Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Liverbird

    csendes tag

    Köszönöm a gyors válaszokat. Közben sikeresen frissítettem.

    A tapasztalataim eddig jók általában, de pár furcsaság nálam is van. Nekem nem mindenhol tűnik gyorsabbnak az új rendszer, van ahol kifejezetten lassabbnak látszik, pl a kapcsolatoknál, híváslistánál. Kis túlzással bele lehet néha őszülni, mire bejön ez az összevont kapcsolatok-tárcsázó menü (akár 3-4 mp, de nem mértem). A home screen lapozásakor meg-megakad a scrollozás, nem mindig, de sokszor előfordul (a 2d gyorsítás bekapcsolása után is).

    A menük háttere (pl beállítások)... hogy mondjam... szerintem rusnya :) Gyári témát használok (nem is tudom, van-e más :D ), ez a homogén seszínű valami nem jön be. Persze témaváltással ennek a színe is változik, de tök mindegy, hogy kékes rondaság van vagy vöröses :) De majd lehet megszokom. Érdekes egyébként, hogy frissítés után megtartotta a GB eddig használt narancssárga témahátterét, de témaváltáskor persze eltűnt, csak az újak maradtak, narancs helyett arany lett.

    Játékok közül egyelőre csak a Space Cat-et próbáltam, és furcsamód határozottan úgy tűnik, megcsúnyult a grafikája, pályatöldősékor szétesik a kép, és mintha a játék lassabban is futna.

    Egyelőre ennyi, ha még lesz nyűgöm, kérdezek :)

Új hozzászólás Aktív témák