Szia!
Nem vagyok az az üldözős tipus, ha van szabadidőm akkor értelmesen próbálom beosztani és ezzel nem csak én vagyok így vele. Sajnálom azt aki ilyet feltételez, viszont ha jól emléxem próbáltam segíteni párszor rajtad is (tanáccsal).
Ha utánajárnál a topikokban rájönnél, hogy nem vagyok kötekedős tipus.
Neked viszont kicsit sikerült kiborítani a nemlétező bilit.
Googli a barátod, mint mindenkinek.
Pár kattintással és 2-3 szó beírásával csodákat lehet elérni vele.
Szóval ha jól emléxem kb egy hete adtam egy ilyen tanácsot:[link] (itt még csak ajánlottam egy brutál hűtőt a Thermalright 120 Extreme személyében)
Idő hiányában sajnos az Annandtech oldalát nem tudtam belinkelni, de nehogymá ki kell nyalni mindenki picsáját.
Az említett teszt itt van, 1 termék szava kellett és a googli.[link]
Szóval ahelyett hogy minden második hozzászólásban kérdezgetsz inkább valaminek próbálj meg utána járni és utána kérdezz ha nem világos valami.
Nem értem például, hogy a Silent Square topikba miért kerestél olyan embert akinek van Ninjá-ja is, szerinted az emberek megengedik maguknak, hogy 2 minőségi nem 2 filléres hűtője legyen?
A topikokat amúgy azért nézem, már ha az időm engedi, mert próbálok olyanokna segíteni, aki nem ért valamit (kb 3-4 hónapja a nevem helyett ''Helpdesk'' olvsasható.
Ezúton szeretnék bocsánatot kérni, ha megbántottalak, de kérlek ne csökkentsd a topikok színvonalát, azzal, hogy értelmetlen kérdéseket teszel fel.
A HD2900XT topikban is hajtottam fel Molex-PCI-E tápcsatit, holott nekem nincs és nem is lesz rá szükségem, és nem azért, hogy istenítsenek, hanem, jó tudni, hogy segíthetek másokon.
A vitát magamban lezártam, de szerintem ideje lenne, hogy változtass a stílusodon, mert nem leszel népszerű egy idő után és nem fognak segíteni, ha így folytatod.
Köszönöm ezúton Speed(R)-nek, hogy a védelmemre kelt. 
Mod: Bocs a regényért! 
[Szerkesztve]