Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    válasz PuMbA #103237 üzenetére

    Az szép. Köszi (így már lehet hallottam róla kicsit:) ) De egy baromság az egész?! Ez hogy nem zavaró bárkinél? Mintha ilyen amatőr pörgetett felvételt néznél. A 24p-s filmnek annyinak kell lennie, azt francnak akarja duplázgatni. Oda nem kell, vagy nem eben a formában olyan hú de nagy képfrissítés és gyakoriság. ne mhinném hogy azon lenne a hangsúly. Ha 50-et tudna normálisan mozgatni akkor fel annyival is elbír. Bár nagyon hülyeséget se akarok midani, de szerintem érted :) Filmeket megvan mennyire találták ki, meg a mozgóképek nagy részét. Ez a túlpörgetett cucc ennek sok értelmét nem látom.

    Vagy, bizonyos forrásnál és minőségnél (bár nem tudom mi lenne az) már ha nem lenne ez a feature bekapcsolva akkor tényleg szinte szaggatna a film enélkül? Ergo van ahol használ? De amikor meg nem kell, inkább árt?: ) Ahogy tapasztalhattam én is kapásból. Magyarán van hogy kapcsolgatni kell mi?:)

    Amúgy a folyékonyabb kifejezés is elég érdekes, vagy elmosolygató ebben az esetben :D Nem hinném hogy ez volt a céljuk vele, mert ez tényleg így valami borzalmasan néz ki.
    És az is érdekes hogy ezeknek tán nem csak ON/OFF van, hanem állíthatóak 1-10-ig, meg minden. Próbálok példálkat nézni róla, mert azért így nem igazán oké ez : d S bár lehet tényleg csak alapértelmezetten van így, de hogy ennyire szarul hozza alaértelemzetten sok esetbe, azért az vicc. - El tudom képzelni hogy emberke megveszi a tv-t meg 5 ezerért a filmet blurayen, hazamegy berakja és azt látja hogy túlfolyik a film és szidja átkozza, holott semmi szükség nem lenne erre az effektre. PC-n soha nem volt ilyen probléma, de szerintem másnál se. Ott annyin adja és úgy ahogy kell. Akár régi crá-tn vagy egy bárilyen paneles 60hz-es kijelzőn.

    Köszi a észrevételt. :) Majd körülnézek ma megint egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák