Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Pancsermeste #80623 üzenetére

    Én vettem hozzá egy profi falra szerelhető állványt, ami kihúzható, dönthető fordítható. Így a 20nm szobában bárhonnan nézhetem szemből.
    Nem játszom a tv-n, és nem is tervezem. Erre ott van a DELL 27" IPS panellal. A panelok közötti különbség sokszor ki lett már vesézve. A VA-nak jobb a kontraszt aránya az IPS-sel szemben, itt a fekete tényleg fekete, ami filmeknél mindenképpen nagy előny az IPS-hez képest, főleg sötétben.
    Válaszidőt tekintve úgy gondolom, ez csak játékok esetén lehet észrevehető, betekintési szögekkel sincs gondom. Ha nem tekergetem a konzolt, akkor sincs gond, de azért minden panelnél az az optimális, ha 120-140 foknál nem nagyobb a betekintési szög. A panelok összehasonlításánál szerint apróságok döntenek a jobbak között. Aki meg kisebb tv-t vesz és nagy a betekintési szög, az vegyen hozzá forgatható konzolt, vagy vegyen akkora tévét, hogy ez ne okozzon problémát.
    Szerintem baromi jó minőségű az 50H6400, a fekete szint 3 fokozatban állítható, és a színek is szépek, élethűek.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák