- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #450 üzenetére
Nem, az nem az, ki ne próbáld, instant brick lenne. Az csak az AT&T amcsi szolgáltatós Expressre jó! (Az az I437)
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
szezso15
addikt
Oké, az FM Rádió működik mostmár! Mostmár csak fel kell töltenem...
*Hajrá Loki!* i15+
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz scyllarus #459 üzenetére
Köszi.
Probáld csak ki 7x üss a build számra.
Cput engedi hÚzni? ütemezőt tudod állítani, PL. smartass v2/ sio párosítással?
Speciális újraindítás van ,ahol megjelenik a bootloader ,recovery stb?
Mert ezek csak akkor jónnek elő ha már fejlesztő vagy. Ahoz meg 7x tapicskolni kell a build számot.És persze be is kell állítani és engedélyezni kell.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
himpulator
tag
válasz scyllarus #459 üzenetére
Szia! Ha van egy kis időd leírnád, hogy kell telepíteni a CWM-et és a ROM-ot (úgy mint korábban a frissítést ODIN-al). Szívesen kipróbálnám, de mókolást még nem csináltam. A kérdésem az lenne, h utána visszaállítható-e a gyári állapot? Garanciavesztéssel jár-e? Előre is köszi!
-
scyllarus
veterán
válasz himpulator #463 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_express_ltexpressz/hsz_443-443.html
A linkben minden le van írva, én is az alapján csináltam, egyszerű és gyors.
A másik ügyben nem tudok nyilatkozni, mivel az enyém nem garis (független és rootolt), így nem is foglalkoztam a kérdéssel.
De visszaállíthatónak tünik.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Angel2014
addikt
Gyerekek Az eset vírust jelez a cm11 romban és nem engedi letölteni.
Sőt nem csak az eset a chrom is.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz scyllarus #466 üzenetére
20x rra töltöm nem engedi
Persze mert a chromba kivan kapcsolva az adathalász rész.
A böngésző eszköztárán kattintson a Chrome-menüre: Chrome menu.
Válassza a Beállítások lehetőséget.
Kattintson a Speciális beállítások megjelenítése lehetőségre, és keresse ki az „Adatvédelem” részt.
Vegye ki a jelet az „Adathalászat és rosszindulatú programok elleni védelem bekapcsolása” melletti négyzetből. Megjegyzés: ha kikapcsolja ezeket a figyelmeztetéseket, akkor egyben az egyéb rosszindulatú programokra és adathalászatra vonatkozó értesítéseket is kikapcsolja.
Hogyan működik a letöltésvédelem?Nálam be van kapcsolva ezért megfogja.
Amúgy ebben benne van az offiline gyári fm rádió igaz?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #467 üzenetére
Nálam is be van...
Most direkt megpróbáltam, itt a céges gépen, Chrome bekapcsolt védelmekkel + ESET Endpoint 5.0 és engedi tölteni.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #469 üzenetére
Nem, tudtommal ebben még nincs, de majd szezso megmondja.
Szerk. Ja, vagy úgy, az benne van. Azt hittem a javítottat kérdezed.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #473 üzenetére
Nem, tegnap este visszatettem a gyárit, mivel azzal nem volt mobilnet, pedig szezso kolléga egész délelőtt nekem próbált segíteni
Egyébként miért segítene az MX Player loggyűjtője? Azzal speciel nem volt gond. Én az alogcatot használom system loghoz.[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
S4 Mini-re kijött egy Kitkat tegnap. Ez szerintem nekünk is jó hír lehet.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #478 üzenetére
Hivatalos. Be lett ígérve nekünk is (bár a források hol ezt, hol az Express 2-őt említik.)
Végül is majdnem mindegy, mert ha ezekre kijön, valaki majd csak átportolja a miénkre is"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz szezso15 #480 üzenetére
Valaki majd csak bevállalja
Mivel a magyar szolgáltatók sokáig el szoktak szüttyögni a honosítással, ha kijön az első nyugati 4.4 Express 2-re, ott valamelyik srác hamarabb átrakja Expressre, mint ahogy az itthoni E2-sök hozzájutnak...
De a legtisztább nyilván az lenne, ha erre (is) kijönne."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
szezso15
addikt
Skacok! Akinek volt/van fenn CM. Akksiidőről milyen tapasztalataitok vannak?
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz szezso15 #484 üzenetére
Pont a lényeg hiányzik belőle:-) Smartass v2 / sio párosítás
Még várok kicsit ..mert azt írtátok a hálózatot nem bírtátok elindítani...
De az is sokat dob az aksin ha a háttérfolyamatokat ki lehet kapcsolni[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
Átpakoltam ide a ROMot mostmár, frissítve is lett, 4.4.4! [link]
Hozzáadtam a gyári kernelből az akksi driverét is, így mostmár tényleg annyit bír, mint gyári ROMon.*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Kinn egy friss verzió, mobilnetet kéretik tesztelni!
*Hajrá Loki!* i15+
-
scyllarus
veterán
válasz szezso15 #498 üzenetére
Köszi, leszedtem, a hétvégén le is tudom tesztelni, ebben a 2 napban már marad a gyári.
(Nem is a csere a gond, az gyorsan megvan, hanem ha neadjisten vissza kell cserélnem, az telik időbe)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest