Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
> Egy tapasztalt programozónak semmibe nem kerül egy új nyelvezetre átállni.
Na, ne vicceskedjunk itt. Szintaktikat megtanulni tenyleg zero munka, de jo Java programozo nem attol lesz valaki, hanem a tipikus patternek, konyvtarak, frameworkok ismeretetol. Ugyanez igaz minden masra, gondolom te se vennel fel valakit C++-ozni, aki keni a szabvanyt, de fogalma sincs a BOOST-rol, vagy C#-ozni valakit, aki sose hallott meg a WCF-rol vagy az ADO-rol. Attol, hogy pl. en tudom, hogy kell Python kodot irni, nem leszek kivalo Python programozo, mert nem vagyok tulsagosan kepben azzal kapcsolatban, hogy nagyobb Python projekteknel mik a szokasos buktatok.
Ez a 'tapasztalt programozo barmikor atall' tipikusan olyan urban legend, amit egyetemistak szoktak mondogatni (no offense).
Mindegy, hagyjuk a temat, egyreszt offtopik, masreszt lathatoan nem programoztal meg C#-ban, szoval ezek utan szidni felesleges. Annyit akartam mondani, hogy kivalo koncepciokkal van tele a nyelv, async framework a 4.5-ben, LINQ, gyors RTTI meg egyebkent is kifinomult reflekcios rendszer, rendes generikusok (nem mint a Java-ban, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest