóan vágtam a hírhedt rendszer telepítésébe.
    Kiválasztottam a billentyűzetkiosztást aztán a cfdisk-re ugrottam.
    Ennek használata már majdnem rutin feladat. Beállítottam a particíókat ahogy gondoltam.
    Néztem bután a karakterekre, nem jöhet más mint a setup
    Örültem, végre "grafikus felület"-en megyünk tovább , de miért megint a billentyűzetkiosztásal. Túlléptem ezen az apróságon és innentől kezdve elvesztem.
    ( de holnap a melóhelyen kinyomtatóm az írást és akkor talán egyszerűbb lesz )
    Tehát elkezdtem válógatni a menüpontok között nagyjából mindegyiken végig szaladtam:
    fomáztunk , csomagokat választottunk, stb.
    Install bla-bla.. menüpont: megkereste a lemezt megtalálta ahogy montad. :)
    Elkezdődött a telepítési folyamat ( szerintem ) és error 1 fejléces felugró ablak üzenet szinte mindenre. Ajaj.

Második nekifutás: Mindent megcsináltam amit az első körben ekkor meg nem talált semmijen jellegű cd meghajtót. :F Előbb még volt. :U
    Itt feladtam, mára.

Úgyhogy az első ismerkedés megtörtént: kudarc.
    Holnap több ídőm lesz, mert nem kell a letöltés(ek)re várnom és a telepítési folyamatok is gördülékenyebben mennek majd az írásod segítségével.

Wiki-re kitérve: szerkesz rajta ,ha úgy érzed. Tuti, mások is örülnének neki.

Új hozzászólás Aktív témák