Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    Hali. Erről a tvről van vmi vélemény, tapasztalat: SAMSUNG UE 43 KU6000 UHD ?

    Csak a KU6000-es szériára is próbáltam keresni googleval de semmi magyar véleményt nem találtam, hihetetlen. Viszont egy vásárlói értékelés van itt: http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-ue-43-ku6000-uhd-smart-led-telev%C3%ADzi%C3%B3-1197220.html

    Ami eléggé lehúzza a tvt miszerint annyira szar a képfrissítése? Meg hogy már szinte szellemképes volt, annyira le volt maradva? Lehet ez? 120 Hz-es elméletileg a tv. De másutt külföldi oldal hozott 100 hz-t.

    Elég jónak tűnik ez a tv, csak nem kéne hogy ilyenen elhasaljon. -

    Samsung honlapját is nézegetve, van mindenféle tv, elég nagy a választék, csak ahogy elnézem pont olyan nincs amibe mind benne van. Sok azért nem jön be, mert nem középen van a Stand, hanem két oldalt van lába. Azok nekem képről nem tetszenek (lehet más lenne ha látnám mondjuk) Ívelt meging nem nagyon érdekel. Van amiből csak nagy méret van, hiába néz ki jól - de pont az a méret nem létezik belőle ami érdekelne stb.
    Aztán 3D-s tv se lenne már rossz akkor, de olyan se nagyon van újabban ahogy elnéztem. Szóval vannak szempontok, nem olyan egyszerű olyat találni ami méretbe is jó, felbontás is 4k, ár is oké, még 3d-s is és még jól is néz ki, de most elsősorban a fenti tv érdekelne. Kinek mi a tapasztalata.

    Főleg filmezés, majd esetleg konzol is lenne rajta, de ami főként érdekelne mint cél: film, akár egy komolyabb bluray lejátszót mellé stb. de usb-ről is tiptopnak kéne lennie, az is szempont (itt a támogatott formátumoknál nem láttam mkv-t, akkor az gondolom nincs is...)
    Előre is köszi.

    Ui.: Egyébként akciós, Akvánál 172-ért ki is hozzák, amúgy meg 200 felett volt a tv, lehet hogy gyorsan kiakarják pörgetni, mert panaszkodtak rá? : s

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák