Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopter69
csendes tag
A Miracast egy vezeték nélküli adatátviteli eszköz, hang, kép átvitelhez. Úgy gondoltam, hogy te arra gondolsz, hogy ne HDMI-vel legyen összekötve az X6 és a TV-m, hanem Miracast stick bedug a TV-be és vezeték nélkül kommunikál az X6-tal és így valamiért simább lesz a Youtube lejátszás. De te ezek szerint máshogy gondoltad?
-
Kopter69
csendes tag
válasz
headhunter #197 üzenetére
Nem vettem észre, hogy befolyásolná. Mivel gigabites routerem, NAS stb. vannak, nem is szabadna, hogy befolyásolja. Ha 100Mbites a router egy gyors nettel és letöltéssel valszeg maximumra van hajtva és nem jut elég sávszélesség a többi eszköznek.
-
headhunter
addikt
Torrent letöltés közben néztetek filmet és mennyire "akad" meg a film?
-
Kopter69
csendes tag
-
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #192 üzenetére
Be lehet állítani, h kikapcsolo gombra teljesen kikapcsoljon, vagy szinte csak mint a kijelzot a telefon. Ilyenkor világít a piros nálam. Keszenleti allapot. Aztan van olyan, h kikapcsolom a tvt es magatol erzekeli es standby ba teszi magát. Nekem eddig ez remekül működött. Sot kikapcsolásra vissza szamol 5 től. Ha megsem akarom, akkor barmalyik gombbal meg tudom szakiatani. Hasznos ha melle nyom az ember. (bocs telefonról irok)
-
Kopter69
csendes tag
Legalább nem érzem úgy, hogy paranoiás vagyok, hogy csak velem történik meg
Mármint a youtube akadozás. Igazán egy youtube lejátszás hardveres gyorsítással ennek az eszköznek ujjgyakorlat, 10% prociterheléssel menni kellene.
Zenehallgatásra (kép nélkül) azért nem használom, mert mégiscsak kell hozzá egy képernyő, amin vezérled. Eközben az X6 fogyaszt 3W-ot, a TV meg kábé 100W-ot mellé. Vagy pendrájv bedug, lejátszás elindít, képernyő kikapcs és hagy szóljon a zene?
A kábeles net tényleg hasznos, írhatnak bárhányszáz megabitet a wifihez, csak a kábel az igazi. Nekem fél méterre a router mellett van az X6, mégis jóval gyengébb a wifi sebessége, mint a kábeles.
Érdekességegy hónap alatt most másodszor gyullad ki a piros led. Kikapcsolás után eddig semmi sem világított, kivéve 2 nappal ezelőtt és most a piros led. Melyik a normális? Ha semmi sem világít vagy a piros?
Használt de kiváló műszaki állapotú X6-osomat elcserélem hasonló típusú BMW-re! Nincs értékegyeztetés, egy az egyben
-
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #185 üzenetére
Nah. Bekabeleztem a készüléket. Most mar hálózati kabelen kapja a netet. A filmeknel minden okes. Azóta egyszer se akadozott. A gyari lejátszót teszteltem főleg. Volt egy mkv fajl amit nem akart lejatszani. Azt az egyet valamiért nem. De Kodi vitte, meg az MX player is. Szoval filmlejatszas tokeletes full hd 3D filmekkel. A tesztvideo csomagbol a killa nevű is tökéletesen ment. Mondjuk a youtbe az nem javult meg ettől. De nem olyan zavaró. Ha a kep picik akadotik is a zene akadas mentesen szól.
-
Kopter69
csendes tag
válasz
headhunter #188 üzenetére
Legközelebb ha megveszem a Minix-et vagy egy mini PC-t, odafigyelek rá. Ezt már megsz,,tam
Bár a garancia még él, illetve van egy kis anomália a gyártási szám körül (más a készüléken és más a dobozán illetve a garanciajegyen), amit azonnal jeleztem is a 220 Volt felé, szóval gyanús és ezt nehéz lesz kimagyarázni a részükről.
-
Kopter69
csendes tag
válasz
headhunter #186 üzenetére
Sajnos ki. Nem csak 3 nap van a visszavételre?
-
Kopter69
csendes tag
Ha idegesít a Youtube videók tenyérbemászó simasága...Már a 30 fps-től is ideges leszel és a 60 fps-től falra mászol, ne habozz...itt a te készüléked. Igazi férfias, nyers, röcögős képet ad!
Zidoo X6 Pro, magyarországi garanciával eladó
-
Kopter69
csendes tag
válasz
headhunter #183 üzenetére
Nem azon az oldalon, de igen a Minix NEO U1 lett volna. Egy légegérrel.
-
Kopter69
csendes tag
Azzal kezdtem, hogy amikor először akadozott a kép, kidobtam az OGYoutube-ot és feltelepítettem a rendes Youtube appot. Tökmindegy, mivel valószínűleg nem ezekkel az appokkal van baj
A főmenüt nem tudtam átrendezni, valszeg nem lehet.
Ha tisztító programokkal akarsz futó appokat kilőni (talán AppCleaner vagy TaskKiller vagy mittomén mi a gyári program neve), látszólag törli a memóriából őket, de ha a képernyő alján rákattintasz a futó programok ikonra mégis tele van a memória az elmúlt időszakban futtatott programokkal.Egyébként meg ez a sorsom. Becsszó nem vagyok egy kötözködős alkat, nem keresek a kákán is csomót, de kb. minden második műszaki cikkel megszívom. Néha már röhögök saját magamon is
)
Borzasztóan élvezem a keresés, a vadászat időszakát. Olvasom a teszteket, nézegetem az Aliexpress-t vagy a magyar boltokat, mik a vélemények, mennyiért adják. Több hetes megfontolt, körültekintő, tudományosan alátámasztott keresgélés után kiválasztottam az általam a világ második legjobbjának gondolt TV Boxát, az X6 Pro-t! Az első valamelyik Minix modell lett volna kb. 10-15 eFt-tal drágábban. Hááát nem jól választottam
-
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #180 üzenetére
Hát most megnéztem két filmet, semmi gond nem volt. Nyomtam is pár tesztet mindenfajta filmnél. Mindegyiket hálózaton. Kodinál semmi gond, a gyári lejátszónál voltak röccenések, hogy megállt a kép egy egy pillanatra. Lehet áttérek a KODI -ra vagy az MX playerre.
Youtubenál a gyárilag telepített program valami OGYoutube. Azt még letesztelem. Eddig annyi tűnt fel, hogy fut a háttérben is.
A képernyőn lévő fő kockákat át lehet rendezni valahogy? -
Kopter69
csendes tag
Nekem egyedül a hálózatos lejátszásnál van probléma, annál is csak a lejátszás kisebb-nagyobb "darabossága". Hál Istennek 1 másodperces megállások nincsenek. Valahol olvastam, hogy megtelik valami cache vagy puffer és akkor akadozik a lejátszás. Ezért gondolom, hogy jobb lesz teljes áramtalanítás után amikor mindent kitöröl a RAM-ból. Ugyanis távirányítóval kikapcsolva, bekapcsolva nem töröl semmit a memóriából. A háttérfolyamatokról, amennyiben nem látható a felhasználó számára, nem tudok mit mondani, ennyire nem vagyok Android szakértő, csak a futó programokat tudom kilőni.
Mivel media playerem van otthon kettő, elsősorban inkább netes TV okosítónak vettem, netezni, Youtube stb. Mivel pont a Youtube akadozása idegesít, lehet, hogy eladnám és vennék egy Windows-os, kicsit komolyabb mini PC-t!
Ha valakit érdekel ELADÓ mo-i garanciális Zidoo X6 Pro-m!
-
Szabadh
tag
-
Kopter69
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja van egy Zidoo X6 Pro készülékem. Minden szép és jó, kivéve, hogy hálózaton történő videólejátszásnál (ez lehet internet-Youtube vagy helyi hálózat Kodi-val NAS-ról) sokszor szaggat.A netem gyors (200/100), a router gigabites ASUS, a NAS szintén gigabites, a LAN kábelt már kicseréltem (hátha sérült egy vezeték benne) legújabb firmware, legújabb Youtube app, 4 műanyag láb a túlmelegedés ellen ráragasztva az aljára. Mi a fenét lehetne még tennem, hogy jobb legyen???
A hiba főleg gyorsabb kameramozgásoknál látható, zoomolás, oldalra mozgatás stb. olyan mintha akadna a kameraállvány vagy gyorsan mozgó témánál pl. vízesés vagy repülő madarak. Láthatóan nincs meg a 30 vagy akár a 24 fps sem. Valahova 15-20 fps közé saccolom.
Van itthon egy WD és egy ASUS media player már 4-5 éve, van mihez hasonlítani. Azok tökéletesen működnek.
Teszteltem USB winchesterről, ott szépen lejátszott mindent.
Teljes áramtalanítás (és így teljes memóriatörlés) után jobb a helyzet egy ideig, bár nem 100%-os akkor sem.
Magyarországon vettem a 220 Voltnál 34.990-ért, gondoltam ha Kínából rendelem 90 dollárért + 27% ÁFA ha elkapják a vámon, ugyanott vagyok. Lehet, hogy megy vissza garanciában a 220 Volthoz, de túl sok jót nem várok a dologtól.
Érdekesség, hogy más gyártási száma volt a készüléknek, mint ami a dobozon és a garancialevélen volt...talán valaki már visszaküldte?
Bármilyen ötletet, segítséget szívesen veszek, előre is kösz!!! -
sparks
senior tag
Elvileg van hozzá hack-elt Zidoo fw, de nem próbáltam. Egyelőre a teljesen lecsupaszítottat használom és ez most jónak néz ki. Gyors, működnek a dolgok, pár filmet már ezen néztünk és nem volt benne hiba. Most Kodi alá rakosgatok IPTV-ket (már amennyire találok linkeket), az is működni látszik. Illetve Kodi alatt néha tapasztaltam leállást, meg volt pár egyéb fagyás is, de még sok tapasztalat nincs.
-
sparks
senior tag
Én is beszereztem egy ilyen chipes boxot. Nexbox Z68 a neve, manapság 50 USD az ára és nagyon pöpec egyelőre.
Alapból rootolt a készülék, nekem az első ilyen cuccom, összehasonlítási alapom nincs.
Felraktam a legújabb FW-t, szerencsére van egy fórum hozzá, ahol valaki reszelgeti.Én azért vettem, hogy ne kelljen bekapcsolni a gépet, ha sorozatokat nézünk, erre tökéletes.
A routeren csücsül egy 1 terás vinyó, amire lejönnek transmission torrenten a cuccok, onnan is hibátlanul játssza a filmeket.
Ezért az árért számomra főnyeremény, 2 giga ram és 16 giga rom van benne. Tervezem, hogy rárakok egy 2 terás winyót, de akarok egy aktív hubot tenni mellé, hogy ne a Z68 áramát egye, félek nem bírná hosszú távon. Egyelőre ennyi. -
Szabadh
tag
Sziasztok. Rendeltem egy Zidoo x6 -ost. Meg is jött cirka 2 hét alatt kinából. Normál postával. Meg is lepődtem. Ez azóta is tart
Leírom a véleményem, nekem is jól jöttek mikor e mellett a külyü mellett döntöttem.
ELöször is a készülék nagyon pici, és könnyű. A képeken nagyobbnak tűnt, és azt hittem alumínium fedlap van rajta. De nem. A csomag maga is kicsi volt. Nem is volt vám, meg semmi. Lehet ebből a szempontból jó. Remélem nem Klón vagy hamisítvány....
Rádugtam a tv-re. ahogy netet kapott, egyből frissíteni akart, kilépni sem sikerült ebből, úgyhogy hagytam.
Aztán mindent kipróbáltam amit tudni kell, és tudta is. Filmeket röhögve vitte, gyorsan elindultak, pedig távoli NAS-ról jönnek. Nem is kellett MX Player, meg a bevált dolgaimat letölteni. A gyári is tökéletes volt. A KODIt nem szeretem. De ment az is gond nélkül. Youtube, távoli képernyő, telefonos távírányítás...stb minden szépen megy. Youtube mondjuk néha beszaggat valamiért, de lehet valami háttérben futó folyamat zavarhatta.
A gyári távirányító meglepően jó. Ehhez a csempés felülethez jó a lépegetés. Taníthatók a tv gombjai, és a színes gyors gombok is hasznosak. De nem helyettesit az egeres verziót. Ha netezni akarsz, akkor legyen kéznél egy légegér is.
Az egész külyűn érezni, hogy ki van találva. Nincsenek felesleges haszontalan programok. számomra jött az elvárt sebesség is. Nem volt akadás, meg "ezzel mi van már megint..."
Filmlejátszáshoz az 1080 24hz et választottam. Nincsenek akadások a hosszú kamera mozgásoknál.Tehát tudja a kadenciahelyes lejátszást. Asszem ezt nevezik annak.
Melegedés van. Az egészet forditva tettem le. Hátha jobban elszáll a hő. Majd nézegetem, hogy terhelésnél milyen meleg. Nagyjából ennyi. Nekem tetszett amit eddig láttam belőle. -
mexel
veterán
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Zidoo X6 Pro ( vagy ilyesmi kütyü) mennyire válthat ki egy WD TV médialejátszót? Azon csak hd filmet nézünk, egyszerű kezelés, nincs fagyás stb. Képminőségre az szerintem jó, volt már rosszabb minőségű player itthon. Egy ilyen Zidoo X6 Pro képmiősége milyen ehhez képest? Cserélt már valaki ilyenre WD-ről?
-
robi1979
aktív tag
Erről a játékosról valakinek véleménye? Himedia H8
Ezt Írják alin:
2015 Newest, English Firmware HIMEDIA H8 Octa-Core Chips Android TV Box,
2GB RAM 16GB ROM, Home TV Network PlayerA 10/100-as madzagos LAN nem kevés BDISO-hoz?
-
macchi856
újonc
Csoki
Van nekem egy ilyen csodás gépecske..
És nem tudok rá jönni, hogy miért van az..
Ha filmet vagy zenét nézek netről ( youtube, rádio, kodi...) szakadozik a hang..
De ha ezt máshol teszem pl: anyum, öcsém.. ott nemDigi 1000 net van egy tp linkes router
Routert meg néztem és nem láttam benne semmit ami ezt produkálná
Valakinek tapasztalat vagy tipp ?
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #159 üzenetére
1.500 óra = 1kW
-
atosz
őstag
A frissítéssek megoldották a korábbi problémákat? Vagy meg mindig várni kell esetleg vele?
-
eszementális
tag
Sziasztok!
Erről a kis gépről van valakinek valami konkrét tapasztalata? Nagyon érdekesnek tűnik.
[link] -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #162 üzenetére
Bocsánat, utóbbira nem válaszoltam. Még nem, majd márciustól. Kérték, hogy maradjak még.
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #162 üzenetére
Most is az
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #160 üzenetére
Ez miért?
Kifogyott, karácsonyra kérésre rendeltem
Erre megint rendeltek egy csomót. -
headhunter
addikt
Zidoo X6 Pro mellé "kellene" Paks 2, fogyasztása 1000 óra alatt, 0.75kW...
-
Jolet
őstag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok érdemes venni ilyet? Nem a reklám érdekelne, hanem a valóság...ezeket nézegetem:
http://www.gearbest.com/compare-232100_229566_211701_258635-1_1_1_1
számít, hogy a ram 1 vagy 2 giga?
az a bajom, hogy elolvasva a topicot nem nagyon dicsekedtek vele és nem is szidjátok... vagy csak egy valaki vett végül?
-
Szabadh
tag
Hello.
Kedvet kaptam ehhez media lejátszóhoz. Aki megunta eladná írjon egy privátot. -
ghiottone
nagyúr
Azt nem írtam csak, hogy a lejátszásnál a hdmi szépen átadta a képet, hangot. 4K sample videókat szedtem le, azokkal nem volt gond MX Player-t használva. Egy 1080p-s youtuberól leszedett Superman Batman trailernél volt 2 akadásom, amit nem értettem, de lehet, hogy a háttérben futó app frissítések, megnyitott alkalmazasok miatti "memóriaszivárgás" okozta - android 5.1-nél előfordulhat.
-
ghiottone
nagyúr
Szia,
pont 2 hsz-el feljebb linkeltem, és ahogy nézem ez ugyanaz a Beelink i68-as box - nekem 1 hét alatt ért ide a gearbestről gls-el Angliából szállítással együtt akkor 75 dolcsi volt. Ha wifivel szertenéd használni media stream-re akkor ne ezt válaszd, mert gyenge a beépített wifi antennája, az RJ45 jó, azzal nincs gond. Nem sokat használtam, mert kipróbálás után ment is fel a hardverapróra és ma már az új tulajánál van. Nekem tetszett a kütyü - főleg a módosítatlan android miatt.
Árba inkább a gearbest-et ajánlom 5 dolcsi a normál szállítás - 5-7 nap a szállítási idő és 1-2 napon belül fel is adják.nyersz 25 dolcsit és hamarabb meg is kapod.
Most - pár oldal elolvasása, youtube videók után inkábbb áttértem a Windows-os cuccokra és egy Ainol Mini Pc-t rendeltem 97 dollárért - többet nem szánok rá, ez is tudja a 4K-t, jó a wifije, a méretei miatt tudom magammal hurcolászni is előadásokat tartani miegymás.
szerk.: de nem a szállítás 100USD
-
dh66e
veterán
Szasztok!
Androidos lejátszót keresek egy buta tévéhez ajándékba.Semmit nem tudok róluk-én asztali médialejátszót használok- ezt gyorsan hozzáteszem.Pár kérdésem volna.
Hogy viszonyulnak a kadencia helyes lejátszás terén?
Melyik videó illetve hang formátummal van gondja?
Ezt a modellt illetve céget ismeri valaki?Megér ennyit (10usd szállitással)vagy másfele nézelődjek modell és bolt tekintetében?
Már kérdeztem egy másik topikban más chippel szerelt modelleket,de ott átlapoztak a kérdésemen.Remélem itt több segítséget kapok.
Előre is köszönöm. -
headhunter
addikt
Akinek van Zidoo X6 Pro, melyik gombokkal tudja "vezérelni" a hangerőt? (KODI, stb...)
-
ghiottone
nagyúr
A Beelink i68-nak egy baja van - gyenge a wifi antennája. A Moto X Play-em a speedtest szerint ugyanazon a helyen a 20megás thomeos netből (Falun vagyunk ez a max amit adnak) 13megát tud, a Beelink viszont csak 1 megàt ér el. A legolcsóbban vehetnék 30 m kábelt
Amúgy tetszik, de ha gyenge a wifi akkor a kodit nem tudom használni. Sorozatokat nézni jó, de azt a tv-m is tudja usbről így nem tudom kihasználni perpillanat a teljesítményét
. USB-s wifi nem megy, azt próbáltam fel is dobtam apróra a boxot.
-
headhunter
addikt
-
ghiottone
nagyúr
Üdv. Egy nagy körrel találtam rá a Beelink i68 TV Box-ra. Eredetileg a tech2 oldalán láttam, hogy az edigitalban akciózzák az android mini pc-ket. Gondoltam kellene már egyet venni 20 környékén. Na a magyar kínálatban szereplő cuccok hamar kiestek (Alcor Joy Android mini PC TV okosító , ConCorde Android Mini PC 402BT) régi android verzió, gyengébb chip, miegymás. Utána jöhettek az EU raktáras kínai oldalak és akkor találtam rá a Beelink i68 TV Box-ra 70 dollárért + szállítás. Mivel tiszta android 5.1 van rajta így rögtön megtetszett (Motorola telókat is ezért szeretem) Utána jött ez a fórum és már rendeltem is - ha megjön beszámolok a tapasztalatokról
-
snekszercsab
csendes tag
Mindenki az előre telepített zidoo féle kodit használja, vagy esetleg cserélt már valaki gyárira (nekem többször előfordult, hogy minden előzmény nélkül egyszer csak újrakezdte a filmet ill. kilép a telepített addonokból)?
-
-
Janaboy
veterán
válasz
snekszercsab #143 üzenetére
Csak manualisan, mert beta, de van 1.0.23 is..
-
snekszercsab
csendes tag
válasz
snekszercsab #139 üzenetére
Valakinek elérhető online frissítésként a v1.0.22 firmware vagy csak manuálisan (http://blog.zidoo.tv/2015/11/how-to-flash-zidoo-x6-pro-box/) rakható fel?
-
snekszercsab
csendes tag
válasz
snekszercsab #141 üzenetére
Annyi még eszembe jutott, hogy bizony a betűk sajnos kopnak a távirányítón.
-
péjé
őstag
válasz
snekszercsab #139 üzenetére
szia,
ilyen távírányítót szeretnék én is...ill. a deluxe verziót...működik minden vele jól? van értelme megvenni?
köszi -
snekszercsab
csendes tag
Sziasztok
Az enyém is megjött, egyenlőre apróbb fagyások bosszantanak, ill. az hogy a MELE F10pro távirányító egy idő után nem tudja vezérelni a boxot (újraindítás után persze megint rendben egy darabig).
Most látom, hogy van stabil v1.0.22 firmware, a héten felrakom. -
headhunter
addikt
Eddig elvagyok vele mint a "befőtt", igaz a pc-t nem tudom teljesen kiváltani vele, de megtartom...
Androidos fapados (kiherélt) böngésző és Bluetooth-os egér+bill nem megfelelő használata miatt dobja le néha "agyam az ékszíjat".
Androidhoz képest már egy linux is felüdülés lenne, windows már megváltás kategória.
Jó lenne dual-boot rendszerrel használni...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Android - HiMedia H8 Octa & Zidoo X6 Pro: Comparative Review (RK3368 / 3D / HD Audio)...
-
Janaboy
veterán
Hogy tetszik a Zidoo?
-
headhunter
addikt
-
Bitlisz
aktív tag
Openelec-et egyes Amlogic chipes boxokra lehet feltenni, de az nem hivatalosan támogatott verzió.
És annyi féle van, hogy nagyon meg kell nézni melyiket veszed (és kapod).
Viszont médialejátszásra jobb lehet mint a gyári szoftvere, vagy androidon a Kodi.
http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-openelec-amlogic-based-tv-boxes-t2832289/
MIII-G: Gigabit LAN, 2GB RAM, Android 5.1
M8S: 100MBit LAN, 1GB RAM, Android 4.4 -
Bitlisz
aktív tag
-
Janaboy
veterán
Én úgy gondolom, hogy számodra egy amlogic soc-os eszköz lenne a jó, openelec-el, azt nem tudom, hogy az openelec támogatja-e 1080p-ben a Youtube videókat, de azt tudom, hogy az Androidon ez kicsit kacifántos!
Szerintem egy MXIII-G (asszem ez a típusa) lenne ideális!
-
péjé
őstag
válasz
headhunter #123 üzenetére
Köszi a linket, még jó hogy rendelés előtt kiderült ez...:-)
amire használnám:
van egy jóféle projektorom ami perpill egy hagyományos LG media playerről kapja a jelet, teszi a dolgát szépen, hd, fullhd LAN-on keresztül, 5.1. hang.(dolby digital, dts elég)
Arra gondoltam h feldobom a projektorozást youtube-os hd minőségű koncertfilmek nézésével meg ilyesmi, van egy jó kis társaság akikkel megy a mozizás meg zene-szakértés...:-)
Játék nem érdekel, arra ott a PS.
Semmiképp nem akarok 20,000 ft fölé menni.
Nem kell nekem 3D meg egyebek de a fenti dogokat atom biztosan tudja.
Ezért örültem ennek a Trosmartnak de hát elég nehéz eligazodni.
A segítséget, javaslatokat előre is köszönöm. -
headhunter
addikt
Forgalmazó tapasztalat...
"A tronsmartokból meg van az irodámban 3 nagy doboz hulladék, gyakorlatilag 50% feletti a meghibásodási rátával.
Szóval akinek tronsmartja van az tegye össze szépen a két kezét, és örüljön
Aki pedig nem hiszi, kérdezze meg satmen fórum társunkat, ő rendszeres látogatója az irodámnak"
-
péjé
őstag
sziasztok,
látva a pörgést itt meg szeretném kérdezni vkinek tapasztalata ezzel a Tronsmart nevű céggel/termékekkel van?
[itt az oldaluk]Forgalmaznak amlogic, rockchipes cuccokat is, úgy tűnik h támogatást is adnak...előre is, köszi.
-
headhunter
addikt
-
Janaboy
veterán
12500 Ft-ba kerülne visszaküldeni a Zidoot
-
Janaboy
veterán
Zidoo X6 Pro
MINDENKI CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TELEPÍTSE!
"release the light os beta firmware. (v1.0.21)
updata list:
1: light os support;
2: open HDMI CEC function;
3: update google play service;
4: koid updatae for 3D function,pls close the light os if use kodi play!(Settings -Display - Multi Window )This firmware is for verify the Light OS and HDMI CEC functions.
OTA zip file:
http://apidl.zidoo.tv/zidoo_x6/ZIDOO_X6 Pro_v1.0.21_ota.zipMediafire Mirror:http://www.mediafire.com/download/7582jqctx39zmiv/ZIDOO_X6_Pro_v1.0.21_ota.zip"
-
Janaboy
veterán
Zidoo X6 Pro!!
Csak hogy segítsem azt akinek esetleg már van, linkelek Beta fw-ket, mindenképp figyeljetek oda hogy ezek még tartalmazhatnak(nak) hibákat, de ahogy jön linkeled még!
MINDENKI CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TELEPÍTSE!
Telepítés egyszerűen:
1. Zip másolása pendrive vagy sd kártyára.
2. Behelyezés a gépbe.
3. Update-nel local majd ott a zip kiválasztása és utána frissítés!"Firmware V1.0.20 changelog
1. Support 3D MVC framepacking via kodi(Please enable "settings -> video ->playback ->Adjust display refresh rate" in kodi settings,if still can't get framepacking,please swith hdmi mode to 1080P24hz in Android Settings)
2. Optimization 23.976 in kodi.(The default status is off,please to "setting --playback --Accelerate " enable 23.976 option, you can try it,if still have some SYNC issus,suggest disable it)
3. Support Adjust display refresh rate by KODI
4. Solved Audio out of SYNC when play 3D ISO via kodi
5. Solved kodi ui oversize when play 3D via kodi
6. Solved Subtitle out of SYNC when play 3D ISO via kodi
7. Solved Native player can't play BD ISO
8. Modified VPU algorithm,Optimization "Artefacts" issus.
9.Eliminate the noise of audio passthrough
10. Modify the strategy of buffer area
11. The notice switch of 3D mode on TVBTW
ill support 3D frampacking via Native player in next version.
Download link
http://apidl.zidoo.tv/zidoo_x6/zidoo_x6_pro_v1.0.20.zipMD5 :F9EB4EC1FB545B4F12BD3F6C9C9471AD"
-
Bitlisz
aktív tag
Sógornőméknek (és 6 éves lányának) rendeltem egyet Karácsonyra a Geekbuyingról,
mivel nálunk rákattantak az nVidia Shield Android TV-re...Azért ezt, mert ezen van analóg AV kimenet is, és nekik (még) 72cm-es CRT tévéjük van.
Remélem azért valamennyire használható lesz azon is...
Majd kb gyerekes játékokat tolnak (kb Beach Buggy Racing, Table Top Racing, Juju, Pac-Man, Chariot, Paper Monsters, Castle of Illusion, Genius Greedy Mouse, PAW Patrol Pups to the Rescue, LEGO Juniors Quest, Joe Danger, Leo's Fortune, ha még tudtok ilyesmiket...),
meg filmezést Kodi-val NAS-ról nem Wifin, HD Audio/UHD sem kell (most 2db Raspberry Pi B van most náluk már ~2éve), még talán Chromecast Youtube...Ha jól látom a nincs hozzá a dobozban ilyen CVBS kábel.
Tudja vki melyik kábelt kell hozzá vennem? Ilyesmi.
Sokféle van, és Amazonon a panaszkodnak is...Későn láttam meg, hogy van itt Janaboynak egy eladó boxa (A Vaterán épp most találtam meg),
De eddig 26,5ezer, meg majd az áfa, főleg mert DHL-el kértem.
Köszi headhunternek a -20USD-s kódért: UXOOMVUS !)+ ezeket (ezeket az amazon.co.uk-ról mert most épp megint itt vagyok...):
2db - Tronsmart Mars G01 kontrollert, £12.99/db
(persze lehet olcsóbb lett volna Geekbuyingról)1db - Proster Air Mouse Wireless Remote Control with 2.5G Keyboard for Android TV Box, £12.95
-
Janaboy
veterán
Amugy eladom a Zidoot ha erdekek valakit
Lehet egyszer jo cucc lesz, de nincs kedvem tokolni ezzel.. -
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
"Elindult?!"
Shipping methods: NLpost
Shipping date: 10/27/2015 6:25:06 PM -
synar
őstag
-
Kwi
csendes tag
Tegnap lemondtam, ma ez fogadott:
"Hi there,
Thank you for your email,
sorry to have kept you waiting so long,
we check that we have packed it for you and ready to deliver it ,
if you still want it ,we can send it to you immediately,
looking forward to your reply,Sincerely,
Nancy"Most írhatok még egy levelet, nem egyszerű történet a geekbuying sem.
-
Janaboy
veterán
Érdekes dolgot jelentettek ma be a Zidoo fórumán:
"ZIDOO X6 will support Light OS and Android 5.1 dual system easily switch
You will also get a Biz mini pc, and a best media center
Light OS is a light biz office system,support Microsoft office Suite"Bár nem tudom mi az a LightOS
[link]De ha jól értem DualBoot-os téma lesz..
-
Janaboy
veterán
Nem tudom, hogy pontosan hol van
Megnéztem a weben, írni kell nekik!
Cancel Order -
headhunter
addikt
ZIDOO X6 Pro Android TV-Box - Unboxing, Hands On und Gaming [Deutsch - German]...
[Hieuhien.vn]Chơi game Asphalt 8 trên Zidoo X6 PRO - Android TV Box 8 nhân mạnh nhất 2015...
---------------------------------------------------------------------------------
Megelőzte a "korát"...
Compare Streaming Media Players...
NVIDIA SHIELD Android TV Review...
NVIDIA Shield Android TV - The KING of all Set-top boxes?...
NVIDIA Shield Android TV Test: Wir sind begeistert!...
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #97 üzenetére
Szerintem igen, de Lifeforce biztos megmondja, hogy felment-e rá a megfelelő fw! Mert a linken azt írták, hogy a kínaira nem megy rá a másik fw..
Amúgy lehet tényleg az a legjobb megoldás, amit korábban írt itt valaki..
Hogy két m8s doboz..az egyik openelec ha jól értettem, azon megy minden szépen (hd audio passtrough, kadencia helyesség stb)..
A másikon meg android és használni minden egyéb más dologra..A melegedésre még nem tudok okosat mondani..én oldalára állítottam és nem érzem annyira durván melegnek..
-
headhunter
addikt
Itt a doboz kialakítására és anyagára, vezetik vissza a Zidoo X6 Pro melegedését...
Himedia Q5, H8 or other (Zidoo X6 Pro)?...
Video lejátszásra a Q5 ajánlott, de arra ott lenne ez : [link]
Szerinted a 220voltnál ez a verzió került fel a kínálatba? ("Himedia Q5 4k3d")
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #94 üzenetére
Himedia Q5 4k3d (eu verzio)..
Hw ket dolog, az egyik a melegedes, a masik h a filmben felfedeznek ilyen pixelezodest (macroblocking, pixellation), ami vagy dekodolas hiba vagy vmi gond a SoCal..
Visszamondas: geekbuyingon kell cancelelni
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #92 üzenetére
Ha meg nem jott meg, en azt javaslom h lepj vissza..eddig mindenki a himediat elteti..
Komoly beta gondok vannak, es meg felmerult az alap hw hiba is.. -
headhunter
addikt
válasz
snekszercsab #49 üzenetére
Tegnap, rákérdeztem a második szállítmányra, de megint halasztanak...
We are regret to inform you that the delivery date of it was postponed to 25th ,.would you mind waiting for a while ?
there are several orders in front of yours have not be shipped yet .
We would appreciate if you can wait it patiently .once it is shipped ,you will receive an email with the tracking number . -
Janaboy
veterán
Picit jutott ma időm tesztelni...
Böngészésre alapvetően a Chrome van telepítve..itt érdemes figyelni, hogy be legyen töltve az asztali gép optimalizálásra..különben az összes oldal mobilan jön be..
Amúgy 3 tab-ok simán megy...semmi bajom nem volt vele..el lehet lenni vele..a beépített youtube videókat is játssza..
Na most itt adódnak gondok is..a Youtube lejátszó (is) bár a képet viszi szépen, a hang csúszik..ezt egyenlőre nem tudom, hogy maga a lejátszó okozza (Kodiban írják a hangcsúszást), de holnap elvileg jön egy beta fw..amiben javítanak, majd utána referálok..
A Kodival akadnak gondok..egyenlőre a refreshrate és 3d iso lejátszás nem az igazi..mondjuk nekem vált 24p-re, de a külföldiek sírnak, hogy ők szeretnének 23.976-ot..ezen megy a hiszti most leginkább..Majd referálok még..jelenleg a beta tester groupban vagyok, így kapok beta fw-ket is..de ráérek játszani vele, egyszer csak jó lesz
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #88 üzenetére
De biztos jobb lenne, valoszinuleg a melegedest is ez okozza, majd javitjak sztem..
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #86 üzenetére
Valóban ezt írja a CPU-Z nevű program..szerintem nem jól azonosítja..
Tuti, hogy elírás..a többi adat stimmel a 3368hoz..Kicsit szórakoztam ma tovább..h265-t szépen simán lenyomta..
Ezt viszont nem játszotta (csak hangot):
2160p DM FLAC 5.1 Hi444PP 10-bit -
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #84 üzenetére
Mi irja ezt?
-
headhunter
addikt
Ez "Fake" fotó?
-
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #76 üzenetére
Szerintem ha sikerülne a fw hibákat javítani, akkor nagyon jó készülék lesz/lenne belőle!
Sajnos egyértelműen kijelenthető, hogy a Zidoo nem bírta követni a hw kiadását a szoftverrel normális tempóban..a kodi fórumon is megy az elégedetlenség, hogy a full hd 3d iso lejátszás és a 23.976 Hz-re váltást nem bírták 1 hét alatt kijavítani!
Bár azt írták, hogy legkésőbb jövőhéten jön egy sok mindent javító (huge) frissítés..várjukAddig is, segítsetek légyszi, hogy tudnám kideríteni milyen felirat betűtípus ez?
[link]
[link]Ez az Xtreamer Prodigy alap felirat betűtípusa, és annyira megszoktam ezt, hogy a Kodiban lévő ariel iszonyat zavar!
Köszi előre is!
-
headhunter
addikt
-
Janaboy
veterán
válasz
Lifeforce #74 üzenetére
Ezzel sajna csak az a baj, hogy kb mindegyik ilyen..annak idején amikor dobálták kifelé a RTL SoC-okat, olyan gyorsan csinálták, hogy a régi SoC-okat, amiben ott volt egy csomó potenciál befejeztek, ezzel persze rögtön a gyártók is befejezték az adott készülék támogatását, és ott maradtak bugosan..
Bár még az RDT1186 egész jól bírjaPersze ott is minden zárt, ha valamit nem csinál meg a gyártó, akkor viszlát..Legalább az androidnál van lehetőség a lejátszók variálására..
-
Lifeforce
őstag
Nem csak az openelecre értem, hanem magára az androidra mint operációs rendszerre.
És ez mind azért van, mert Google követi applet, csak hogy ezzel egy baj van...
Míg apple saját maga gyártja a hardvereket, és arra húzza rá a maga kis oprendszerét, addig ezt Google nem mondhatja el magáról.
Tehát valamit ennyire lezárni, levédeni, és a harverelemek drivereinek sdk-it/forráskódjait szorongatva inteni, hogy jó ez így, a legnagyobb baki amit el lehet követni ma.
Sok sok éve már küzdök a romokkal, elsők között próbálhattam ki az androidot, és pontosan ezeket a szavakat használtam:
Kiválasztok azért egy operációs rendszert, mert: Modulos, kis rendszerigényű, kiváló a hálózat kezelése, több mag/processzor és 64bit támogatása, memória kezelése, partíció kezelése.
Gyors, akár egyedi és felhasználóbarát felületet írhatok rá...
Megfogom ezt az egészet, kiszedem belőle mind amiért ezt az operációs rendszert választottam, majd egy könnyű platform helyett, egy hardverzabáló, könnyen fertőzhető, a legótvarabb platformot ültetek rá....
Ráfogom a nyuszira, hogy azért vagyok ilyen balfék, mert a java jó átjárhatóságot biztosít... (persze mint tudjuk már nagy része készen volt, nem kellett sokat dolgozni vele)
Nos, így született az Android, marad is majd ez a tendencia.
Szeretni fogják az emberek, nagyon el fog terjedni, sikert is arat majd, de az oka a Google lesz és nem maga az Android.
És bizony ez így is lett, és a tendencia nem hogy javulna, inkább csak rosszabb lett. -
Janaboy
veterán
A TrueHD és a DTS-HD az biztos működik, sajna HDMI erősítő híján ezt most nem tudom kipróbálni..de tervben van a beszerzése!
A másik, hogy bár igazad van, hogy sok ígéret van és alapból olyan se megy, ami a marketing része volt, mégis úgy gondolom, hogy ha a Zidoo ezeket nem javítja ki rövid időn belül az keményen odavet a cégnek és ezt szerintem ők se akarják! Ha nem javítja ki a hibákat, akkor ők is ilyen cég lesznek, akiknek nem lehet elhinni semmit és senki nem fogja venni a terméküket!
Majd meglátjuk, hogy az idő mit igazol! -
Zol77
aktív tag
válasz
Lifeforce #71 üzenetére
Nem keserítesz el. Nekem nincs 160MB-os openelec fétisem,az android nekem úgy jó,ahogy van. De ezt a lejátszás mizériát itt kifejtettem régebben : [link]
Ezt mi sem bizonyítja jobban,hogy az RK3288-as box egy projektort hajt a nappaliban,és nem akadok fenn frameken,meg hertzeken,mert a képe szép,élvezhető,folyamatos A shield nekem fele játék fele film arányba kell,az RK vonalhoz képest bővült Gamecube játékokkal is a felhozatal,ezt már nagyon jól viszi a shield,valamint a PS2 emulátor is jó úton halad shielden. Lemondtam a Pipo atomos kütyüről,meg a Zidoorol, és meg is lett az ára, + kaptam egy 50$-os kuponkódot hozzá,és emelett döntöttem. Nyílván ez se lesz hibátlan,de több mint 100 youtube bemutató/teszt videó megnézése után szerintem nem ér semmi váratlan vele. -
Lifeforce
őstag
Nem akarlak elkeseríteni, de te azt gondolod, hogy a shield tv-vel nem fogsz pont ugyan így járni?
El kell keserítselek, közel 3 éve nem a hardver a probléma, hanem a nyavajás android, amitől egyik gyártó sem tud elszakadni.
Mivel a shield tv-n is android van így nvidia sem fog tudni csodát tenni.
Ha van egy kis eszük, akkor vagy csinálnak egy linux arm drivert is a készülékükhöz, vagy a közösségnek kiadják a forráskódot és sdk-t.
Ám gyanítom, hogy pont lesz@rják ők is mi kell a népnek, eladnak majd pár millió darabot mert nvidia, aztán csókolom. -
Zol77
aktív tag
Lehet,hogy neked egy médialejátszó után újdonság erejével hat,meg minden szép és jó,csak túl sok a "remélem majd kijavítják". Ezt úgy kell érteni,hogy itt is megy az átbaszás : kép az erősítőről true hd felirattal,hogy működik , frekatabon Zidoos ember 23.976-os lejátszás ígérete , véget nem érő support ígérete stb stb. Ez a valóságban úgy fog kinézni,hogy ha Wasser vagy Finless megcsinálja,akkor a fentiek működnek (talán) ,ha nem akkor lehet várni Zidóékra. Ugyanez volt RK3288-al is. Kijött,szinte használhatatlan volt, de mire Wasser kiadott rá vagy 5-6 fw-t,utána már működött,most meg túl a 20. fw-en már azt mondom közel hibátlan,de nekem már így jó. A kommentedet,és a freaktabot olvasva azt hiszem nem bántam meg a shield tv megrendelését.
-
Janaboy
veterán
Megjött ma a box és bár nem volt még sok idő, egy picit játszottam vele!
Az első, amit mindenképp kijelentenék, hogy nem volt még sose Android boxom és a viszonyítási alapom egy Xtreamer Prodigy médialejátszó!
A box, iszonyat, kicsi könnyű, külsőre semmi extra, jól néz ki!
Mondjuk a led így közelről kicsit gagyi hatású, de távolról biztos nem látszik annyira!
A távirányító pici, pöttöm, furcsa kézben fogni a sok nagy távirányító után..de teljesen rendben van
Az android természetesen állítható magyar nyelvűre, wifit nem próbáltam kábellel van összekötve.
HDMI kimenet ok, de rögtön van itt valami, amit nem értek, hátha az okosabbak ezt jobban vágják. Amikor beindult az android akkor nem volt teljes képernyőn..minden irányból volt csík, mind addig, amíg az android beállítások menüjében nem húztam szét a Screen Scale opcióban..ez normális?
A boot idő az nagyon gyors, gyakorlatilag mire bekapcsolom a tv-t és hdmire váltom már az alapmenün áll..
Van rajta Chrome (a böngészés nem villámgyors, de elviselhető..), valami OGYoutube..telepíthetőek az alkalmazások simán, ha jól látom még akár Viber vagy ilyesmi is..
Volt itt egy RF-es minibillentyűzet, az rkmini vagy ilyesmi a neve az simán kanyar nélkül megy..a touchpad része is..ilyenkor rendesen van egérkurzor mint a pc-kenA médialejátszás..a Youtube-ot nem tudom 720p-nél magasabbra állítani..ötletek?
Kodi: Mivel Kodi használat-tapasztalat híján vagyok, ezért eltartott pár dolog beállítása (pl a 24p-re váltás vagy a passtrough beállítása -> ezekhez haladó módba kell tenni a beállítások részt).
Itt jegyezném meg, hogy minden olyan beállítási javaslatot (oldalt) elfogadok, a Kodi tökéletes beállításához!Amit már tudtam, hogy a 3D iso lejátszása nem működik még normálisan (nem váltja 3d módba a tv-t)..ennek javítására ígéretet tettek! A 24p lejátszás megy (automatikusan), de állítólag a 23.976Hz-et nem tudja (nekem a Sony tv szerintem ezt nem is tudja külön jelezni), ennek javítására is van ígéret!
Még annyi fura, ha tekertem, akkor a hang zajos volt a kép meg felgyorsult, amíg utoléri magát..nem tudom, hogy ez Kodi sajátosság?
DTS, DD optikán megy simán, viszont a TrueHD-t nem konvertálja át, csak zajog az erősítőbe..reméljük ezt is javítják..Egyenlőre nagyon nem tudok képminőségre mit írni, mintha picit másabb lenne mint az Xtreamer, de még nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb..
Ami a melegedést illeti! Valóban melegszik az alja rendesen, van rajta 4 láb alapból, ami némileg eltartja a földtől, de valószínűleg kevés, persze érthetetlen, hogy miért az aljára tették ezeket a rácsokat és miért nem a tetejére!?
Még tesztelni fogom a Harmony távirányítót is! Szerk: Még nincs fent az adatbázisban..
Ami nagyon fekete pont, h iszonyat rövid a tápegység vezetéke (kb 0,5m), ami nálam jelenleg azért gond, mert a TV is viszonylag magasan van és ott fent konkrétan nincs elosztó. Lehet ez vicces hibának venni, de szerintem azért zavaró!Hát hirtelen ennyi!
Írjatok nyugodtan, mit próbáljak, mit teszteljek! Nem vagyok nagy iromány ember, azért remélem nem írtam semmi marhaságot! -
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #67 üzenetére
Saját fejlesztésük, ami a multimédiára van kihegyezve.
De nemááár még mindig benchmarkokat linkelünk?
Semmit nem jelent mi mennyi pontszámot kap.
Pont olyan mint az autó... trabanttal is túl tudod lépni a városi közlekedés szabályait? IGEN.
Na, még az s802-n sincs olyan játék ami megszaggatja, és egy darabig nem is lesz.
Így aztán marad aminek maradnia kell, milyen a leadott kép minősége, a hang/kép áteresztése/dekódolása, és a STABILITÁS!
Egyet tudok, járt már a kezeim között elég sokáig egy HiMedia Q5II (első látásra szerelem volt), és az magasan ütött mindent, amit az RK-ról eddig nem lehet elmondani. -
Lifeforce
őstag
Én nem szoktam összekeverni a szezont a fazonnal.
Ez egy gép, tehát vagy van hang vagy nincs, vagy működik vagy nem.
Ha pedig bármiben kiesés mutatkozik, az csak szoftver.
Az, hogy az xbmc vagy más lejátszó program bizonyos verziói mit produkálnak, ebben az esetben nem releváns., hiszen majd havonta jön rá frissítés.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy lassan 3 havonta jön új processzor, ember/programozó legyen a talpán aki ezt leköveti...
Az RK3368 pont ugyan ezt az utat fogja végigjárni, még akkor is ha netalántán RockChip véletlen meggondolta magát, és betonstabil processzort gyárt mint RK3368... -
Janaboy
veterán
válasz
Lifeforce #64 üzenetére
Lehetséges, hogy ez is benne van..ez pont egy pár napos post:
"I'm a little disappointed with HiMedia Q5 performance; may have to lower score to A- or B+. Quick tests really don't reveal big issues sometimes. Finally had time last night to watch a whole movie (3D ISO of 'Terminator Genisys'). Had around 15-20 random audio dropouts (when I went back to those scenes later, couldn't replicate), plus noticed microstutters several times (likely due to 23.976 displayed at 24.000).The audio dropouts (I have an Onkyo NR636) especially spoiled the movie experience. "
Szerencsére a HiMedia is komoly háttértámogatással rendelkezik és ha ez csak fw hiba, azokat úgyis javítják..
Amúgy 2D szempontjából a Chromebox-t írják még jónak, de én azt itthon nem látom kaphatónak..
Illetve azt írták még, ha megkapja az MVC (gondolom ez a 3D!?) támogatást az nvidia shield tv box, akkor az lesz igazi "killer"..
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #61 üzenetére
Ebből most jön 10db
A proci ami benne van a mai legjobb, és beton stabil.
Ennél is hardveres ki-be kapcsolás távkapcsolóval, ext2/3/4 támogatás... stb.
Zidoo x9 csere szaga van -
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #61 üzenetére
Érdekes..és maga hdmkv nevű user húzza le a lejátszót de továbbra is "A" értékelésűnek tartja..
Ha az Rpi2 normálisan tudná passtroughzni a DTS-HD meg a TrueHD-t, szerintem akkor az lenne a legjobb lejátszó..és még olcsó is..bár ott is írnak stabilitási gondokat..
A SMB-nél írták, hogy vmi nem működik jól (egyszerűen) a HiMedia esetén.. -
Dr. Venkman
tag
válasz
headhunter #51 üzenetére
Vissza, én már hét elején lemondtam, az első review-k után. Napokon belül kaptam is paypal refundot, bár a számlámra még nem érkezett meg. Szóval nem voltam mégsem bátor, egyelőre úgy tűnik maradok a megbízható - bár nem tökéletes - wdtv live + Chromecast összeállításomnál.
-
Janaboy
veterán
Amúgy hogy a SoC mennyire lesz sikeres vagy nem..azt nehéz megmondani és talán azt se jelent semmit, de a HiMedia is használja H8 Octa néven..azt érdemes tudni, hogy a fórumon a Rpi2 mellett a HiMedia Q5 4k3d-t (english-branded version) tartják az egyik legjobb boxnak..ennek az ára egy picit drágább mint a Zidoo..
Ezen a linken van pár összehasonlítás a különböző boxok között: [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #55 üzenetére
Persze, bár nem vagyok a nagy szakértője az ilyen elemzéseknek, de a saját szokásaim alapján megpróbálom!
Ha tényleg ennyi megoldja a melegedést, az nem nagy szám
-
headhunter
addikt
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #53 üzenetére
Ma hagyta el Nemetorszagot, Hetfon megkapom elvileg..
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #51 üzenetére
Sztem siman visszafizetik, amig nem kuldik el..
A melegedesrol annyit, h forumon irtak olyasmit, h nem hasznalja normalisan a magokat, sztem ez meg fog javulni..tovabba 3D isot sem viszi rendesen.. -
headhunter
addikt
Én már nagyon hajlok a visszamondásra... (Rendelés törlésére)
"Radiátor-rezsó app", lehangolóak az első tapasztalatok...
2órás FullHD filmet ,le fog tudni játszani, túlmelegedés nélkül?
Zidoo X6 Pro Android TV Box Review...
Visszafizetik a pénzt, amennyiben még több hét is eltelhet a postázásig?
-
Janaboy
veterán
válasz
snekszercsab #49 üzenetére
Igen, ez varhato volt..
-
snekszercsab
csendes tag
Sziasztok
Ezt kaptam most e-mailen:
Hi dear friend,This is the customer service from Geekbuying.
Thanks for your order.
We are sorry to tell you that the item you ordered "http://www.geekbuying.com/item/353626" 194688 is extremely popular.
We just need to get them from the factory again. it will be in stock on 20th Oct. Would you mind waiting for a few days ?
Please don't worry, once it is in stock, we will ship it out ASAP.
We are sorry for the inconvenience.Best regards,
Sincerely
LilyKIND NOTICE : Please send or reply email under the same topic( the first topic we talk) or else we may not solve the problem for you in time.
-
headhunter
addikt
-
Extracsaba
tag
És te legfőképpen mire szeretnéd használni?
Végül is nekem a készülékemnél egy apró hiba okozta a készülék vesztét, és ez elég dühítő.
Nem ismerte fel az ethernet kapcsolatot, és az aceplayerben nem volt teljesen tiszta a kép, szemcsésedett egy kicsit.
A kodiban tökéletes volt a kép.
Én meg mint naiv ember fel akartam tenni rá a megatron m8 verzióját, és annyi lett a vége, hogy egy órán keresztül csak annyit irt a flashelés, hogy törlés, és néha megállt az robotnál a kocka, nem forgott.
1 óra után meguntam és kihúztam az áramból a gépet. -
Janaboy
veterán
Most kaptam meg a követési számot a GB-tól..
Korai tesztelésekről pár szó itt olvasható: [link]
Extracsaba: Sajnos ezzel részben egyetértek veled, hogy az ismeretlen/új termékek (leginkább kínaiak) eléggé zsákbamacskák..nem tudok mit mondani, majd kiderül menet közben
-
Extracsaba
tag
válasz
headhunter #43 üzenetére
Miért nem vetted meg inkább azt amit nekem linkeltél?
Magyar garancia van rá, ha elromlik bármikor visszatudod vinni.
Mivel tud ez többet?
Megmondom őszintén én már nem bízok ezekben a külföldi weboldalakban meg ezekben a csodamasinákban.
És ahogy elnéztem sajnos ennek is ragasztott a hűtőbordája.
De remélem jól fog nektek szuperálni.ui. bocsi reggel van még ezt janaboynak akartam címezni
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #41 üzenetére
Ne mar..most komolyan egy doboz teahoz hasonlitod?
Azert irtam, h relativ..vamolashoz kepest nem kis boritek..
-
Janaboy
veterán
Na ezt észre se vettem:
Egy review és egy szétbontás: [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #38 üzenetére
Ez úgyis csak akkor derül ki, ha itt lesz..
Itt a méretről egy kép: [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #36 üzenetére
Teljesen mind1 milyen árat írnak, mivel relatíve nagy és nehéz doboz lesz, tuti, hogy áfázni fogják..kamuzni meg nem érdemes, mert abból büntetőügy lehet..
Lehet, hogy azt írják, de hidd el, hogy nincs még készleten.. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #34 üzenetére
Elvileg igen
Paypal van..még csak előrendelésben van az eszköz..mint láthatod feljebb írva..tehát még csak postára se adták..sztem kb 1 hónap múlva lesz kézben..
Egyenlőre még nem tudni, hogy milyen lesz, de kíváncsian várjuk..
Azzal mindnekép számolj, hogy még áfa-t fog kapni..végösszeg kb olyan 36eFt körül lesz.. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #32 üzenetére
Szerintem usb hubbal simán bővíthető..de alapból 2 usb van rajta..
-
Extracsaba
tag
Ezen csak 1 usbét lehet használni pendrájvnak, és pl egérnek?
-
snekszercsab
csendes tag
09.23
-
Lifeforce
őstag
Látom nagyon beindultatok, kíváncsi leszek kinek hogyan fog muzsikálni.
-
Dr. Venkman
tag
Én tegnap rendeltem (10.02.)
-
headhunter
addikt
válasz
Dr. Venkman #26 üzenetére
2015.10.02.-ig, előrendelt:
Janaboy Rendelt: (2015.09.20.)
snekszercsab Rendelt: (?.?.?.)
Dr. Venkman Rendelt: (?.?.?.)
headhunter Rendelt: (2015.09.22.) -
Dr. Venkman
tag
Csatlakozom a klubhoz, én is rendeltem egyet
Még sosem csináltam ilyet (mármint konkrét review nélküli előrendelést), remélem nem kell csalódnom. Mondjuk nekem csak október 20 után fogják küldeni...
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #24 üzenetére
Igen-igen, olvasom a freaktabosat is..izgatottan várják..meglátjuk mi lesz belőle
-
Janaboy
veterán
Amúgy a nagyon korai rendelőknek már küldték, hogy mi mikor kapjuk meg nem tudom..
De azt se tudom, hogy milyen postával kapom..
Emailben ez van: Shipping method: DHL
Weben meg ez: Shipping Method: StandardNa de majd kiderül..azért várom
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #21 üzenetére
Sajna igen
-
Janaboy
veterán
Fórumon ezt írta ma a zidoo embere(i):
"So sorry to keep you waiting so long. From yesterday on, our zidoo has sent samples to some Review users. Users who pre-ordered from Geekbuying with payment before Sep.20th, will get the X6 Pro box sooner.
Although we really want to make a perfect device and work hard, we spent a lot of time to study the usage habits and concerning functionalities of Europe and the United States users. Before producing, the X6 Pro box has been updated 15 FW versions in-house. We dare not say it's perfect before it has been really through user test. There will always be some unthinkable.
Therefore, we also hope to imporve our products through hearing the voice from uesrs. Be remember, according to ZIDOO previous regulation, we often update FW version once a month and support OTA update.Thanks a lot!"
Aki nem értené (szabad fordításban):
"Sajnáljuk, hogy eddig várattunk titeket. Tegnaptól küldtünk pár mintát néhány teszt felhasználónak (akik írnak is róla). Akik megrendelték a Geekbuying-ról és kifizették Szept 20-a előtt (hogy 20-a beletartozik-e azt nem tudom), hamarabb megkapják az X6 Pro boxot. Igazán szeretnék készíteni egy tökéletes eszközt készíteni és keményen dolgoztunk ezen, ezért rengeteg időt töltünk azzal, hogy megtanuljuk/ellessük az Európai és USA felhasználói szokásokat és ezzel kapcsolatos funkciókat. A gyártás előtt az X6 Pro házon belül 15 fw frissítést/verziót kapott. Persze még nem jelentjük ki, hogy tökéletes, amíg nem jönnek a felhasználói tesztek. Mindig lesz olyan, amire nem gondoltunk.
A lényeg, hogy reméljük, hogy a felhasználók által megfelelő javításokat/fejlesztéseket fogunk tudni csinálni. Emlékezzetek a Zidoo korábbi politkájára, eddig is gyakran adtunk új frissítést (havonta 1-et) és támogatjuk az OTA frissítést is."Én személy szerint pont 20-án rendeltem meg és fizettem ki..vajon beleesek?
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #17 üzenetére
Nem semmi..
-
headhunter
addikt
-
Janaboy
veterán
válasz
snekszercsab #15 üzenetére
Külföldi fórumon sokfélét írnak a 2. etappal kapcsolatban..valakinek azt írták, hogy október 20-án küldi a második hullámot, de írtak e-mailben olyat is, hogy több anyag fog beérkezni és igyekeznek kiszórni őket..persze ami érdekes lesz, mivel az első hullámot elvileg 30-án küldik és 1-től valami ünnep van kint (okt 7-ig) tehát lehet az első hullám se kapja meg előbb..
-
snekszercsab
csendes tag
válasz
headhunter #13 üzenetére
Sziasztok
Szintén csatlakoztam a megrendelők közé, remélem jól fog szolgálni a meglévő Mele A3700 és a RKM 902 mellett.
Azt hol lehet megnézni, hogy mikor szállítják (2.etap?), a geekbuyingon nem találtam ilyen infót a megrendelés mellett ? -
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #13 üzenetére
20-an. Aha, dhl postaval, plusz 3 usd es ha gaz van a spanyol raktarba kell csak kuldeni..
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #11 üzenetére
Én rendeltem egy Zidoo x6 prot, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #9 üzenetére
Lifeforce is dicserte a Zidoot supportilag, szerintem fogja hozni..
Amugy a geekbuying kinal ilyen afa biztositast? -
headhunter
addikt
Alacsonyabb ár, már szerintem nem lesz. (Min. 99$-ra tippelek...)
Amennyiben hozza előzetesen ígért minőséget (funkciókat) és a firmware támogatása is folyamatos lesz az ár emelkedhet.
Vannak elszállt "shopok": Zidoo X6 Octa Core €159.90...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Janaboy
veterán
válasz
headhunter #7 üzenetére
Vajon 2 honap mulva h lesz az ara ennek? Mi a jellemzo, felfele megy? 89USD korrektnak tunik..
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
Beelink i68 Impressions & Demo: Octacore Android 5.1 TV Box (Rockchip RK3368)...
Beelink i68 Review: An RK3368-Powered Android 5.1 TV Box...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tronsmart Orion R68 Android 4K TV Box Review - Android 5.1.1 64bit TV Box [4K]...
Tronsmart Orion R68 Impressions: An RK3368-Powered Android 5.1 TV Box...
Tronsmart Orion R68 Review: An RK3368-Powered Android 5.1 TV Box...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EKB368 RK3368 Android 5.1 64bits Octa core Cortex A53 4K 60 fps HDMi 2.0 2G 16G AC wifi unboxing...
Measy B4T RK3368 Octa Core Android 5.1 KODI TV Box Demo (UK)...
Rikomagic MK68 Impressions: RK3368 and Android 5.1 TV Box...
-
headhunter
addikt
Zidoo X6...
ZIDOO X6 based on RK3368 coming soon...
Spec...
Brand: ZIDOO
Model: ZIDOO X6
Color: Silver
Shell Material: Aluminium alloy + Plastic
CPU Model: Rockchip RK3368 Octa Core up to 1.5GHz (Cortex-A53 64bit)
Operating System: Android 5.1, Built in Google Play Store,Support OTA Function
GPU: SGX6110; support 4K*2K H.265/H.264
Memory: 2GB DDR3
Internal Storage: 16GB eMMC
Wifi Connectivity:
IEEE 802.11a/b/g/n/mimo, 802.11AC,4.900 GHz ~ 5.845 GHz (5.0 GHz ISM Band) AP6335 dual-band WIFIEthernet: 1 * RJ-45 Ethernet Jack (10/100/1000Mbps)
Bluetooth: BT 4.0
HDMI Port: Standard HDMI female, v2.0 Support 4K@60fps Support HD Audio(7.1CH)
Other Interface:
1 * TF card reader SD card interface . Support 1GB/2GB/4GB/8GB/16GB/32GB
2 * USB 2.0 port(one could be a OTG port)
1 * IR receiver
1 * Composite video and audio port
1 * S/SPDIF (2CH, 5.1CH)Power: DC 5V/2A
What's in the box:
1 x TV box
1 x Romote control
1 x HDMI cable
1 x Power adapter (EU/UK/US/AU)
1 x User manualVideo Format: DAT/MPEG/MPE/MPG/TS/TP/VOB/MP4/MOV/3GP/FLV/ISO/M2TS/BDISO/BDMV/WMV/WMA
Audio Format: DD/DD+/DTS /MP2/MP3/WMA/WAV/OGG /OGA/FLAC/ALAC/ APE/ AAC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Xbox Classic / Xbox 360
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Intel 7.-gen i5-ös DDR4-es Esport-Pc Eladó - Számla-Ready !!
- RGB-s Vizes Intel 6.- gen i5-ös Gamer PC - Eladó , Számla - Ready !!
- HP Elitedesk 800 G1 USDT minigép 4 magos procival eladó olcsón
- HP Compaq Pro 6000 SFF asztali gép eladó olcsón
- HP Compaq Pro 6305 SFF asztali gép AMD APU-val eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest