Új hozzászólás Aktív témák
-
Janicsillaga
csendes tag
Először is UP!
Másodszor... felraktam a játékot és mikor el akarnám indítani, bejön egy sötét ablak és egy kis úszkáló szövegablakban pedig: szinkron nem megfelelő... -.- Na ezzel mit kezdjek?
Átváltottam a kompatibilitást is, semmi változás. Sztem a felbontás az amit nem szeret a gépem.
Felszereltség: AMD Athlon (tm) II X3 435 Processzor (2.98 GHz)
2Gb DDR3 ram
invertált HD4200-es videókariLe lehet venni valahogy a grafikát a játék mappáján belül?
-
ChromeX
addikt
najo most idegeltek fel
cask a 2. pályán vagyok és itt nem megy már igazán, nincs elég pénzem értelmes vasutra de ami van arra sem ülnek fel nem tudok már kölcsönt felvenni, de akkor hogy mászak ki ebböl miért nem ülnek fel a játékokra? mitöl megy el a kedvük mind1ik ilyen buvalbsztt fejjel sétál pedig van minden theming kaja pia és van 2 tök jo vasut amit ráadásul nem én terveztem tehát nem értem
-
ChromeX
addikt
Most jutottam oa hogy kiprobálom a 3at tudom szégyen de eddig az 1 volt a menő
van egy pár dolog amit ha valaki elmondana annak örülnék pl, ha van egy játékom és tetszik a népnek akkor miért nem mennek rajta csak hébe hoba? nincs semmi rosz gondolatuk rola akkor nem értem. másik a saját magam épitette játékokon kevesebben mennek joval mint az elöredizájnolt darabokon, mondjuk az lehet hogy kicsit jobb de zavaro ha már annyi pénzt beleöltem, meg még1 mivel lehet nagyon sok vendéget vonzani az elsö pályán vagyok de a vendégszám nagyon ingadozo megvan márr a tycoon szint 600vengége de most folyton azalatt van 5ölet? amugy király kis game
-
KockUU
csendes tag
UP! Csak egy kicsit feljebb hozom a témát, mivel én írtam 3 év után!!!
Nekem megvan ez a játék, csak egy picit szaggat!
Megvan mellé a Soaked! és a Wild! kiegészítő is!
-
[FH]bekem
csendes tag
Hi! tegnap megszereztem az rct3-at meg a soaked!-et, föltettem mind2-t és nagyon tutin megy, de az embereknek csak az árnyéka láccik .D nagyon durvás amikor úszkálnak
-
p a s s e r
őstag
Jókérdés. Én is csirke vagyok ebben. Megpróbálom...
-
Soja
aktív tag
Majd megpróbálom előnyös nézetben screenshoot-olni, de képet hogy lehet betenni, vagy hova lehet feltölteni?
-
p a s s e r
őstag
Nem tennél be egy képet? Szívesen megnézném, bár én nem játszom ténylegesen a játékot, csak pályát építek...
-
Soja
aktív tag
Bibibí, már az utolsó előtti pályát csinálom. Egy hatalmas park. És eddig nem csaltam semmit. Ez is nagy szó. Cool ez a game!!
-
p a s s e r
őstag
Nincs valakinekegy szép parkja? Szivesen megnézném...
-
p a s s e r
őstag
Neeem. Most magával ragadott a Far Cry multija. Kicsit pihentettem a Rolleres parkomat.Mondjuk talán idejeisvolt.
-
ysoltee85
aktív tag
válasz
p a s s e r #64 üzenetére
kifogyhatatlan doboz lego
ez a kifejezés télleg illik a játékra!
amugy kipróbáltad már az alagutas dolgot?? -
p a s s e r
őstag
Hát,nemtom. Én nem szoktam managelni a parkot. Nekem ez az egész nem más, mint egy kifogyhatatlan doboz lego.
-
Soja
aktív tag
Nem sokára végigtolom a játékot, van benne egy-két genyó pálya. Plusz amit útálok, hogy jön a VIP vendég, fel akar ülni 2 hullámvasútra, min élmény 5-ös szintűre. Van is a parkban még több is, de mire ül föl? Hát a sza*os top spin-re. Arra felül 4x, azt megy kifele. Ez miért van?
