Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SchmittFire

    csendes tag

    válasz Pacy #3595 üzenetére

    Sajnos egy kicsit én is így érzek, eléggé üresek a mappok. countryside-on pl agyhalál. vagy a katonai raktáraknál. Még talán az zavar, hogy akkor is rossz a hírem ha rossz embereket ölök meg pl most a reputation-om bad mert nem tudom hány banditát, monolithost, zsoldost öltem meg, ha pedig plust akarok szerezni azt meg gyakorlatilag lehetetlen. pl elvállaltam és megcsináltam a tudósok összes szerezd meg ezt-azt küldijét de semmi emelkedés. meg duty-sok küldijei amik a főszálban vannak azokért sem kapok semmi plust.

    de hát ez betudható annak hogy elég befejezetlen állapotban kellett kiadni. sztem 2-3 patch után fel lesznek töltve a helyszínek.

    azonban még így sem tudok mérges lenni a játékra, egyszerűen imádom :)

    aprópó valaki tud jó tippet honnan szerezhetnék stash infókat mert van egy két helyszín ahol különösen érdekel mit rejtettek el a ládákban pl countryside-on a hatalmas gödörben lévő kis szigeten a pottyantosban levő ládában mi lehet? (na meg hogy lehet odajutni :F ) meg forestben annak az elektromosságot szóró monolit féleségnek a tövében levő ládában mit dugtak el?

Új hozzászólás Aktív témák