Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    válasz direwolf #127085 üzenetére

    Szerintem a mai világ egy jellemző problémája került most elő:

    akármit akarsz venni, előtte el kell kezdeni fórumokat bújni, hogy valamennyire felszívd magad tudással, hogy nem kevés pénz elköltése után lehetőleg azt kapd, amit szeretnél és automatikusan elvárnál.

    Csakhogy a gyártók sz.rrágása miatt sokszor nem azt kapod, ha nem vagy észnél...

    Engem ez baromira idegesít! Ez nem természetes, nem így kellen működnie.

    El kellett kezdenem porszívó, mosógép, kávéfőző, TV, média lejátszó fórumokat bújni, és még így sem egyszerű a dolog. Sokszor letöltöm a kézikönyveket is, mert van amire csak abból derül fény, mert lényegi információkat elfelejt a gyártó feltüntetni a specifikációkban.

    Pl. a Samsung weboldalon azt vettem észre, hogy ha valamit a TV nem tud (5 GHz-es WiFi, DTS, stb.) akkor azt nem tüntetik fel. Tehát nem szembesülsz azzal, mit NEM fogsz kapni a pénzedért.
    LG-nél például létezik olyan jellemző is a felsorolásban, ahol egy "-" vagy egy "nem" szerepel.
    Itteni beszélgetésekből kellett rájönnöm, hogy a 2018-as Samsung TV-k nem tudnak DTS-t dekódolni, az általam kinézett modellben nincs 5 GHz-es WiFi, stb.

    Az más kérdés, hogy LG-nél pl. jelentősen kevesebb pénzért a TV ezeket még tudja is! Mégsem ment csődbe a gyár... Pedig 90e Ft alatti összegért van 5 GHz, DTS, Bluetooth, meg egy halom smart tulajdonság, amire nem is gondolna az ember.

    Persze lehetne még segítséget várni az eladóktól, de én teszteltem őket mostanában és egyik sem mondott semmi lényeges, érdemi infót mikor kérdeztem, hogy SONY, LG vagy Samsung?
    Nem kaptam infót a DTS-ről, vagy hogy valamelyik Samsung nem vesz fel TV műsort míg egy másik gyártmány igen, ilyesmik. Olyan dolgokra kérdeztem pedig rá amit pár nap fórum olvasás után már tudtam.

    Hogy most ez nemtörődömség, vagy tényleg nincsenek képben, azt nem tudom, tartok tőle, hogy mindkettő.

    [ Szerkesztve ]

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák