Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csekusz

    tag

    Sziasztok!
    Srácok, nem tudom nem leirni, így 4 nap próbahasználat után, hogy valami nagyon nem oké az új tv-vel.
    Végre megjött a hőn vágyott darab,hosszú spórolások, cuccok eladásai után meg tudtam venni az 55 collos F8000-et. Deeeee, nagyon-nagyon nem tetszik a "képe" ! Ugyanúgy ment fel a falra, mint az ES7000-es ahol volt, semmilyen kábelt nem cseréltem ki, csupán felraktam a falra a tv-t és bekötöttem. Elkezdtem(szemre) a kép beállítását, ahogy a 46 collos ES7000-esnél is, de több órányi állítgatás után sem tudtam olyan, számomra(szemre) szép, tiszta, éles és természetes képet ezen beállítani, mint a régin.
    "Kásás", szemcsés, tompa kép, közel sem olyan tiszta, részletgazdag és éles mint azt vártam. Ezután jött a fekete leves. Mondom a Blu-ray nem hazudik, hátha az antennacsati/szolgáltató/balfaszságom az oka a tv adás gyenge képének. Hát gyerekek, ilyen pocsék blu-ray-t... !!! DVD formátum talán,amit adott, de még (talán, szemre) az sem. A kedvenc filmem, amit már többször megnéztem, pocsék minőségű volt a tv-n! Semmi ötletem, ezt mi okozhatja, mert órákig próbáltam állítgatni a kép beállításokat. fejből most úgy emlékszem a képmód normál (blu-ray-nél BD wide), háttér 10, fény 38, szín 45, kontr. 100, élesség 30,Din kontr. KI, zajszűrés KI, Motion plus EGYEDI (10/3), Led mozg.javítás BE... ezek ugranak be. Kábelek ugye, ugynazaok, amivel annak jó(gyönyörű) képe volt...! Még a párom is megállapította pár perc után ma (merte mondani sztem), hogy a ES7000-esnek szebb volt a képe. Élesebb, részletgazdagabb (blu-ray-nél).
    Srácok segítsetek légyszi ! Mi a repedt here lehet ez ? Ocsmány, de tényleg full átlagos, vagy inkább alsókategóriás képe van egy fél millió ft-os tv-nek, miközben jobbnak, vagy min ugyanolyannak kellene lennie, mint az elöző készülékemnek.
    Higyjétek el, nagyon ki vagyok bukva, über gáz...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Wave II., Samsung N7100, Samsung N910F - iPhone 6S, iPhone 8+, S9

Új hozzászólás Aktív témák