ha nincs fent a ház oldala akkor a venti nem ér semmit
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
[Re:] Hova tovább netbookpiac? Az Acer szerint még koránt sincs vége a dalnak...
[Re:] VIA ARTiGO A1200 passzív mini-PC otthonra és beágyazott környezetbe egyaránt
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
[Re:] Notebook a múltból: Samsung M70 notebookok levehető 19"-es kijelzővel

ha nincs fent a ház oldala akkor a venti nem ér semmit
most rátettem a Ninja tetejére és lefelé fúj. talán...a 8800as úgyis fűt pluszba, ami megint csak nagy problémám.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

én vagyok a hibás, nem idéztem 
tehát erre értettem:
7cmessel a ház hátuljában, kifelé nyomja a levegőt.
szóval ennek csak zárt térben van értelme.
igen, semmi baj, de értettem.
szóval azért tettem rá a ninja tetejére és most lefelé fújja a levegőt az amúgy is szintén melegedő vga felé.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

akkor no problem 
ma megcsináltam az infinity modot de melegebb lett mint előtte.....
csak szopok ezzel a hűtővel
pliiz help.thx

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Bocs, hogy ide írok, de gáz van.
Nem tom, hogy jóra gondolok-e, de 58 fokos volt a GPU mag. Most ez minek a hőmérséklete, mert ha a procié, az jó nagy cink, nem? 
GPU
Graphics Processing Unit (GPU)
Grafikus Feldolgozó Egység
A grafikuskártyád maghőmérséklete amit írtál.
Fordulj a videókártyás fórumtémákhoz 
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
visszaszívom az összes eddigi lekicsinylő hsz emet.kiderült h ez a köcsög 0.95ös coretemp szivatott meg és mutatott 15fokkal többet a valóságnál.így már nagyon megvagyok elégedve a hűtővel ugyanis 3060mhz-en 1.5 bios fesz mellett orthos alatt core1-58 core2-58 környezet 65 fokos.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Üdv!
Új belépő vagyok 
Már karácsonyi ajándéknak meg akartam venni az Infinity-t, a többi ''aprósággal'' együtt, csak akkor még nehézkes volt a beszerzése, így idáig egy 9500-as hordó hűtötte a cpu-t.
Egy kicsit csalódtam. Többet vártam a ''kicsikétől''. Egy 939-es X2 4200+t hűt(ene).
Most, alapfeszen(1.30v) normálisnak mondható a hőmérséklet.
Szoba ~30C, mb 44C. Az Everest SST-je fut egy órája, így a cpu: 52/57/55C
Viszont 2db 12-es venti van a bordára akasztva(1200/2000rpm, elölről hátra), és a ház elején három db nyolcas venti(~6v) tolja be a levegőt.
A hűtőt csak vízszintesen lehetett beszerelni, így a ventik nem is fedik teljesen, mert a két keskeny oldalon vannak.
Azonban, ha a feszt feljebb emelem pl. 1.40v-ra(ami nem is tűnik soknak az előző proci 1.35/1.70v-jához képest, lassan de a cpu hőmérséklete 80C-ig mászik.
A hűtő nem tudja megfékezni a melegedést. Talán gyorsabb ventikkel több szerencsém lenne.

Le kellene ellenorizned, hogy megfelelo-e a kontakt a huto es a proci kozott.
Az en procim kupakjara is mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy sik. Egy kicsivel tobb hovezeto paszta orvosolta a problemamat.
Kar hogy nincs fenykepezom, pedig tudnek jo kepet csinalni. 
[Szerkesztve]

A kontakttal nincs probléma, nem teszek fel hűtőt megfelelő előkészítés nélkül
Ezt bizonyítandó, az egész borda képes alaposan felmelegedni az utolsó lamelláig. Csak nincs, ami lefújja róla a meleget, vagyis ami van, az kevés.
mivel nem nagyon pörög a topik ezért elírkálok magamba
ma kapott még1 ventit a vas és -2 fokot hozott a számlára terhelésnél
jól néz ki 
hali a kérdésem az lenne hogy a nemsokára megérkező c2d e4300-amat 2800-3000 körül járatva elvinné-e egy ninja plus passzívban ha a házban elől és hátul is egy 12es noctua venti van?
[Szerkesztve]

Megvetted az egyik legjobb hutot, amit kapni lehet. 2 db 12-es venti ellenere is gyenge teljesitmeny. hmm 
Szerintem az UFO-k miatt 
Szerintem simán.
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Én is rájuk gyanakszom
Most kb. ez a felállás:[link]
Scythe SCKC-1000 Kama Cross erről vélemény?
hali mindenkinek.
elkövettem egy kisebb Ninja Tuningot. úgy gondoltam hogy megkínálom még pár ventivel a gári 1db-on kívül.
így fogtam és körberaktam az egészet.
minden oldalán van most 1 venti.
a ház hátulja felé lévő húzza le a levegőt, a többi fújja rá. így egész pofásan néz ki, és ami a lényeg, majdnem 7 fokkal alacsonyabb a hőmérésklete a procimnak.
alapon 47-48 fok volt, most 40-41 fok, és terhelés mellett se megy 50 felé holott eddig 65 fokra is felkúszott.
képet majd teszek fel róla, csak most nemtom merre van a digigép 
jaaa és még lenne egy kérdésem : az Infinity mennyivel jobb a Ninjanal alapon ????
érdemes lecserélni? 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

És elfért a négy venti?
Egyik se ütközik bele semmibe?
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Hááát...
Szvsz 120-asból max 2 fér rá : [link]
Elöl-hátul még csak van értelme (ha hátra fúj), de kétoldalt egymás ellen dolgoznak a ventik.
Nem írok alá semmit!!!
Üdv, én kb másfél hónapja neveztem be egy Scythe Ninjára, kaptam hozzá ezt a Scythe halk hűzőt igazából nem is volt szükségem rá, nagyon jó passzívan is a teljesítménye.
Egy 2800+ A64et hűt 2250MHz-n
Akit érdekel az olvassa el a logoutos írásaim közt a Csend szimfóniáját.
Nagyon meg vagyok vele elégedve 
http://rugalmatlan.atw.hu/

De én arra gondoltam, hogy a bánatba fér a venti a tápegység felőli oldalra? 
Szerk: esetleg olyan deszkán, ahol a proc.foglalat nincs túl közel a széléhez.
Szerk2: sőt, a táppal szemben lévő oldalon meg ott az északi híd, ahol megint csak bezavarna egy plusz venti. Nálam biztosan!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Szerintem esetleg egy nagyobb házban elfér, vagy talán egy vékony 80 vagy 90-es...
120-asból semmiféleképp nem fér rá 4, úgy gondolom.
Az északi híd az ő lapján kicsit távolabb van, és kisebb, kerek aktív hűtés van rajta. De a lefogató keretnél a tiéd sem magasabb szerintem. (Mármint az északi híd hűtőbordája.)
De 4 ventinek akkor sem látom semmi értelmét. Csak rontják egymás hatásfokát.
Kettő talán még oké...
Nem írok alá semmit!!!

Ja, közben rájöttem, hogy nagy toronyban nem zavar be a tápegység. Kisebb (8-as v. 9-es) ventinek meg sztem nincs értelme. Egyrészt azzal gyengébben hűtene a cucc, másrészt van egyáltalán abból keskenyebb változat? Amúgy nálam meg nagyon belóg az északi híd bordája (HR-05).

Rendeltem egy Infinity-t remélem jobb lesz az U8-amtól mertha nem nem is tudom mitcsinálok vele.
Az U8 3600-on terhelve 75fok körül tartja a proccot remélem legalább 5fokkal ez javúlni fog.
Jah és ha olyan pattintós megoldása van mint a gyárihűtőnek, akkor kise kell szedni a lapot ugye? 
[Szerkesztve]
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
nem kell kiszedni viszont 960
gramm egy ventivel a cucc úgyh javasolt csavarozni. 

Az oké, de honnan szedjek olyan csavarokat?
hát na ez egy jó kérdés
a csavar még nem annyira szívás mint a rugók....

Igen a csavar az még oké, rugók is lennének, de az U8-hoz meg kellenek majd.
Marad a gyári megoldás elvégre ők így tesztelték le.
Minek bonyolítod?! Eldöntöd a házat oszt csók...

Ja persze, vagy átalakítom a chifi házat fekvősre.
épp akartam javasolni

80-asból és 92-esből is van keskenyebb (15 mm-es) változat, pl. tts-nél.
Nem írok alá semmit!!!

Megvan a hűtő. 
Annyira jó, hogy már az U8-ot vissza is tettem.
Vagy félórát baszakodtam a felrakással azokkal a köcsög bepattintós szarokkal a másik meg az, hogy semmivel se jobb mint az U8-am, lehet, hogy nem volt fenn rendesen, de mindehol bevolt pattinva ahogy elnéztem, de annyira felbaszott, hogy hagytam a picsába.
Mostmár van egy zsír új eladó infinity akinek kell privi!

Kapott még egy esélyt a hűtő sajátkészítésű felfogatással felraktam pár fokkal lett csak jobb mint a gyári felfogatással. Procc is polírozva van szal az se lehet a gond. U8-nál még mindég nem jobb számomra, szal megy a háztól.
Képek a felfogatásról: [link][link][link][link]

Szép ez a csavros lefogatás 
Hát én a világért sem adnám el.
A bárányok hallgatnak!

Nemvolt egy nagy valami megcsinálni csavar,alátét,anya meg egy vasfűrész.
Sajnos nekem nemjön be ez a hűtő.
kinek milyen meleg a prockója mostanság? milyen hatásosak a nindzsák stb?
Melyik érték a hihetőbb? orthos alatt 77/78fok vagy 62? coretemp 0.95 vs everest 4.0000 akármi
3000mhz 1.45volt. scythe infinity két 120as ventivel?légyszi válaszoljatok mert fontos.köszi.

Ezt igy eleg nehez megmondani, mert ugyanazon a feszultsegen es orajelen maskeppen futenek a procik. Raadasul a haz szellozese is kerdeses.
Nekem most fut az orthos, a proci 1.328v, 3200mhz, 66fok. Igaz, hogy nem egy tuningos darab. A huto pedig egy andy samurai master.
A coretemp, meg az everest is ugyan ezt meri.
Bar az infiniti nagyon jo, 1.45v-hoz inkabb a 77fok passzol szerintem.

hello
az én ninjám alapon 34fok .100%on félora után 60- 62fok 
nincs a házon boritás 
ja D945 a proci 3.8on járatva 
[Szerkesztve]
hát igen de két nincs két programom ami ugyanazt mutatná.... letölöttem speedfant az -32fokot ír...... everest max a 0.94es coretemppel egyezne de az elvileg a conroe-k hoz van ez ugyebár meg allendale ergo 0.95 a hiteles de nem akarom elhinni h 77fok

ház szellőzése? nincs fönt egyik oldallap sem. 2db 120as venti az infinityn. egy 120as elöl egy hátul+1 80as a ramokon meg még egy 120as a tápban...... olvastam valahol h lehet h zárt házban jobban érvényesülne a légáramlás?

pedig kénytelen leszel hinni az újabb (0.95) coretemp-nek, de a béta everestek ugyanezt az értéket írnák ki (everest topicban találsz rá linket)
ha jó kereszthuzatod van, zárt házzal jobb lehet, ki kell próbálni
[Szerkesztve]
E4300 3GHz-n, Ninjával, folyamatos WCG, ház egyik oldala a földön, hátul egy 80-as venti kifelé, everest szerint: CPU 42-46°, magok 60-67° között ingadozik. Szobában 32°, gépben ramok közt mérve 34.5°.
Meleg van. 
Sajna még nem volt időm átköltözni az Aurorába. 
[Szerkesztve]
[ Módosította: BioNiCMaN ]
kipróbálom mert nem akarom elhinni...... 
nekem infinity csücsül rajta és everest szerint idleben 36-37fokosak coretemp szerint meg 48-50.....
szobában 29-30fok a gépben meg mingyá megmérem.
francba