Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondoltam kirámolok a tatyómból. Először is a páncéltörő lőszereket meg az eü csomagokat.
[link]
Kiraktam a söréteket is, de kezdődött a probléma ugyanis megtelt az 1 Giga vram így a sokkal lassabb ramba kezdte betenni a grafikai információkat aminek az lett a sose látott képkockaszám lett a végeredménye, GPU meghülyült és 0% és pattogatott kukoricaként jelent meg a maradék lőszeres doboz.
[link]
Sikerült a vodkát meg a kötszert is kitenni.
[link]
Meg a kaját.
[link]És így nézett ki összesítve [link], sikerült az infót betölteni a ramba is így végre visszaállt a sebesség valamennyire. Ezen beszartam. Eladok mindent és csak lőszert fogok tartani, amennyit csak tudok annyit veszek meg és kipakolom mind. Több 10000 lőszert. Meglátjuk hogy reagálja le.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest