- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Szerintetek egy S4 Mini megérheti a felárat egy Expresshez képest?(az 512Mb plusz ram és egyebek okán?)
Én nézegettem az Express kijelzőjét de számomra még a mostani SGS Advance is élesebb(kevésbbé pixeles),az S4 Mini kijelzője meg számomra mérföldekkel jobb mint az Express,csak hát drágább is és nincs MHL(nem értem miért?).
Most 3 választott van Xpreia SP(jobb IGP,erősebb proci,és tetszik a külső), S4 Mini( 1,5Giga ram 1 helyet,alu ház,infraport), Express (tetszetős külső,van MHl,olcsó..csak kicsi a kijelző felbontás)
Az teló amúgy hogy gazdálkoik az 1 Gb rammal mennyire lenne ez a szűk kerszetmetszet a jövőben( ha veszek telót azt is min 2 évig szeretném használni). A mostani SGSA-nak is legnagyobb baját a kevéske 768Mb RAM-ban látom( meg már kissé gyengus a MALI400 MP1-es IGP)
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
scyllarus
veterán
válasz Vartanus #561 üzenetére
Az S4 Minit nem tudom. Az Advance képernyője sokkal rosszabb az Expressénél, 2-2 van a szűk családban mindkettőből (és Advanceról váltottam én is). Az SP-t néztem én is a csere előtt, de az a fakó, homályos kijelző a nagyobb felbontás ellenére is látványosan csúnyább mindkettőnél.
Én nem játszom, számomra a Mini nem nyújt pluszt, viszontt kisebb a kijelzője. Neked kell dönteni, de az SP-t szerintem hagyd, azt sírva néznéd majd bármelyik AMOLED után, és ugye a legtöbbet azt a részét használjuk egy telónak manapság.
Ja, és az USB OTG nagyon jó, az S4 mini nem tudom, képes-e rá.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Vartanus
őstag
válasz scyllarus #562 üzenetére
szépnek szépek a szinei az expressnek de az a 207 PPI manapság már kevés és sokat netezek a telón és az SGSA-n is folyton nagyítgatni mindent..má kissé unom.
Még van 2 jelölt:
LG F6 és alcatel Idol 2 S (csak annak meg álítólag írtó szar a kijelző illesztése és alulról tú bevilágít a világítás)
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
scyllarus
veterán
válasz Vartanus #563 üzenetére
Az LG és az Alca is jó választás. Én megnézném őket a boltban.
Az Expresst pont azért vettem, mert a nagy kijelző - alacsony felbontás kombó nagy, jól olvasható szöveget ad
(meg persze gyakori lapozást, mivel kevesebb tartalom fér így el.)
A ppi érték nem minden, látványos az rgb előnye a pentile mátrixszal szemben. Idetettem magam elé mindkettőt, ugyanazt nézem rajtuk (Időkép, azon van nagy szöveg és finom kép is), élesebbnek tűnik az Express képe.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
OrLiX
tag
válasz scyllarus #562 üzenetére
Ha már szóba jött az USB OTG kábel.
Nézegettem eBayen az OTG kábeleket. Van már 200Ft-ért is. De ha keresésnél odaírtam a telefon fajtáját, akkor már 900Ft-tól voltak.Van az OTG kábelek közt különbség, vagy rendelhetem a 200Ft-osat?
Köszönöm a választ!ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
scyllarus
veterán
-
Angel2014
addikt
Sziasztok ! Nézzétek mi kapott állandó kitkat frissítést
SM-G130H
GALAXY Young 2 DUOS
512 MB ram
1000 processor
Ez már tényleg vicc amit az expressel csinálnak , és a mostani 4 1 2 frissítések is úgy jönnek kiadnak egy németet és egy hónapig semmi
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
scyllarus
veterán
-
Angel2014
addikt
válasz scyllarus #570 üzenetére
Pont ezt akartam írni még az s3 ra... sammobilon a rammra tippelnek a forumon az s3-on hát akkor ezek szerint nem az lesz a bibi. Mi az ok? A qvad proci és a nagy kijelző elszívja a rammot?
Nem baj ha így haladnak még a 4.1.2. frissítésünk amire lefut csak az lesz 4 év
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #571 üzenetére
Nem. Az oka az S3 Neo, ami teljesen a régi házban egy chipset csere/rambővítés által előállított "új" készülék [ez]
Nyilván azt is el akarják adni valahogy és ehhez jól jön, hogy azon KitKat van..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #573 üzenetére
Pontosan! Ezért nem kapja meg a "sima" S3/S3 LTE, hogy a Neot el lehessen adni. Aki KitKatet akar, cserélje le Neora az S3-asát. Üzletpolitika... (Más kérdés, hogy a belső cserével szerintem még jobb is lett, alkalomadtán lehet, hogy lecserélem én is rá az Expresst, persze ez még jóval később lenne)
-
scyllarus
veterán
-
szezso15
addikt
Kinn van egy frissítés, lehet csekkolni! (Idő hiba javítva elvileg, újra van auto. fényerő, megoldottam az msm_otg wakelock-ot)
*Hajrá Loki!* i15+
-
OrLiX
tag
válasz szezso15 #578 üzenetére
szezso15!
Köszönjük a munkád!
Lenne egy kérdésem:
Nekem még gyári a rendszer.Azt értem, hogy a CWM-et felteszem a Rashr programmal.
CWM-ben tudok mentést készíteni a jelenlegi rendszerről.De, ha szervizeltetnem kell a telefont, vissza tudom-e állítani a gyári állapotot?
CWM-ből gondolom Restore, de a CWM-et hogy tüntetem el?
Meg még egy kérdés.
A Rashr-hez ROOT kell. Mivel rootoljam, ami tud unroot-olni is?Köszönöm a válaszokat!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
scyllarus
veterán
-
Chrissness24
újonc
Nekem a kamera néha befagy főleg felvétel közben. Az mitől lehet ? Az értesítésnél a led villogás tényleg jól jönne
-
Chrissness24
újonc
CWM-ből gondolom Restore, de a CWM-et hogy tüntetem el?
OrLix: A CWM-et úgy is le tudod cserélni gyári recoveryre, hogy van a "recovery.tar" tömörített mappa!. Ebbe bele másolod a gyári "recovery.img" fájlt és felülírod a mappában lévő fájlal. A gyári recovery.img-t megtalálod a gyári régióhoz letöltött firmware md5-ben. És utána csak felrakod odinnal a recovery.tar-t!
Ez természetesen akkor hasznos ha csak a CWM Recoveryt akarod gyári Recoveryre cserélni.
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan hibajelenseget produkal a samum, h a fules ikonja ha be van dugva idonkent felugrik ,hogy csatlakoztatva felirattal illetve ha kihuzom idonkent nem tunik el az ikon. Vagy pedig a youtube nem szol a fulesen keresztul. Idonkent. Kicsereltek a jack dugot illetve szoftvaret is frissotettek de nem javult meg teljesen. Idaig mondjuk csak a fuljalgato csatlakoztatva szoveget lattam egy parszor felugrani
Remelem nem kell alaplapot cserelni -
bferenc
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyan hibát, hogy a telefont felrakod tölteni és nem tölt? Újraindítás segít neki, de tegnap többször is újra kellett indítani. Ötlet? Szerviz?
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettünk egy ilyen telót az asszonynak. Az egyetlen problémánk vele, hogy néha fogja magát és kikapcsol. Szerintetek ha akár egy frissebb verziót, vagy CM11 et rakok fel segíthet a problémán? Valamint van e még némi chance arra, hogy kijön rá a gyári 4.4??
-
scyllarus
veterán
Amikor nem tölt, akkor vágtass vele be a szervizbe, ez nem normális.
Smithy87: ez is szerviz.
Mindkettőre mondanám, hogy Odinnal a gyári szoftver visszarakása, de mivel a szervizben is ezt fogják tenni, ingyen, garanciában, így nem érdemes nektek harcolni vele.
-
Angel2014
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #591 üzenetére
Újra tudta indítani, nem lehetett lemerülve.
(Nem android betegség, céges Nokia C3-00 ugyanilyen volt, lemerülve kaptam, alig akart tölteni)[ Szerkesztve ]
-
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #593 üzenetére
Ezért javasoltam szervizt. Általában ezeket az újraindítás nem szokta megoldani (bár az ezzel járó mozgatás a kontakthibákat orvosolhatja, de ha MINDIG segít az újraindítás, akkor kicsi a valószínűsége). Bár új készüléknél a rossz akksi vagy oxidálódott csati nehezen elképzelhető.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Telekomosra melyik a legfrissebb gyári ROM?
-
TommyGun
őstag
Bekaphatja a Samu komolyan nem fgok Samut venni legközelebb mert nem ad ki frissítést a telóra, Sonyzni fopgok amúgyis nagyon korrektetk az új Sonyk.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest