- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
A szokásos túlárazott Samu. Ez max. az én mércém szerint 80eFt.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
de jo majdnem mindennap samu hírt/tesztet olvasni. ezeknek a telefonoknak nulla az egyedisége.
-
satz18
őstag
A jó eladások miatt mintha túlságosan magabiztossá változott volna a samsung. Lehet hogy az ide eladásaik mégse lesznek olyan jók, mint ahogy azt várták. Az én telómban pl kb ugya ez a vas van, persze a ram az kevesebb, de a wp8 kevesebbet is eszik. És felébe kerül. Szóval sztem elszaladt velük a ló.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
asdf74
tag
610-es Lumiámat adnám érte.
-
VD
őstag
Ezt kéne jobban hangsúlyozni: "A felbontásnak köszönhetően egyébként a betűk is nagyobbak,"
Mert ez az igazi előnye ennek a cuccnak! -
jagelo
aktív tag
Szerintem édén bukik a samsung minden nem esznek meg az emberek nem olyan ostobák.....Komolyan ezek a jo képek ezt nem értem komolyan
[ Szerkesztve ]
-
jagelo
aktív tag
Én idén nem veszek csúcskészüléket jó nekem a tavalyi fél áron van és bőven megteszi. Amúgy meg mindenkinél benne van a rossz forint árfolyam szóval mind1.
-
M.A.Z.
aktív tag
és ez se lett jobb az SII-nél... két évesen fotózásban, videózásban még mindig a legjobbak között.
ja és az energiatakarékos mód nem olyan rossz, kicsit akad a felület, de tovább bírja legalább (1.2 helyett 0.8 GHz-en megy a proci)... -
callmeakos
veterán
Ácsi, mikor lett a Samuból prémium gyártó?
Csak azért mert a Galaxy 2-3-4 "prémiumra" sikeredett, attól még maga a gyártó nem prémium. Főleg nem olyan termékpalettával, ahol Galaxy Y, Galaxy Mini 2, Galaxy Pocket meg ilyesmi vanDe a legnagyobb baj az az, hogy a Samsung is azt hiszi, hogy ebben a státuszban van, pedig nem. A HTC, az prémium.
De ez is megint mi? 113 ezért a szutyokért? Elmegy a samu a büdös francba
All→M8
-
AS
félisten
Valószínű hogy itthon ilyen drága. Egy 80k ért már jó vétel lesz később. Vagy valami akciós szolgáltatói ár.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
zkosaras
aktív tag
Dög unalmas ez a formaterv, ideje lenne már változtatni, szvsz ezt még a legnagyobb Samsung rajongók is unják már. A kijelző felbontása meg az ár viccnek is rossz.
-
raper
senior tag
Ez is belefér a Samsung matrioska baba sorába.
-
vipnolf
aktív tag
azért lenne egy olyan észrevételem is ami konkrétan ezt a készüléket érinti (a formatervet nem említem, meg a táccsvizt se. ótvar mind a kettő)
konkrétan aki izgul az LTE-re, az valszeg tartalomfogyaszt, netezik, HD streamel stbstb. ehhez a 480p enyhén szólva nevetséges (értsd: nem elegendő)...
ez alapvető konstrukciós hiba, ami kinyírja az eszköz létjogosultságát. 480p már egy éve is elég halvány volt. bár biztos lesz egy csomó hozzá nem értő, aki megvesziXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
Csapoati
nagyúr
Egy valamit nem ertek. Ha megveszek egy ilyen telefont, akkor miert kene erdekeljen az, hogy meg 3 Samu modellnek is ilyen a dizajnja? Aki nem villantani akar, az szerintem tesz ra magasrol. Ezert nem ertem az itteni allando sirast ezen.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
persil
nagyúr
Semmi bajom nem lenne semmivel, de ez az ár.. Ennyi pénzért már van egy kazalnyi olyan telefon, ami minden létező tekintetben jobb.
Nehogymárvaze...Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
DMG
senior tag
Pont ezt a katebóriát keresném, csak a felbontás karcsú ezért az árért, a többi jöhetne.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
zs.kristof10
csendes tag
Lesz belőle MATV?
-
Nigér
őstag
Ennyi tökegyforma kinézetű Samsung telefont...
Minden napra jut egy belőlük. -
zs.kristof10
csendes tag
Szerintem ez egyy jó dobás a Samasungtól,de 10-20 ezerrel olcsóbb áron.Mert ez már inkáb a felső kategóriát súrolja.
-
Ati1979
veterán
113 ezer? Főleg ezzel a felbontással. Ezt azért átgondolhatnák mégegyszer.
Annyiért használtan lehet kapni egy note2-t... -
satz18
őstag
Furcsálom, hogy a közép kategóriát egyesek 80-100k-ra mondjátok, amikor lehet venni 2 magos, akár Krait magos telókat 50-60k ért.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Legendd
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
sok ilyen készülékház van még a samsungnál?....
bent a cégnél eléggé telefonb*** mindneki kb a következő párbeszéd zajlana le ha valaki venne egy ilyent:
-mi ez mi ez s3?
-nem nem ááá dehogy...
-akkor s3 mini?
-nem nem ugyanmár...
-tán az új s4 mini?
