Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beroka79

    csendes tag

    válasz sandró60 #47072 üzenetére

    Igazából sokrétű a probléma.
    Kezdődött azzal, hogy a Sugarsync beállításakor (ami többedszerre sem sikerült, hálózati probléma miatt, ami nincs, mert tökéletes a gép) egyszer csak újraindult a gép. Ekkor gyanus volt, hogy a képe elállítódott (elhókult, pedig sírtam a gyönyörűségtől a régi CRT tévém után, olyan szép képe van ennek). Többszöri menüből való full-factoryra, vagy képvisszaállításra sem akart helyreállni, csak és kizárólag a SM Factoryjára. Ez gyönyörűen nyomot is hagyhatott a készülékben log szinten, ahogy külföldi lapokon utána olvastam.
    Igazából ennyi a probléma.

    Azóta sem csinált baromságot a TV, ezt a húzását is linuxra fogtam, ami benne ketyeg, ahogy olvastam.

    Ami miatt a szervíznek jövése kellene hogy legyen, nem vizuális, hanem hallható. De ezt is több órás netezés után találtam meg, hogy lehet, hogy én is belecsöppentem a 7-8000-es széria alaplapi hibájába, mert első körben IPTV-s csatornaváltáskor pattogott a hang. De csak akkor és csak 1 patt, amikor csatornát váltok. Nagy nehezen azt is sikerült kitapasztalni, hogy ez is csak akkor hallható, ha szeretném a hangszínt beállítani. A másik, hogy halk sípolást hallok a hangszóró felől. Ez este gáz, mert akkor se busz, még egy légy se és akkor már hallani 3 méterről is halkan. (Mondjuk feleségemnek fel se tűnt.:) )

    Összességében véve gyengéi ellenére maximálisan meg vagyok elégedve a tv-vel, csak nem kellene egy sw bug miatt garit bukni. Mert bug az van benne még rendesen, ahogy látom.

Új hozzászólás Aktív témák