- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
-
Angel2014
addikt
válasz scyllarus #504 üzenetére
Mi a nyavalyának rakod vissza ha minden jó?
Amúgy a telepítést kicsit furcsálom.
A tökéletes cm telepítéséhez full törlés kell , a wipe data factory reset és a wipe cash , szerintem nem elég , kéne a:
System
App
Data
Custpackpartíciókat is formázni
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #505 üzenetére
HA minden jó, nem rakom vissza. De mi van, ha mégsem jó minden?
Szerk.: Én is megcsinálom mindig[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Angel2014
addikt
válasz scyllarus #506 üzenetére
Hát igen én erre mondtam anno , hogy nincs két telefon hardverezése. mert ami szezsonál jó az nem biztos ,hogy nálunk is jó lessz.
A wipe dalcick casht is elötte is utánna is megcsinálnám.
Szóval valahogy így:
Wipe data factory reset
wipe cash
format system
format data
format custpack
format app
wipe dalwick cashinstall zipp cm11
install zipp gapps
wipe dalwick cash
reboot.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz szezso15 #500 üzenetére
Most dobtam fel. A mobiladat tuti jó, a google fiók visszaállítását azon csinálta, nem kérte a wifi jelszót
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
A héten vettem egy Galaxy Express telefont, és azt a hibát tapasztalom, hogy ha bedugom a fülest, és ha kihúzom akkor ott marad a fülesnek a jele az értesítési sávon és megmarad a fülhallgató menü is. Tudnátok segíteni orvosolni a problémát? előre is köszönöm a segítséget!
-
scyllarus
veterán
válasz scyllarus #510 üzenetére
Nos, az FM rádió tökéletesen megy, ahogy minden más is (nyilván az NFC nem), az egész rom fluid, szépen működik.
Szezso, nagyon szép munka![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Most szeretnék új telefont venni, de nem tudom melyiket válasszam. Samsung Galaxy Express és Sony Xperia M2 között vacilálok. Nem tudom eldönteni, melyik lenne a jó választás.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Angel2014
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz Angel2014 #515 üzenetére
Majd megnézem, nem szoktam használni, van dedikált wifi hotspotom
A Sony M2: a ram ugyanannyi (1GB) a kijelző csak tft (ugyan dicsérik a tesztben, de van egy kép a Z1 mellett, ahol nagyon is látszik, ... [link]) Ja, és az Expressemen 4.4.4 van , bár ez ne legyen választási szempont. Az M2 szerintem is jobb telefon egyébként, de a kijelző nekem nagyon fontos, elvégre azt nézem a legtöbbet egy telefonon.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz #26545920 #517 üzenetére
Két dolgot javaslok:
1. menj be a boltba, és nyomkodd meg mindkettőt. Vedd kézbe, nézd meg. A legtöbbet ez számít különben, milyen érzés használni, hogy érzed a kezedben.
2. Gondold át, mire akarod majd használni. Ha nagy erőforrásigényű appokat (ezek főleg játékok) akarsz telepíteni, akkor kell az M2. Mennyit neteznél rajta? Nyiss meg pár oldalt. Az Express alacsony felbonntása miatt jó nagy betűkkel, jól olvashatóan látsz mindent, de kevesebb tartalom fér el rajta. Kell a nagyobb kijelző?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz szezso15 #514 üzenetére
Az elmúlt napokban összesen annyi baját találtam hogy az akku még mindig gyorsabban merül, mint a gyári rommal, különben tökéletes.
-
Angel2014
addikt
Érkeznek a frissítések a telefonunkra 4.1.2 de miért amikor kitkatot ígértek?
[ Szerkesztve ]
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Expresszt! Nekem tetszik,csak egy problemam van! Miert akad a fizikai home gomb a kozepen? A bal sarka csinalja! Szerintetek kikopik? Vagy mit csinaljak? Nincs kedvem a szervizbe hagyni. -
Samsung SPS
tag
válasz szotyika77 #511 üzenetére
Szia! Ez szoftveres gubanc is lehet, először érdemes volna megpróbálni megint bedugni-kihúzni a fülest, és ha akkor sem áll át a teló, gyári gyalu segíthet, csak előtte ments adatot, nehogy elvesszen vmi
-
szezso15
addikt
Nagy a csönd skacok, mizújság? Pöfög a CM11? Most értem haza nyaralásból, forgattam is egyet, de sajnos még mindig megvan, hogy picit ergya a hangminőség, úgyhogy azon dolgozom... Ja, kicsit mókoltam az akksival, hozzáadtam a 4.1-es kernel driverét, és (*kopp-kopp-kopp*) úgy tűnik, hogy már nem merül, sőt, a gyárihoz hasonlóan gazdálkodik.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
TommyGun
őstag
Gyerekek szerintetek mi lesz ezzel a droid frissítéssel, lesz ebből vmi véleményetek szerint?
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Nel
csendes tag
Sziasztok!Megagytok elégedve a telefonnal?Most szeretnék venni egy ilyet.
-
szezso15
addikt
válasz TommyGun #529 üzenetére
Szerintem, nem kell itt számítani semmilyen frissítésre... Valamiért a Samsung úgy látja, hogy nincs értelme, gondolom nem fogyott belőle elég ahhoz. S4 Mini-re kinn van, talán valami minimális esélyünk van, de nem tartom valószínűnek...
(#530) Nel: Én teljes mértékben, nem is igazán tudnék bármilyen okot felhozni ellene, nekem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sok sikert hozzá! Szerintem nem fogod megbánni...
(#535) Jani18: Hamarosan. Ugye a két még meglévő bug a beragadó msm_otg process és a rossz minőségű telefonhívások. Mindkettőre van már tippem (sőt valószínűleg megoldás is), én azt mondanám, hogy max 1-2 nap.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
scyllarus
veterán
válasz TommyGun #529 üzenetére
A kikerült hírekben hol az Express, hol az Express II szerepelt. Egyikre sincs mégsem 4.4, a miénkre még mindig 4.1, a 2-re 4.2 jön ki. Még bármi lehet. Az S4 minire várható volt, hogy előbb jön, ha az ott szerzett tapasztalatokat felhasználják, rövidesen jöhet ide is a 4.4. De ha rövidesen nem jön, akkor már nem is fog egyáltalán...
-
TommyGun
őstag
válasz scyllarus #539 üzenetére
Szomorú vagyok, azért egy középkat telóra legalább 1 frissítést csinálhatna a samu, a fél világ ilyen telókat használ...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
szezso15
addikt
Kinn az update! Changelog, minden egyéb XDA-n megtalálható...
*Hajrá Loki!* i15+
-
Nel
csendes tag
Eddig nagyon bejön a telefon!
-
scyllarus
veterán
Mert jó is. A feleségemnek is ilyet vettünk, ő nagyon maximalista (nem extrás csúcsmobilt akar, de ami rajta van, az menjen tökéletesen) és ő is nagyon elégedett. Én meg pláne az enyémmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest