Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adam_gy

    csendes tag

    válasz Flashget #103044 üzenetére

    Nekem KU6400-asom van és leírnám én is kinek NEM ajánlom ezt és a nagyjából ugyanezt tudó KU6000-es tévét a teljesség igénye nélkül.

    1. Akik max. fényerőn szeretnek sötét képernyőt nézni (ha jól láttam KS7000 is hasonlóan teljesít a topicba belinkelt képek alapján)
    2. Akik oldalról szeretnék nézni (a VA panel miatt, szintén vonatkozik a KS7000-re)
    3. Akik a gyakorlatilag nem létező HDR tartalmat szeretnék rajta nézni
    4. Akik nem kapható kiváló minőségű FullHD-s tévét tudnak venni ugyanezért az árért vagy olcsóbban

    A véleményem a készülékről:
    - Valóban nem tud minden képjavító technológiát, így ezt érdemes mindenkinek végig gondolnia, hogy mire szeretné használni.
    - Én 90%-ban PC monitornak használom, itt nincs is szükség ezekre a 60Hz-es frissítés miatt
    - Tévézésre nem használom, sem DVD/Bluray lejátszóval
    - Közvetlenül a Netflix-ről nézve kikapcsolt motion interpolation-el nézve tapasztalható akadozás, ezt a motion plus manális beállításával megfelelően orvosolni lehet.
    - A feketéje valóban nem teljesen fekete, inkább sötétszürke, viszont normális beállítások és tartalom mellett semmilyen bevilágítást nem tapasztalok.
    -Összességében nagyon elégedett vagyok a vele és tudom ajánlani annak, aki ilyen áron akar hasonló célokra tévét vásárolni

    Bocsánat, ha kicsit ironikusra sikeredett a hozzászólásom első fele, de ennek az az oka, hogy szinte csak rosszat olvasok itt ezekről a tévékről. Nem marketing és az UHD miatt választottam ezt a készüléket, hanem utánanéztem a tesztoldalakon is, ahol leírták az előnyeit és hátrányait. Valamint többnyire az árkategóriájában ezt a tévét jó ár érték arányúnak hozták ki.

Új hozzászólás Aktív témák