Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sparks

    senior tag

    Sziasztok!
    Én is beújítottam egy i7 2600K-ra egy Asrock p67 Pro3 B3-al egyetemben plusz 8 giga Kingtson 1600-as HyperX és egy Giga GTX560OC is járt mellé, a procit pedig egy Hyper212 plus hűti. Nem vagyok nagy tuning őrült, én simán beérem a mostani beállítással 4.3GHz 1.240V feszültséggel. Ami nekem a lényeg: videó renderelés az előző gépen (Q9550 3.2GHz-en, ez lett felújítva) 1 perc 1280x720 50p-s videó nagyjából 2 percig készült, míg ezzel a beállítással az új rendszeren 0:45 körül mozog. Az AVCHD fullHD videókat az előző konfig nagyjából 5x-ös idővel tolta, ez kb. 2x-es de lehet alatta is elmocorog. A videó vágás is akadásmentes lett végre. Sokat nem játszom, de ahogy elnéztem ezen a konfigon azért szépen elmennek fullhd-ban is a játékok, talán pár évig nem kell cserélnem megint. Sokat még nem teszteltem, tegnap este raktam össze a konfigot. Minden esetre nagyon tetszik :C Azt hiszem megtartom :DD
    Mondjuk alap állapotban 38 fokon mozognak a maghők, lehet megnézem majd, hogy rendesen rajta van-e a hűtő, mert olvastam ,hogy ennél azért alacsonyabb is lehetne.
    A videokártya is szépen teszi a dolgát, bár tegnap feltettem az Avatart és igen csak kazánná vált a gép gy kis fullHD játék után, de ez itt offtopic.
    Köszi a topicnak, ugyan csak olvasgattam, de sok kérdésemre (szinte mindre) választ kaptam.

Új hozzászólás Aktív témák