-
p a s s e r
őstag
Sajna még nem tudtam kipróbálni.
Use a text editor to edit the ''options.txt'' file in the ''c:\documents and settings\\application data\atari\rct3 '' folder. This folder is ''hidden'' by default, so you will have to enable Windows to view hidden files and folders. Add the following line to that file. You may have to restart a scenario for the changes to take effect.
AttractionSceneryAllowTerrainIntersect 1
Üdv! -
ysoltee85
aktív tag
válasz
p a s s e r #60 üzenetére
az alagutas okosság engem is érdekelne!
-
p a s s e r
őstag
Emberek. Nincs valakinek valami büszkesége, amit bevillanta képek formájában? Sandbox parkra gondolok, őrült ötletekkel... (Pl. a leggyorsabb hullámvasutunk megközelítette az 1000km/h-ssebességet, persze John Wardley-val.)
Más: Elvileg találtam egy okosságot, amivel lehet alagutat építeni. Megnézem, műkszik-e. -
ysoltee85
aktív tag
jólvan látom nem csak én vagyok ''tycoon'' mániás!
amugy tényleg nagyon jó game! először amikor elővettem, kb 5 percet toltam vele és shift+delete volt! most ugy gondoltam hogy megint előszedem és megpróbálom ráhangolni magam erre a 3D-s környezetre ami a tycoon-oknál nem megszokott (legalább is számomra!), és ahogy eljáccottam vele 2-3 órát, rájöttem hogy ez egy hatalmas játék! Kellemesen csalódtam benneazt hittem nem lesz már olyan élvezhető mint az 1. vagy a 2.rész! de mégis!
A legjobb amitől lezsibbattam az a tüzijáték
a végeredmény király! Chris Sawyer-nek pedig egy nagy gratula! -
Soja
aktív tag
Na hali mindenkinek. Örülök, hogy itt ez a totyik. A game szerintem is fantasztikus. Egyébként én tycoon mániás vagyok, ebbe nagyjából minden bele tartozik, ami tycoon, így nem csoda, hogy tetszik. Az 1 és második részét teljesen végigtoltam, hatalmas hullámvasutakat építettem hatalmas profitokkal. Király volt. Természetesen azokat nem mentettem le...
A 3. részből nekem is hiányzik valami, ami az előzőekben meg volt, de ezt a hiányt pótolja a rengeteg jó dolog. Ami picit zavar: Radeon 9600-oson picit akad, amikor már nagy a park. -
p a s s e r
őstag
Emberek,van ittmég valaki?
Szívesen megnéznék ezt-azt,amit alkottatok. biztos többen sandboxoznak... -
molnigee
aktív tag
UP! mer jáccani akarok
-
molnigee
aktív tag
Hali! most szereztem meg a gammát, és amikor a setup.exe-re nyomok, elindul a telepítő, majd egy szép kis hiba üzi, és kilép! Mi lehet a gond? xp+sp1 van a gépen
előre is köszike
[Szerkesztve] -
Soni.20
tag
Sajna nem pesti vagyok, és nekem is csak eredeti BenQ CD-n van meg ;)
Egyébként ez is üt!! -
Soni.20
tag
UP!
-
Soni.20
tag
UP!
Nemár hogy senkit ne érdekeljen ez a jó kis game! -
Soni.20
tag
Én is megszereztem az eredeti játékot, vagány lila BENQ cd-n, elindítom, tetszik!
Főleg a free look, csak a gond hogy mikor tutorialba megy a játék, szépen elmondja egy szövegdobozban hogy mit hogy kell csinálni,aztán mikor végre nézelődhetnék akkor egérkattintásra kilép a menübe félbeszakítva a tutorialt.
Érdekes. Vajon miért van ez?
Campaign módban ez nem jön elő, eddig úgy láttam.
Egyébként 1024x768-ba van Extrémbe. -
vegh
tag
Tud hozzá valaki magyarosítást?
-
ewo8
tag
hány cd-s a játék? ezt azért kéreem mert a haver áthozta a játékot és csak egy cd volt. mától meg azt hallotam hogy 2cd-s. + nem tud valaki a játékohoz serial számot mondani?
-
p a s s e r
őstag
Mellesleg azt sem értem, hogy miért az egyet kultiváljátok, mikor a kettô echte ugyan az volt, csak
több fajta hullámvasutat lehetett építeni. -
p a s s e r
őstag
De télleg. Kicsit más az irányítás. egy picit komlexebb maga a rendszer. De mitôl kevesebb?
-
Notes
senior tag
Kicsit tüzetesebb ismerkedés után én is maradok az első résznél. Hiába, a grafika nem minden.
-
p a s s e r
őstag
A hullámvasútba beüléshez rá kell kattintani a kiszemelt vasútra, majd a jobb alsó sarokban
megjelenô kis ablak kellôs közepébe kell a kurzort helyezni. Aztán klikk. -
p a s s e r
őstag
Bocs emberek, még mindig nem hoztam be semmit.
-
I. Richard
senior tag
Sziasztok.
Megnéztem a demo-t, hááát....
Ok, hogy jó a grafika, de az első-második részt nem fogja überelni! (nálam)
Előszöris: Ok, hogy a megcélzott játékosréteg igen széles, de szerintem hanyagolni kéne ezt az idétlen menüt. Lehet, hogy a 6éves gyereknek 1értelmű, de nekem voltak vele gondjaim.
Másodszor: Bugos a grafika, de ezt a demónak tulajdonitom, a teljes game biztos jó lesz.
Sokadszor: Nem fogott meg!! Emlékszem, az első rész demóját 486 DX2-sel nyomtam. Szaggatott, mint a diavetités, de annyira tetszett a játék, hogy nem birtam érdekelt. Ennál a 3. résznél valahogy ez nincs meg... (se a szaggatás, se a hangulat)
Nem mondom, hogy rossz játék, a grafika is egy nagy plusszpont, és aki először tycoon-ozik, annak tutira tetszik, de számomra az első rész marad a No.1. -
R2D2
csendes tag
Üdv!
Még nem játszottam a RCT semelyik részével, de most rákattantam. Láttam egy csomó screenshot-ot a hullámvasútból. Hogyan lehet beleülni? Elöre is köszi a segitséget. -
Fantasy
tag
Roller Coaster 3 ?!?!Mikor jellent meg?Ez nem ér!NEkem csak az 1 és a 2 van meg!
-
p a s s e r
őstag
Tudom, jól megigértem. De elfelejtettem behozni. Ezek szerint hétfôn.
Bocs. -
Biaggio
őstag
válasz
p a s s e r #34 üzenetére
Hajrá!
Esetleg weblap tippek is jöhetnek -
p a s s e r
őstag
Emberek!
Adjunk egy nagy adag konstruktív löketet a témának.
Aki tervezett valami konkrét dolgot (pályát, vasutat, vagy akármit), az tegye itt közkincs cs!
Szerintem mindenki jól járna, lehetne pontozni, meg nyerni olyan pólót amiben már ültem
hullámvasúton. Nekem van egy épített pályám, azt szívesen bedobom. Holnapra behozom, oszt
meglátjuk kinek teccik. -
HyFormula
csendes tag
Hőőőőőőőőőőőő! Láccik hogy lassú a felfogásod csákókám. Nekem a GTA Vész Sziti is megvan!!! Abban is lehet hullámvasutra ülni, meg épireni is. Elég gagyi vagy csákóka..
-
Ateesz
tag
Honnan lehet magyarosítást hozzá letölteni??
-
Biaggio
őstag
up ennek a jó kis játéknak
-
Nite
őstag
válasz
p a s s e r #29 üzenetére
-
p a s s e r
őstag
Igen, az emberek.
Én is tegnap építettem egy fasza gokart pályát. Beülök, hogy kipróbáljam, minden... Véletlen
rányomok egyet a scrollra hátrafelé, és máris a kisautót vezetô hölgy fejét láttam belülrôl. Ilyen
érzés lufiba kerülni. Úgy kb a tarkója tájáról néztem az arcát. Már értem miért nem tudom megérteni
a páromat... Nála még sosem scrolloztam hátra. -
Notes
senior tag
Nagyon szép a játék, bár nekem a különböző kameranézetek eddig sem hiányoztak, de a víz pl. nagyon klassz! Az irányítás már nem sikerült olyan jól mint a 2-ben. Kicsit bonyolultabb lett, bár ez megszokás kérdése is. Van egy két csúnya hiba. Pl. az emberek hiába nagyon szépek, ha ''átsétálnak'' egymáson. Ez elég illúzióromboló. Összességében nagyon szép. No meg amikor megláttam a tüzijáték-editort... ezek tényleg mindenre gondoltak.
-
Tele von Zsinór
őstag
Nekem 1024x768-ban közeped beállításokkal megy rendesen, csak akkor szaggat be, amikor építeni akarok. Konfig adatoknál. Amúgy szerintem király lett
-
Drizzt
nagyúr
válasz
p a s s e r #23 üzenetére
Khmm. 1 Giga ram alatt igazából rendesen szaggat.
-
Nite
őstag
király a gamma, de van egy gépigénye...
-
p a s s e r
őstag
Én is addig nyomtam a RCT2-t, amíg a gép engedte. Értsd ez alatt, amíg ki nem írta, hogy:
mostmáraztán elég a bokrokból. Nem rakhatsz le többet. Egy ilyen játéknak ez a vége...)))
Remélem a 3- ban ez a limit nem lesz bent.
Amit tudok róla:
1: egy kettônyolcas Athlonon 9800 próval 1600*1200 nálam reccenésmentes. Max beállításokkal.
2: Tele van hibákkal, bár ezeknek egy része adódhat a videókari driverébôl. De azért mégis túl sok.
(Nem tölt fel vízzel bizonyos gödröket, hibásak a fények a gokártnál...)
3: A scenario editor valami hyperátláthatatlanra sikeredett. Nem konkrétan a szerk, hanem amig
eljutsz oda, hogy behúzz egy pályát.
4: Errôl jut eszembe. Rá tud keresni a RCT2-es hullámvasút designokra, és a nagy részét máris
használhatod 3D-ben. Ez király, rengeteg pályát terveztem a kettôben...
Nah, ennyi a tapasztalatom egyelôre. Üdv. -
bbazsy
őstag
Hali !
Rollercoaster a vidámparkos, ugye ?
Az a tycoon, amelyiknél kocsival / hajóval / vonattal kellett vinni cuccost ide-oda, és 1942[!?] -ben indult, és úgy jött a fejlődés nemtudjátok melyik ?
bocsesz, jobb topicot nemtaláltam -
reewer
aktív tag
köszi!
MAJD JÓL LETÖLTÖM! -
reewer
aktív tag
miért nincs fenn a dc-n a game?
-
Amoonre
tag
Az első része engem is lekötött elé huzamos időre a 3. részrőm pedig csak most hallok először. Mikor jött ki a game???
-
.:InnoMan:.
senior tag
Még anno az RCT 1-el qurvára elvoltam!
Asszem ki is pörgettem!
Azért rászánok egy kis időt a harmadik részre is!Mert sztem nagyon cooooooooooool hogy rá lehet ''szálni'' a különböző hullámvasutakra illetve a hintákra...
Üdv
InnoMan -
Fawkes
őstag
Milyen a gépigénye?Én railroad tyconnal játszottam az tetszet de mindíg kifagyott
-
dj.saabe
aktív tag
demo ??
elég régijáték ahoz hogy inygen lehetne a full is.
nekm nagyon tettszett a ajáték nagyon sokat játszottam vele. -
Drizzt
nagyúr
A téma adott. Leginkább a Theme parkhoz hasonlít, fullos gfx-szel. Hardwireden a demo...
GO.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest