Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blackdevil23

    csendes tag

    Kedves Olvasók!

    Nemrég, pár hónapja vásároltam 1 TP-Link WR743ND típusú routert. Akkor, bár először csináltam, sikerült minden beállítanom, csatlakoztatni hozzá 2 notebookot wifin, lejelszavazni lekódolni, szal minden optimális volt:)
    Eltelt pár hónap, és a napokban, mikor szerettem volna megnézni a router felhasználói felületét, azon a bizonyos böngésző címsorba írt "192.168.1.1", a jelszó kérő felugró ablak helyett 1 Login Incorrect nevű oldal fogadott, ahol angol szöveg a következő címmel szerepel: "Username or Password incorrect. Please refer to the troubleshooting below:" és azt javasolja, h reseteljem le a routert a megadott módon, ami így majd visszaáll gyári alapértelmezettre. Ezt meg is tettem, és látszott is egyértelműen ,h a router resetelődött, de továbbra is ez az oldal fogad mindig, hiába más böngészővel próbálom, mindegy hányszor resetelek. A host géppel sem lehet baj.
    A pingelés 100% sikerrel megy, és a helyi hálózat is él a 3 rákötött gép között, de NO internet, és semmit nemtok tenni, mert ez magas még nekem...
    Ha a routert kiiktatom a rendszerből, az adsl modemmel bmelyik gépre tudok netet kapcsolni, szóval a szolgáltatással sem lehet gond.
    Help pls! Nemakarok egyből szervízbe rohangálni.

Új hozzászólás Aktív témák