Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolapapi

    csendes tag

    Adott egy UPC HD felvevős box. Nagyon szeretem, mivel a csatornaváltás, a felvételkészítés gyors. Annyiból rossz hogy nem lehet sorba rendezni, és havi 1000ft a felvétel opció.
    Egy olyan megoldással viszont ki lehetne váltani, hogy HD mediacard és kéttuneres tv.
    A két tuner a felvétel alatti "elkapcsolhatóság" miatt fontos.
    Ilyen modell ha jól értesültem a h6500. (DVB-S2)

    Valaki már írt az F6500-ról
    "Nekem 46F6500 van, megy UPC mediacarddal, de a boxhoz képest annyira ostoba, hogy erősen gondolkozom, hogy visszaváltok boxra.
    1. 1 tv műsort tudsz felvenni egyszerre, ráadásul nézni SEM tudsz egy másik csatornát (box: 1 műsor + másik csatorna, + timeshift)
    2. Timeshift: csak megállítás után lehet visszatekerni a megállításig (box: ha nézel egy műsort egy órája, akkor visszatekerheted az elejére)
    3. Guide: 1 napot látsz előre (box: 1 hét) A guide nézetből NEM tudsz egyszerűen felvenni, valami idióta találta ki ezt így.
    4. Ha nézel egy felvett műsort, közben nem tudod megnézni a film tartalmát (box: meg tudod nézni)
    5. A felvett műsorokat ostoba képkockák mutatják, ahol nem látszik az epizód címe, se sorszáma Pl: Híradósok, felvétel dátuma, ideje, hossza .. stb (box: Híradósok 4.epizód .. stb)
    Hirtelen ennyi :("

    Az f6500 + h6500 csak a tuner mennyiségében különbözik egymástól?
    Mennyire áll fent a h6500-nál, hogy elhibázza, elfelejti a felvételbeállítást?Valaki írta hogy előfordul valamelyik típusnál. Bekapcsoláskor milyen hamar "tölti be" a mediacardot, csatornaváltás 4sec?
    50"-os nincs a h6500-ból?

Új hozzászólás Aktív témák