Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    kissdani: Ment pü.

    PuMbA: Na én is épp most pillantottam rá véletlenül pont. Köszi. Belebolondul az ember. Na ez nem 4k-s igen :d Nem tudom hogy, de úgy rámjött ez hogy a 1080 már semmit se ér lassan, meg semmi extra, meg ha veszünk akkor csak olyan kéne ami már 4k-s (mégha volt akinek én is azt mondtam hogy úgy sincs rá anyag), de 4-500 ezret nem adnék érte, és szemetek, mert tudják ők hogy ott kezdődik ami...

    Na de mi a különbség a kettő között a 3D-n kívül, úgy nagyjából? Mert az a poén, hogy a nem 3d-s az újabb, ha nem tévedek, és tök szépen is néz ki, (és abból, meg úgy egyáltalán alig van már 3d-s, pedig elférne rajta). Aztán a másik a 3d-s változatút ha jól tudom még a thome is "osztogatta", vagy még most is? Mert ahogy írtam fentebb még ismerőséknek tán ilyen van és ár/érték szempontjából meg kell hagyni nem tűnik rossznak. Még a 3d-t se mondanám rossznak, az is egy plussz emelett.
    Melyiknek lehet szebb képe? Tippre a 6200-nak. Ugyanakkor előzők oldalakon Flashget kolléga nem díjjazta nagyon egyiket se ha jól rémlik vissza. Meg hogy a válaszidő is tán elég szar volt.
    A 3d-s pc-re kötve onnan filmet lejátszva, mintha fps gondokkal küszködött volna egyébként - még mondtam is az illetőnek hogy mintha valamit állítani kéne^^ Képminőséget tekintve nem tudok mit nyilatkozni nagyon, mert sokat nem láttam, mármint annyi tv-t.

Új hozzászólás Aktív témák