-dehogyis.
-akkormeg mi?
-ez Samsung Galaxy Express bammeg, nem látod ennek a nem a kamera mellett van a hangszórója hátulviccet félretéve miért állt vissza erre a 800*480-as kijelzőkre? ennél az árkategóriánál már azért minimum a HD illene nem?
-
zkosaras
aktív tag
válasz DiamondBack #30 üzenetére
Ahogy mondod, alap kellene hogy legyen! Főleg ha azt nézzük, hogy a htc féle facebook mobilban 4.3 hüvelyken kapod meg a HD felbontást... vicc
-
zs.kristof10
csendes tag
Amúgy kb. 115.000Ft-ért már SIII-mat kapsz.
-
Silenzio
addikt
Kell süti széle?
Kezd nagyon elegem lenni a Samsungból. Mikor jönnek már rá hogy ők nem Apple, egy nyílt rendszerre épülő készüléket nem kéne hasracsapás szerint árazni. Majd ha lesz saját OS. De az meg nem lesz, a Badával is befürödtek, mert balf@szok. A Tizen se lesz jobb, az tuti. Tök kivan. Szerintem marad a kis Play-em meg veszek mellé tajfónt. Ők meg két készülék után kapják be jól. Egyhamar nem váltok vissza rájuk.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
bteebi
veterán
Hát nagyon felemás lett. Alapjaiban véve nem (lenne) rossz, de kész rablás ennyi pénzt elkérni érte. Ilyenkor hol van a fogyasztóvédelem? Az LTE miatt esetleg 80k-t megérhet, de anélkül talán még 70k-t se adnék érte.
#3: Egyetértek veled. Sajnos nagyon elszaladt velük a ló, már-már az Apple vagy az Intel pofátlanságát súrolják . Na jó, az Apple-től azért egyelőre még messze vannak.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
quailstorm
nagyúr
Tucatsamsung, ronda, unalmas, semmi értelme. Ha ezen túllendültünk, lehet filozofálni azon, hogy ha ez erősebb mint az SGS2, és abban az árban van, miért nincs benne a fullos nature wiz UX, és miért nincs ott a multitaskbar? Csak mert nem az SGS2?
-
bteebi
veterán
válasz quailstorm #35 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem csúnya, és nem is rossz, csak közel sem éri meg az árát .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
keIdor
titán
válasz callmeakos #15 üzenetére
A HTC is tavaly még borzasztó amatör hibákat követett ez a One X-nél pl., az sem prémium gyártó.
A One-ra rá lehet talán mondani már, de sokáig a HTC is csak hitte.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
quailstorm
nagyúr
Nem rossz, ezt aláírom, de baromság volt kihagyni a touchwiz erős hardverhez kötött elemét, a kétablakos módot. Mert még az S2-őn is jó cucc, nemhogy nagyobba.
Csúnya? Szerintem sem az, az inkább az S4. De annyira unalmas, hogy az már fáj. Egy galaxy mini designja forradalmi ehhez képest...
Ára meg jól el van szállva az tény. -
NielsX
tag
El sem olvasom a cikket annyira unalmas már a 2 naponta új Galaxy telefon hír.. Mondom ezt volt S és Note2 után..
Szerk.: most nézem azt írjátok hogy 113k a telefon? háháháhá...omg
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
ezzel a felbontással 4 colos kijelzőt kellett volna belerakni, a többi rendben van, kivéve az ára, az húzós.
-
peterfon
csendes tag
Szerintem a külső eltalált, de ez nem erénye, ugyanis a századik samsung ezzel a házzal, ami nem negatívum, nekem tetszik.
nekem S3 mini van.
Valaki említette a képminőséget.
Ez nekem is érdekes dolog: az s3 mini tesztjében írják, hogy talán a legjobb 5mpxl-es kamera. De miért? Szerintem annyira nem jó. Semmivel sem csinál szebb képet mint az előző E72-m, amit meg leírtak szépen. Na mindegy.
Érdekelne, hogy mi alapján ítélik meg a képminőséget.Amúgy jónak tűnik, az s3 minimet agyonveri benchmarkban :-)
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Úgy látszik az árat úgy szabták meg, mintha nem lenne versenytársuk. Röhej. Kisebb kijelző, vagy nagyobb felbontás mellett kiegyensúlyozottabb lenne talán...
<< Heimdal >>
-
RepeatSector
senior tag
Még jó is lenne, de ennyiért? 60-80K-ig lenne értelme!
Az Optimus L9 egy jó alternatíva !
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm talán végre felfigyelhetnének rá! Jó fejlett müszakilag,kiválo telot lehet olcsobbam is eladni,gyártani,//sürü fillér jobb a kevéske dollárnál/ Talán az alsob árazásoknak nem kell a minöség rovására menni4
föolvaso
-
HUTCHDB
nagyúr
És ez most milyen űrt lenne hivatott betölteni?
Én szeretem a samsung termékeket, de ezt tenyleg feleslegesnek érzem.
Az árrol + felesleges is beszélni.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
AngeloDivina
aktív tag
Az a fránya árazás...,pedig jó lenne...
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Swami
senior tag
Ha 2 kártyát kezelne, akkor jöhetne. De igy?
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest