Kösz szépen, én is erre hajlok most már.
Köszi, de nem szükséges a hűtő, boltból is meg tudom venni 10 körüli áron, és még az sem biztos, hogy most kell. De ha úgy alakul, hogy érdekel, akkor szólok. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Recon
(őstag)

dikmen
(fanatikus tag)
ááá ez a gyári paszta fél ujjamra se elég. 
[Szerkesztve]

dikmen
(fanatikus tag)
Gyári pasztával 4perc orthos után:
2800Mzh
1,34V
CPU: 53C
1. Mag: 64C
2. Mag 63C
Ez mennyire jó/rossz?

proper
(őstag)
hát nem valami biztató, nekem a 6400 egy közepes hütövel 3200-on volt 35fok körül
biztos jól fekszik fel a hütő?
Mekkora ujjad van neked? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Módosította: BioNiCMaN ]

dikmen
(fanatikus tag)
már többször leszedtem és biztos hogy jól van a hűtő.
Vagyis hát nem tudom mert az alja nem négyzet, hanem téglalap alakú, és nem tudom hogy álljon. De mind1 mert így is úgy is ennyi. 
BioNiCMaN: najó, elégecske volt. 
[Szerkesztve]

proper
(őstag)
nézd körbe azért randesen nem e fekszik fel valami alkatrészen, vagy ha leveszed a hütöt látszik hogy felfeküdt e rendesen vagy nem
jah, venti van rajta? ![;]](/dl/s/v1.gif)
És ha van rajta, kap kraftot? ![;]](/dl/s/v1.gif)

dikmen
(fanatikus tag)
Venti rajta van meg a házon (mögötte) is van.
A téglalapnak vízszintesen vag yfüggőlegesen kell állnia? (téglalap=ninja réz alja)

proper
(őstag)
tök mindegy hogy áll mivel a proci kocka alaku, a ninja meg szimetrikus
én ma vettem meg az infinity-t este szerelem is fel 
nem cseréljük el? ninjat akartam de lenyulták elölem

dikmen
(fanatikus tag)
ha jobban hűt a ninjámnál, és jól beteszed nekem akkor elcserélhetjük. 
[Szerkesztve]

proper
(őstag)
jó, azért még felraknám megnézni mit is mutat aztán meglátjuk
hogy rögzited a hütöt? átlosan rögzitsd és akkor nem lehet gond
meg huzd ki a pöcköt és fordisd zárt állásba utána csak rá kell nyomni nem kell külön forgatni akkor és ugye átlosan csináld ne oldalanként

dikmen
(fanatikus tag)
oks, amúgy én tegnapelőtt vettem a ninját.
Úgy rögzítem, hogy mielőtt felteszem mindegyiket jobbracsavarom és utána csak rányomom.
Ezt nézd meg [link] hátha segít. Az uccsó két kép az igazán döntő(a téglalap szempontjából). De szerintem logikus hogy a mögé tett venti melyik állasban tudja jobban lehúzni róla a levegőt. 
Majdnem logout: http://www.syskovics.atw.hu/ update 2011-05-07 ***************** Eladó dolgaim: http://href.hu/x/9vbs
okés.megtalálsz 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

.mf
(PH! addikt)
Hogy is kened fel a pasztát?
A pasztát nagyon vékonyan kell felkenni.
A hőmérsékletek pedig még most is rosszak.
Abszolút biztos, hogy a hűtő rajta fekszik a procin? Nem kéne ilyen rossznak lennie a hőmérsékleteknek. Esetleg az IHS nagyon konkáv?

dikmen
(fanatikus tag)
Az utolsó 2 kép azt akarja kifejezni, hogy nem jó ha azokon az izéken rajta van?
Én csak annyit látok, az egyik képen a helyes(O), a másikon a rossz(X) pozíció van bemutatva.
Nézd a csavarok helyzetét 90fokkal vam elforgatva. Na megnéztem nagy nehezen vizszintben van.
, lehet xarul van fenn.
Pedig azon a Gigabyte-os képen szépen látszik hogy hogy kéne állnia. Mindegy így is hűt rendesen, majd ha lesz időm elforgatom, addig marad így. 
[Szerkesztve]
Majdnem logout: http://www.syskovics.atw.hu/ update 2011-05-07 ***************** Eladó dolgaim: http://href.hu/x/9vbs
Hehe, én meg nem mondom,hogy az enyémet hogyan tettem fel... 

dikmen
(fanatikus tag)
Hát gyerekek, nagyot csalódtam a ninjában. 
Bsszus. rosszabb mint a gyári cooler. 

.mf
(PH! addikt)
Sztem csak rosszul raktad fel ![;]](/dl/s/v1.gif)
Dickman, mindenkinek lehangoló véleménye van róla, nem tudom, hogy minek vetted meg azt a sz@rt. ![[kép] [kép]](http://hangulatjelek.extra.hu/images/buksi_tapsi.gif)

proper
(őstag)
rossz is volna
felraktam az infinityt, c2d 6400 alapfesz 3200mhz
cpu 35 fok magok 40-40 fok
ott nálad lesz valahol a bibi tuti olyan nincs hogy egy ninja ilyen szarul hütsön

dikmen
(fanatikus tag)
Jól van fent.
Bionicman: amúgy dikmen a nevem 
Pedig én mindenhol csak jót olvastam róla. 

proper
(őstag)
most nem azért de ráengedtem az orthost small fft priority9
5 perc után is 53 fok a cpu magok 60-60fok
és nem is teljesen éri a venti mert jobbra le el van csusztatva mert csak igy fér el a chipset hütötöl ![;]](/dl/s/v1.gif)

SzlobiG
(PH! félisten)
Nem mind1 az se, hogy milyen házba használod meg milyen a szellőzés.
Amúgy valóban elég sok az a hőfok.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

dikmen
(fanatikus tag)
A szellőzés szerintem elég jó. 
[link]
Hát ha ehhez hasonlítjuk akkor... 
Na, mind1 elldegélek így is...
Amúgy mennyi lenne az ideális?5fokkal kevesebb, vagy 20-szal,vagy...?

proper
(őstag)
akkor ugy ird már be hogy alapon mennyi meg 5 perc orthosal mennyi
milyen feszen, mhz
orthosal jo az 5x fok

dikmen
(fanatikus tag)
#553.
7-es prioritással.
Egy asus silent square lehet jobban hűtene, vagy silent knight? 
[Szerkesztve]

proper
(őstag)
jó az mit izélsz
terhelés nélkül mennyi?
asus-t cseréltem le v60 ami elvileg veri a nagytesot de terhelés alatt nem olyan jók

dikmen
(fanatikus tag)
terhelés nélkül:
CPU: 41C-44C
Magok: 50C-55C
mi nyomul 1.26on? 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

SzlobiG
(PH! félisten)
Nekem az E6600-am alapon semmi tuning idlébe mind2 mag a 30fokot alig érik el ,terhelve meg 40fokosak, szal nálad valami nagyon nincs rendbe és az csak egy E6400-es. Igaz ez Coolink U8.
nem értem Dikment...
valami baj lehet azzal a hűtővel vagy a hőcsővel, az én D940 esem(fogyaszt ám rendesen)
kis + fesszel alapfrekin,100% terhelve 38-39 fokos...
persze ez az alaplap egy kicsit félre mér(33c -nak mutatja a procit), de kézzel mérve sem lehet 40 fok felett.
ez a hűtő egy atom, szerintem mindent üt, legalábbis ami nálam megfordult mint hűtési megoldás azoktól egy másik dimenzióban van 
maga a nyers brutalitás, ez egy vadállat 
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
Passzívan használod vagy ventivel?
szerintem még passzívan is sok lenne...
max ha passzív, zárt gépház...
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."

dikmen
(fanatikus tag)
ventivel.

pityeszka
(őstag)
Hello f-társak!!
Közeljövőben szeretnék venni egy nyinyát ha minden jól megy csak nem tom lesz-e gond a felhelyezéssel asus p4p800se/gd-re!!Keresgettem ezzel kapcsolatban dolgokat,de nem sok mindent találtam(vagy kicsit jobban kellene utána néznem)tehát akinek van tapasztalata eziránt pls nyugtasson meg,hogy nem lesz gond vele!!!
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

Buldozer99
(senior tag)
Hello!
Eladó egy Scythe Infinity, 1 és fél hónapos,tökéletes állapotban,minden tartozéka megvan!Akit érdekel privizzen

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

proper
(őstag)
ott tényleg gond van valahol ha terhelés nélkül 40fok, terhelve viszont reáliasak az értékek
nálam most alapon 32fok a proci magok 35-36, terhelve nálam is 53 fok volt
pedig az én procim polirozva is van, a fesz pedig valoszinü a szorzo visszavétel miatt esik vissza, ha leveszi a szorzot a feszt is csökkenti
azt kéne még megjátszani hogy kiveszed a lapot és megnézed paszta nélkül hogy van e rés a proci és hütő közt

proper
(őstag)
beteszteltem passzivan az infinityt
10perc orthos után 63fok volt a proci
azt hiszem holnapig hagyom is passzivan ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sose tudjuk meg...
Meg azt se, hogy melyik program mutat 1.26-ot...
szelektív a hallása.pedig érdekelne h mi nyomul 1.26on 

Ribi
(PH! kedvence)
Na tippelj hogy mi ... Biztos a szoba ventillator... 
Itt mindent megtalálsz:
[link]
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com
A 4200+ procim 2700 MHz-en ment föl 62 fokig, de azt is csak PCMark05 teszt végére, mindezt a gyári hűtéssel. Persze van még egy szép nagy hűtő a táp aljában (Chieftec), valamint 2 1szerű 8 cm-s a ház végében a proci mögött, meg oldalt a proci fölött. Amúgy 36-39 fok körül van, ha csak úgy dolgozgatok, nem tömörítek, kódolok, stb. bő 1 órás videotömörítéssel 49-51 fok.
Mennyit nyerhetek egy Ninjá-val a fenti körülmények között?
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

SzlobiG
(PH! félisten)
Az a blokk nem fekszik fel rendesen a procira vagy domború nagyon a procid és nem veszi át a hűtő a meleget amit csak polírral tudsz orvosolni.

dikmen
(fanatikus tag)
És a polírozást azt hol lehet emgcsináltatni?
Vagy csiszolópapírra gondolsz? 
Nomind1 most azért az 5 fokért nem idegeskedek.