Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyaboy

    csendes tag

    válasz Imco #23265 üzenetére

    Megy ezzel a tévével persze. Apróbb gondjaim vannak, de nem veszélyesek:
    1. Nekem a Samsung műsorújság rosszul jeleníti meg az ékezetes karaktereket. Ha átállítom monduk Észt-re a területi beállítást (az alapértelmezett nyelv,felirat,teletext visszaállítandó magyarra!), akkor jó lesz (?)
    2. Vannak csatornák (pl Disc.Science/World, DoQ,Eurosport2 stb), ahol átkapcsoláskor bejön egy majdnem egész képernyős szöveg: check your smart card. A szöveg alatt megy az adás, le lehet okézni és eltűnik, csak kicsit bosszantó...
    3.A csatornák újratelepítése, sorba rendezése macerás. Akár a tévén, akár samtoolbox programmal csinálod. Megtalál kb 500 csatornát, amit nem úszol meg végig kell nézned melyik a tied és melyik mondjuk Digi, vagy más szolgáltató... Pl Rtl Klub kb 5-ször szerepel a listában, de értelemszerűen csak 1 a tied.
    Ezekkel a gondokkal együtt lehet élni, cserébe spórolsz egy plusz fogyasztót és távirányítót, tudsz felvenni (ez beltérin keresztül nem megy ha jól tudom), megy a műsorújság beállíthatsz megnézendő/ rögzítendő műsorokat, amikre kezdéskor átkapcsol automatikusan, vagy elindítja a felvételt... Összességében nekem bejön ez a megoldás :)

    Aki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...

Új hozzászólás Aktív témák